Piramidele de cupru


Dragi cititori,

articolul de mai jos a fost preluat de pe site-ul partener:

http://piramidamagica.wordpress.com/

Daca va fascineaza piramidele, sunteti interesati sa cunoasteti mai multe despre piramide si poate chiar va doriti o piramida de cupru, veti gasi informatii utile pe site-ul specificat mai sus.

******************  Piramidele de cupru ***********************

Piramidele de cupru sunt printre cele mai bune in colectarea si amplificarea energiilor de vibratie inalta. Sunt foarte bune pentru incarcarea cristalelor si talismanelor si pot fi folosite in combinatie cu cristale de cuart amplificatoare si forme ale geometriei sacre.

joasaPiramidele in combinatie cu cristale, mandale si obiecte magice pot fi folosite si pentru a neutraliza energiile negative. Studiul Feng Shui ne spune ca energia care intra intr-o camera se duce drept inainte mai intai, apoi se raspandeste prin camera. Astfel, un altar continand o piramida, cristale de cuart si icoane, pozitionat langa perete, in partea opusa usii, poate reduce si neutraliza aceasta energie.

  • Efectul de piramida:  stiinta conventionala a studiat si ea efectele neobisnuite semnalate in folosirea piramidelor. S-au constatat urmatoarele: imbunatatirea starii plantelor in interiorul piramidei, prelungirea vietii fiintelor vii ce petrec timp in piramida, tendinta de a deshidrata si conserva alimentele, accentuarea undelor alfa si theta pentru cei ce mediteaza in piramida, incarcarea energetica a apei, care isi ordoneaza structura moleculara, lamele de ras raman mai mult timp ascutite si multe altele. Exista diverse carti despre efectul de piramida, aparute si la noi, cu descrieri ample.

Piramidele pot fi folosite si in combinatie. Astfel, daca in apex-ul piramidei se monteaza o a doua piramida inversata ( sistemul arata ca o clepsidra), energiile generate sunt amplificate foarte mult. Este preferabil (dar nu necesar) ca piramidele sa fie de dimensiuni identice.

octaedruO alta forma interesanta de amplificare a energiei este atunci cand piramidele sunt asamblate avand aceeasi baza (octaedru). Aceasta este structura electromagnetica a Universului (latice de octaedre). Ele genereaza o energie stabila (spre deosebire de piramida simpla, care amplifica exponential), ce poate fi amplificata semnificativ prin montarea mai multor octaedre in serie (apex-ul celui de jos cu apex-ul celui de sus).

Folosirea cristalelor de cuart pentru amplificarea energiei piramidei

Atunci cand ne dorim amplificarea energiei si chiar umplerea unei camere cu energie a piramidei, este bine sa folosim cristale pentru amplificare. Este recomandat bineinteles sa purificam cristalele de orice energie sau informatie reziduala negativa (exista multe proceduri descrise pe internet, precum folosirea sarii de mare, a simbolurilor reiki, a invocatiilor, a bolurilor tibetane..).

Este recomandabil de asemenea sa folosim cristale de cuart, transparente (pot avea zone cu striatiuni sau mai difuze) cu dubla terminatie (amplifica mai mult, in ambele sensuri). In afara de cuart transparent cu dubla terminatie (preferabil) se mai poate folosi de exemplu ametist.

Dispunerea cristalelor se face astfel:

a) pe baza piramidei: cristalele se pun in interiorul bazei, in apropierea barei de cupru, orientate catre centrul bazei. De exemplu, se pot pune la colturile bazei, cu un varf orientat catre colt si celalalt catre centrul bazei ( ca in prima figura de mai sus dar se poate vedea mai mare apasand butonul <<Piramide de cupru>> din zona de sus a paginii principale (http://piramidamagica.wordpress.com/), deasupra imaginii piramidelor din Egipt, sau dati click aici. Se poate observa astfel ca este important ca piramida sa aiba patratul de la baza pentru a putea colecta corect energiile Pamantului si a avea astfel un echilibru mai bun Yin / Yang.

b) in centrul bazei piramidei: se pune un cristal care sa aiba varful orientat catre apex-ul (varful) piramidei. Pentru convenienta, se poate pune un cristal cu o singura terminatie (varf) deoarece baza sa este plata si sta mai usor. Preferabil insa (dar nu necesar) este sa fie un cristal cu dubla terminatie, un varf orientat catre centrul bazei, celalalt catre apex-ul piramidei. Desigur, in acest caz necesita un suport (poate fi o spirala de sarma de cupru mai groasa).

c) in varful piramidei: si aici se mai poate pune un cristal cu dubla terminatie, un varf catre apex-ul piramidei, celalalt catre centru bazei piramidei. Acest cristal este auxiliar.

Cristalele a) si b) au rolul principal de a amplifica energiile colectate prin patratul bazei (colector de energie Yin, planetara) si varfurile bazei si a le directiona catre varful piramidei unde se afla un portal interdimensional. Cristalul din varf amplifica energia cosmica venita prin varful piramidei si o trimite catre baza (pamant).

Aceste cristale sunt optionale, dar, prezenta lor amplifica efectul si energia piramidei. Sunt recomandabile mai ales daca doriti ca piramida sa energizeze cu eter si camera in care se afla.

Un alt subiect important este alinierea cu polii magnetici planetari. Este important de stiut ca pentru piramide de dimensiuni mici (cele care incap intr-o camera sau sunt puse pe masa) este foarte putin semnificativ sa fie aliniate cu polii magnetici. Efectul alinierii este neglijabil. Efectul conteaza in cazul piramidelor foarte mari, cum sunt cele egiptene de pe platoul Gizeh.

Acest lucru este foarte util, avand in vedere ca nu intotdeauna este usor sa le orientam dupa axele magnetice (mai ales piramidele mai mari, de meditatie). In plus, metalele din peretii locuintei (grinzi, beton armat, calorifere etc..) produc perturbatii ale liniilor de camp magnetice in locuinta. Puteti verifica acest lucru usor cu o busola, deplasandu-va prin locuinta.

Daca folositi o piramida de cupru pentru a medita in ea, este bine sa stiti urmatoarele:

  • Exista un timp optim in care este bine sa stati in piramida. Ca referinta, pentru o piramida cu latura bazei de 1,80 m si muchia de 1,90 m (aceasta este o piramida a inimii, daca stati in ea pe un scaun mai putin inalt, are un centru energetic principal in zona chakrei inimii), pentru un om obisnuit timpul optim este de 8 minute, apoi o pauza de 4 ore. Pentru cei care au o practica spirituala regulata, sunt impamantati sanatos (chakra radacinii si, in general, primele 3 chakre sunt aliniate si vitalizate), au un meniu sanatos, timpul optim poate creste spre 15 min, putandu-se medita chiar si 30 minute in piramida.
  • Daca depasiti timpul optim in piramida, energia care pana atunci a energizat in mod echilibrat cele 7 chakre (de la 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1 de exemplu pana la 15, 15, 15, 15, 15, 15, 15) va tinde sa urce catre chakrele superioare. De exemplu, puteti avea dupa 30 min nivelele energetice ale chakrelor astfel: 20, 24, 32, 44, 65, 94, 130). Efectul poate fi neplacut daca aveti apoi activitati care necesita organizare secventiala, calcule, planificare, respectarea unei rutine. Va va fi greu sa faceti aceasta cu atat de multa energie in chakrele de sus.
  • Daca aveti o aura dezechilibrata, trebuie sa fiti atenti. Mai intai echilibrati-va centrii energetici (la un terapeut care stie sa faca aceasta) apoi folositi piramida.

Daca sunteti interesati de asemenea sa achizitionati o piramida de cupru pentru locuinta, pentru incarcat cristale si alte obiecte sau chiar mai mari, pentru meditatie, vizitati pagina <<Piramide de cupru>> folosind meniul din partea de sus a paginii (http://piramidamagica.wordpress.com/), deasupra imaginii piramidelor egiptene, sau dati click aici.

Cristalele incarcate in piramida se pot folosi pentru terapie, manifestare (grile de cristale in piramida), amplificarea puterii simbolurilor reiki, karuna, revitalizat plante, si multe altele.

Piramidele se pot folosi si pentru energizarea si vitalizarea alimentelor. Foarte eficient este sa incarcam energetic apa. Organismul uman este 70-80% apa. Calitatea apei de la robinet si de la magazin nu este prea buna. Structura moleculara este dezordonata si apa este devitalizata (prin procedeele de purificare). Incarcarea ei in piramida, inainte de a o bea, este o metoda foarte eficienta de energizare si revitalizare a organismului.

Este important sa stiti ca piramidele se fabrica manual. Indreptarea si prelucrarea tevilor de cupru pot lasa mici urme, asa cum este normal la tot ceea ce se lucreaza manual, dar la care se pune suflet.  Geometria piramidei este perfect respectata si ea este cea care da performantele.

Alt lucru de stiut este ca teava de cupru, prin interactiunea cu mediul, tinde sa se mai inchida la culoare si culoarea sa nu fie uniforma. Aceasta se intampla in timp si, din punctul nostru de vedere, efectul este chiar mai estetic. Daca insa doriti, se pot folosi bureti mai aspri (precum cei de bucatarie, pe partea mai aspra) din cand in cand pentru a o lustrui si a pastra culoarea initiala (mai deschisa).

Toate informatiile de aici au fost completate si verificate atat prin propria experienta cat si cu ajutorul lui Sal (www.salrachele.com), medium recunoscut.

http://piramidamagica.wordpress.com/

*************************************************

Advertisements

Posted on February 4, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Comments Off on Piramidele de cupru.

Comments are closed.

%d bloggers like this: