Portalul din Decembrie 2012 – concluzii


Dragi cititori,

imi propun in mesajul de fata sa realizez o sinteza despre ceea ce s-a intamplat in Decembrie 2012 in raport cu ceea ce a fost asteptat sau prevazut. Va fi ultimul mesaj specific despre portal, deoarece sunt alte evenimente si schimbari de amplitudine semnificativ mai mare care se petrec acum si in urmatorii ani.

Ca o introducere, pentru cei care nu ati citit mesajele precedente, va recomand link-urile urmatoare:

maya_ra.ablog.ro/2012-11-13/portalul-din-decembrie-2012.html   sau

https://sites.google.com/site/iluziarealitatii/home/articole/023-portalul-din-21-decembrie-2012 si

http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi/ce-s-a-intamplat-in-realitate-pe-21-decembrie-2012.html

Sinteza si concluziile pe care le cititi in continuare combina viziunea si raspunsurile mele cu informatiile ce au provenit dintr-o discutie recenta cu Sal si cu Fondatorii. Rugamintea este ca orice cititi aici sau oriunde sa tratati cu maxim discernamant si simtire si, daca le considerati utile, folositi informatiile in scopul cresterii constientei in vederea propriei descoperiri a Adevarului.

Semnificatie

In ceea ce priveste semnificatia portalului, ea este descrisa in multe materiale, dar, in esenta, este vorba de alinierea precesionala a axei Pamantului cu surse de energie electromagnetica scalara provenite din vecinatatea Centrului Galactic. Energia de amplitudine mare directionata catre Pamant actioneaza ca un catalizator pentru evolutie si un filtru pentru accesul la dimensiunile inalte, prin ascensiune. Mayasii, avand informatii provenite din sfere de constiinta din afara planului fizic, au interpretat ca un sfarsit al lumii pentru ca o noua lume sa se nasca. Cu alte cuvinte, sfarsitul lumii asa cum o cunoastem, dar nicidecum sfarsitul fizic al lumii. Evenimentul descris are loc ciclic in viata planetei, o data la aproximativ 26.000 de ani.

In 21 Decembrie 2012, factorii cosmici descrisi mai sus au avut loc si energii subtile de amplitudine mare au inundat planeta, actionand ca un catalizator pentru evolutia tuturor celor capabili sa le primeasca. Cei care nu au fost pregatiti, si-au continuat viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, asa cum a fost prevazut de catre unele materiale despre 2012.

Cu toate acestea, in lumea spirituala a existat o mare dezamagire fata de asteptari. In lumea mai putin spirituala reactiile au fost impartite. Unii oameni s-au bucurat deoarece paradigma lor “Totul este ca inainte” (“business as usual”) pare sa continue molcom, altii s-au intristat ca nu a venit sfarsitul unei lumi pe care nu o inteleg, iar o parte i-au ironizat pe cei care, mai mult sau mai putin perfect, s-au straduit sa popularizeze semnificatia ferestrei cosmice pentru ca un grup cat mai mare de oameni sa beneficieze de ea.

Ajungem astfel ca un nou capitol, cel al asteptarilor.

Asteptari

Am sa sintetizez ceea ce am perceput eu ca principalele tendinte si am sa adaug cateva comentarii la fiecare:

  • Sfarsitul lumii: Cei care nu isi gasesc locul in aceasta viata, isi neaga aspecte ale sinelui sau sunt religiosi fanatici crezand in “Judecata de apoi” asteptau evenimente catastrofice, un sfarsit pe care il considerau ca o rezolutie a propriilor neimpliniri sau judecati. Desi unele cicluri precesionale au determinat evenimente geofizice majore, o astfel de asteptare a fost mai degraba nerealista.
  • Nimic: Am folosit aceasta expresie pentru a caracteriza tendintele celor care cred ca asa ceva nu exista si ca totul e ca inainte si va continua asa, iar cei ce spun altceva sunt niste lunatici sau au probleme psihice. Mai includ insa si grupuri spirituale care considera ca nu exista catalizatori evolutivi de acest gen si ca omenirea va evolua foarte incet, de-a lungul mileniilor. Ultimii nici macar nu iau in considerare potentialul ascensiunii in corp nemuritor si chiar sustin ca nu exista extraterestri sau ca acestia nu pot ajunge pe Pamant. Din perspectiva mea, ambele tendinte sunt nerealiste si ascund negari ale aspectelor sinelui si Universului.
  • Contactul cu extraterestrii: Tot in spiritul dorintei de schimbare, de soc, sau pur si simplu sperantei, grupuri de oameni au asteptat ca nave spatiale sa aterizeze pe Pamant intr-un mod spectaculos. In vreme ce aparitia unor nave extraterestre intr-un mod public, la vedere, este oricand posibila, ea este totusi improbabila, deoarece omenirea in ansamblul ei nu este pregatita iar socul ar fi atat de mare incat ar putea crea o falie in evolutia civilizatiei umane si a indivizilor. Extraterestrii care doresc sa isi faca aparitia public mai repede, in general ca salvatori, nu au intentii benefice omenirii sau pur si simplu nu sunt suficient de evoluati pentru a intelege cat de inoportun este sa se arate public acum. In acest context, as spune ca asteptarea de mai sus nu a fost una rezonabila, ca sa nu spun nerealista
  • Semne Divine vizibile pentru toti: Aici exista o gama larga, semne pe cer, aparitii ale ingerilor, disparitia “fortelor intunecate” si altele. In vreme ce oamenii pregatiti au primit semne, nu pot sa afirm ca a existat ceva foarte clar la nivel planetar. Chiar si perturbatiile electromagnetice nu s-au propagat la un nivel fizic vizibil de publicul larg. Aici as spune ca asteptarea avea ca radacina o speranta ca omenirea va primi un mesaj clar pentru evolutie.
  • Inaltarea fizica: Unii oameni se asteptau sa se inalte deja in corp de Lumina in Ceruri. Chiar daca o mica parte din omenire se va inalta, acest proces nu este unul instantaneu, corpul fizic avand nevoie de timp pentru metamorfoza. Chiar si dupa aceea, el va deveni mai intai cristalin (pe baza de siliciu, consistenta fizica) radiand Lumina si apoi va deveni invizibil acestei lumi, transformandu-se in tr-o forma de Lumina. O asteptare nerealista.
  • Accelerarea abilitatilor psihice si de vindecare: Existau asteptari ca abilitati precum clarviziunea, clarsimtul, telepatia, telekinezia si altele sa se manifeste rapid si deplin  in timpul si dupa Portal. Cu toate acestea, s-a dovedit ca este necesar un timp ceva mai mare. Am sa explic de ce mai jos, dar pot sa spun ca abilitatile asa numit “paranormale” au nevoie de activarea unor conexiuni sinaptice, in creier. O parte din ele functioneaza relativ usor in timpul somnului sau in transa, dar in stare constienta mai putin deoarece respectivele conexiuni sinaptice nu sunt deplin activate. Mai mult, nu trebuie confundate abilitatile cu evolutia spirituala. In vreme ce evolutia dezvolta abilitatile pana la manifestarea lor deplina, in ritm optim, exista si situatii in care oameni mai putin evoluati spiritual pot manifesta clarviziune, telepatie, clarsimt sau pot misca sau indoi obiecte solide cu puterea mintii deoarece au respectivele conexiuni sinaptice activate. Exista asadar o plaja “gri”  intre evolutie si abilitati si nu trebuie trase concluzii pripite. In plus, mai trebuie inteles ca activarea conexiunilor sinaptice “paranormale”este influentata de parametrii constiintei de masa, ceea ce poate produce interzieri. Asteptarea este realista in opinia mea si se va materializa intr-un timp rezonabil, dupa cum va rezulta din cele de mai jos.
  • Dizolvarea barajului de frecvente: Am definit barajul de frecvente ca valuri vibrationale ce mentin planeta intr-un fel de carantina pentru a impiedica transmiterea negativitatii catre alte medii cosmice. Mai exista si baraje induse de entitati mai putin benevolente pentru a impiedica accesul Lucratorilor Luminii la dimensiunile inalte. As aprecia ca fiind o asteptare realista, dar, din motivele pe care am sa le specific mai jos, procesul va mai dura.
  • Diverse: aici includ tot ce nu am detaliat mai sus, existand multe fantezii, sperante sau imaginatie. Cu toate acestea, cele de mai sus le consider ca fiind principale

Considerente

Am sa realizez aici o sinteza din experienta, intuitia si viziunile mele, completate cu informatii de la Sal si Fondatori. In primul rand, din experienta personala (puteti sa o lecturati daca doriti prin accesarea meniului de deasupra imaginii galactice de pe blog), pot sa confirm ca energii spirituale (care au corespondenta in spectrul electromagnetic ultraviolet si mai sus) au inundat planeta si au produs schimbari evolutive profunde in vibratia si constiinta celor pregatiti. Este pentru mine (si pentru alti oameni care au simtit) un fapt cert si confirmat. Planeta a pasit intr-o noua paradigma, chiar daca mai are nevoie de un pas pentru a fi cu totul acolo.

Cu toate acestea, asteptarile tuturor erau in general mai mari. Dar omenirea si chiar Lucratorii Luminii nu au fost pregatiti pentru o schimbare rapida. In materialele Fondatorilor, o schimbare rapida era caracterizata de divergenta liniilor temporale 3D, 4D si 5D. Aceasta nu a avut loc complet, asa cum era prevazut datorita unor factori pe care am sa incerc sa ii evidentiez in continuare.

Primul este ca, intr-adevar, sunt de acord cu Fondatorii ca omenirea nu era pregatita. Inainte de anul 2012 era un trend foarte bun, dar energiile lui 2012 au creat o agitatie foarte mare in destine si chiar si cei mai evoluati au fost prinsi in vartej. Nu am sa ma refer la deriva evidenta a constiintei de masa 3D, dar Lucratorii Luminii s-au complacut in multe conflicte, excese emotionale, dependente toxice care le-au diminuat cresterea vibrationala necesara ancorarii noii realitati in mod ferm. Ca sa fiu si mai exact, reducand la esenta diagnosticul, multi dintre noi nu am fost exemple vii a ceea ce vorbim. Degeaba avem perceptii avansate sau discursuri savante daca fumam continuu, bem alcool sau, sa nu mai pomenesc si altele. In engleza, exista un indemn foarte compact “Walk your talk”  (umbla pe calea vorbelor tale), cu alte cuvinte, fii un exemplu viu pentru ceea ce glasuiesti. Daca nu reusim aceasta intr-un mod consistent, cei care cauta Lumina vor fi dezamagiti iar noi insine nu vom evolua.

Nimeni nu are pretentia sa fim perfecti, este o tinta in miscare atunci cand suntem in forma fizica. Cu toate acestea, constienta permanenta asupra modului cum ne comportam, vindecarea celor ce ies la iveala si compasiunea fata de semeni (fara a ne identifica cu drama) sunt cred eu obligatorii pentru a ne putea prezenta ca Lucratori ai Luminii.

Fondatorii afirma ca portalul este in continuare deschis si va ramane asa pana cand omenirea va fi receptionat maximul de beneficiu spiritual. Fondatorii si alte grupuri monitorizeaza atent evolutia liniilor temporale. Eu as afirma din ceea ce am primit ca acolo sus exista multe grupuri implicate in evolutia spirituala pe Pamant iar ceea ce se intampla aici este important in multe alte lumi. Exista grupuri din dimensiunile inalte favorabile unei evolutii mai rapide a “separarii graului de neghina” in vreme ce altele doresc sa permita cat mai multor suflete sa evolueze si chiar sa se inalte in aceasta viata printr-un ritm usor temperat al energiilor. Divergente exista si acolo Sus, dar nu se manifesta conflictual asa cum este in planul fizic (ceea ce nu impiedica insa reprezentanti ai dimensiunilor inalte sa intre in conflicte acute intre ei cand se intrupeaza, in functie de familia cosmica din care provin).

Potrivit Fondatorilor, Creatorul a extins Dispensa Divina caracterizata de alinierea precesionala (vedeti materialele mai vechi ale Fondatorilor de pe site-urile mele si cartile de la editurile Proxima Mundi si Christalin) permitand ca acesta sa ramana deschis. Chiar daca nu este la capacitate maxima (a fost preferata o dinamica mai lenta dar mai cuprinzatoare la nivel de suflete), planeta este intr-adevar scaldata in frecvente inalte.

Ca urmare a celor de mai sus, divergenta liniilor temporale 3 D, 4D si 5D va cunoaste o mica intarziere. Cu alte cuvinte, chiar daca aveti un nivel de vibratie al constiintei mai mare sau egal cu 5D (pe scara folosita in materialele Fondatorilor, este diferita de cea utilizata in radiestezie), veti interactiona in continuare cu lumea 3D pentru o vreme, chiar daca in mare parte pare o cu totul alta lume, paralela.

De ce spun ca intarzierea este mica ? Deoarece ciclul mai mare al schimbarilor, Centura Fotonica (Saltul Galactic mentionat in materialele Fondatorilor) continua neabatut, dupa ce a inceput in preajma anilor ’50. Daca ciclul mai mic (precesional, de 26.000 de ani) genereaza energii semnificative de evolutie, ciclul Galactic (108 mil ani) genereaza energii mult mai mari decat cele ale alinierii precesionale. Ca sa fiu si mai explicit, una este cand indoi o trestie 1 zi, alta este cand o indoi 5 ani. Energiile galactice se vor accentua rapid in anul 2015, vor avea o perioada de maxim intre 2015 si 2035, mai ales intre anii 2020 si 2030, provocand schimbari profunde pe Pamant.

La acel nivel de energie ce va fi suplimentat de faptul ca Portalul din 2012 ramane deschis, rezistenta va fi dizolvata fie prin parasirea sferei planetare de sufletele care nu sunt pregatite, fie prin propulsarea lor evolutiva la nivel 4D si 5D.

In acest moment, asa cum a fost specificat si in materialele precedente, Fondatorii vad in continuare anul 2015 ca fiind crucial pentru sistemul actual in toate aspectele, inclusiv economic si social. Este de asteptat o criza profunda (deja se intampla, dar ritmul e suportabil inca) la nivel global, din punct de vedere economic. Datorita micii intarzieri determinata de ceea ce a fost mentionat mai sus cu portalul 2012, caderea economica globala se va intinde pana in anul 2016, apoi factorii de decizie vor lua fie masuri de control exacerbat si rationalizare, fie vor face un pas catre un sistem economic iluminat. Va las pe fiecare sa apreciati care optiune pare mai probabila.

Nu sunt necesare predicitii ca sa observati ce se intampla cu sistemul economic si social si care sunt tendintele. Dinamicile aparent mai lente, manipularea in masa si inertia inerenta acestei lumi va pot face sa credeti ca totul isi poate reveni. Nu pot sa spun decat: mai ganditi-va odata..

Asadar, este important ca procesul realizarii comunitatilor/asezarilor iluminate spiritual si auto-intretinute sa continue pe parcursul urmatorilor ani, preferabil sa existe un stadiu rezonabil de avansat pana in vara lui 2015. Apoi, probabilitatea ca parametrii economici sa se degradeze rapid la nivel global este iminenta, potrivit Fondatorilor. Energiile evolutive catalitice vor face imposibila supravietuirea sistemului actual, care este in mod vizibil intr-o situatie foarte dificila si acum.

Anul 2015, continuand cu evenimentele cosmice din 2017 si 2030, energiile Centrului Galactic, vor face ca undeva in anul 2037, Pamantul 5D sa fie deplin manifest si accesibil pentru cei inaltati, care vor calauzi si ghida civilizatia umana ce va ramane pentru o vreme in constiinta dominanta 4D. Pana in anul 2037 (si chiar mai repede in anumite cazuri), oameni in corp cristalin nemuritor deplin activat vor pasi pe Pamant, vor fi recunoscuti si apreciati pentru ajutorul pe care il vor oferi cu compasiune tuturor. Atunci Noul Pamant, pe frecvente 4D si 5D va straluci deplin.

Pana atunci ne asteapta o perioada cu dinamici puternice evolutive, putem pluti cu energiile si sa avem multa Pace in transformare (chiar daca nu vom fi scutiti de provocari), sau putem sa ne opunem lor si sa avem parte de drama si greutati.

In concluzie, eu recomand cu toata inima sa nu va lasati orbiti de inertia si rezistenta constiintei de masa. Continuati-va calea spirituala, evoluati si ajutatii si pe altii, care sunt gata, sa evolueze. Liniile temporale vor diverge accentuat dupa 2-3 ani si mai este timp, chiar daca nu prea mult.

Noul Pamant ne asteapta, este deja acolo privit dincolo de timp si merita toate eforturile noastre.

Nu credeti nimic din ceea ce este scris aici sau in alte parti fara sa cercetati, dar fiti ceea ce sunteti cu Adevarat.

Adrian

Advertisements

Posted on March 19, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Comments Off on Portalul din Decembrie 2012 – concluzii.

Comments are closed.

%d bloggers like this: