A veni din Prezenta Divina, concluzii


Dragi cititori,

A veni din Prezenta Divina necesita o calatorie interioara. Inainte de a intelege aceasta, cautam in lumea exterioara pana vine un moment cand semnale precum confuzie, frustrare sau diverse sincronicitati ne indreapta catre noi insine.

 

In aceasta calatorie interioara vom intalni, precum in Vrajitorul din Oz, diverse caractere si situatii care nu sunt altceva decat noi insine si amintirile si bagajele pe care le ducem. Vom intalni copilul interior, inteleptul, razboinicul dar si mangaietorul. Sunt aspecte ale personalitatii, descrise mai ales in invataturile shamanice si pe care le vom aborda poate in insemnarile urmatoare.

Vom mai intalni insa si demonii interiori, acele aspecte pe care le-am negat si le-am pus stavila fluviului Adevarului ce izvoraste din Dumnezeu catre noi. Intunecati, raniti, furiosi, ei asteapta sa fie recunoscuti, acceptati si mangaiati.. Apoi vom descoperi faptul ca numai orbirea si caderea in iluzie ne-a facut sa ii vedem ca demoni, in realitate, ei fiind luminosi si stralucitori in Dumnezeu. Caci nu exista decat Dumnezeu oriunde ne uitam. Orice denumire am da aceluia pomenit de religii ca s-ar opune lui Dumnezeu este doar un pretext ca sa nu vedem Adevarul: e numai o stare de constiinta a credintei in iluzii si nu o fiinta separata de Dumnezeu.

Separarea de Dumnezeu este o iluzie careia i se permite sa para reala in lumile efemere ale materiei numai pentru ca Fii rataciti sa se trezeasca la manifestarea sublima a Chipului si Asemanarii cu Dumnezeu.

Exista o Cortina a Adevarului care, ciclic, aduce Apocalipsa ca si Revelatie in lumile ratacite. In lumea noastra, momentul este Acum..

Din ce in ce mai multe suflete incep sa vada dincolo de Cortina, dincolo de iluzie, trezindu-se incet incet la Adevar, la adevarata lor identitate de copii ai lui Dumnezeu.

Exista de asemenea si suflete care vor amana trezirea dorindu-si sa mai participe la o piesa a dramei, in alte lumi, cu alte cortine ce se vor ridica la randul lor in timp..

Calea care Dumnezeu din interior, catre fiintarea in Prezenta Divina, nu este usoara. Adevarul lumineaza Calea, dar ea trebuie strabatuta pas cu pas, eliberand iluziile ce s-au intiparit in templele sufletului, in corpuri. Cei ce pasesc pe Cale vor trebui sa infrunte si dezaprobarea celor ce inca traiesc in iluzie, care vor face totul sa le demonstreze ca sunt rupti de “realitate”, ca sunt niste simpli oameni nascuti din “pacat”..

Traim Timpuri care incearca sufletele oamenilor.. Cine va avea vointa, bucuria, forta, disciplina si consistenta de a depasi toate obstacolele (iluziile) va trai din nou in Gradina Edenului, atat in constiinta cat si in manifestare.

Atunci cand oamenii vin din Prezenta Divina, viata devine magica. Toate aspectele sinelui, inclusiv cel uman, “slab” si “imperfect”, incep sa cante Muzica Vietii, intr-o orchestra Divina in care Calea vine catre suflet mai degraba decat sufletul sa o caute..

http://www.youtube.com/watch?v=w_DKWlrA24k

Aici a venit momentul sa ma opresc din descrierea a ceea ce nu poate fi descris in cuvinte.. Cuvintele sunt numai indicatoare catre realitati mult mai mari ce nu se afla in alta parte decat in interiorul Constiintei noastre. Toate cele trei insemnari despre tema Prezentei Divine au avut un scop (indicator) precis care sper sa fie descifrat de cat mai multi oameni care rezoneaza..

Suntem binecuvantati in Prezenta Divina, incluzand micul eu uman, cu slabiciunile si abaterile lui. Aceasta deoarece, desi multi vor fi aceea care vor incerca sa ascunda in aceste vremuri Adevarul, Omul este una dintre bijuteriile Creatiei !

Este asa si Asa este !

Advertisements