Dreptul Divin la intelepciune


Din ce in ce mai multe suflete care au dificultati cu energiile accelerate ce inunda planeta, se duc la oameni pe care ii considera mai iluminati sau mai priceputi in masuratori, intreband daca au drept divin la fericire sau abundenta sau alte aspecte ale vietii in care par sa manifeste lipsuri.

Se poate simti vocea sufletului lor, tremuranda si ezitanta chiar in spatele cuvintelor scrise.. Tristete, resemnare sau, poate, uneori speranta ca dreptul lor divin le poate oferi mai mult.

Inainte de a explora subiectul, doresc sa mentionez ca articolul de fata este scris avand cel mai mare respect pentru toti aceia care au creat sisteme de cunoastere, unele parametrizate, destinate sa fie unelte ale iluminarii. Vorbind de iluminare, orice om iluminat este deschis diverselor perspective, chiar daca ele nu coincid in totalitate cu propriile constientizari. Fiecare om iluminat stie ca a noastra Calatorie este fara sfarsit, deschizandu-se in spiralele infinite ale unui caleidoscop fractalic si exista intotdeauna lucruri noi in cadrul aspectului dinamic al lui Dumnezeu..

https://i2.wp.com/www.yanidel.com/High%20Res/auto%20painter%20HR.jpgAr trebui introductiv sa vorbim putin despre liber arbitru si predestinare. Dara ar fi sa fie reduse la esenta, putem afirma ca predestinarea este forma si textura Panzei Divine, iar liberul arbitru este Desenul pe care aspectul de suflet incarnat il deseneaza pe Panza.. Putem merge si mai departe si sa afirmam ca predestinarea consta intr-un set de parametri Divini pe care sufletul ii stabileste inainte de incarnare, in acord cu Legile Divine,, iar liberul arbitru il reprezinta manifestarea sufletului incarnat coborat in Lumea iluziei, avand mai mult sau mai putin acces constient la Literele Predestinarii.

Parametrii predestinarii depind de karma acumulata, deoarece sufletul doreste atat sa experimenteze tot ce poate fi experiementat, dar si sa isi vindece karma si dezechilibrele pentru a merge mai departe. Cele doua idei nu se contrazic, mai mult, sunt convergente atunci cand privim dintr-un punct de vedere mai inalt, unde fatalismul karmei este o iluzie..

Predestinarea si liberul arbitru danseaza uneori ritmuri ametitoare, mai ales atunci cand sufletul incarnat evolueaza atat de repede, incat, moare si renaste in aceeasi viata, precum Pasarea Phoenix, cateodata de mai multe ori, recreand chiar si Panza Divina a Predestinarii.

A crede intr-un “drept divin” ca parametru al predestinarii ce limiteaza manifestarea este echivalent cu a nega Creatorul din fiecare om, cu a nega adevaratul Drept Divin de a co-crea impreuna cu Unicul, cu Dumnezeu care ne este si Mama si Tata.

Ceea ce se evalueaza (sau se masoara) ca si drept Divin este in realitate un aspect al deciziilor luate la nivel de suflet inainte de incarnare, in acord cu Legile Divine. Este un parametru care poate deveni inutil atunci cand sufletul isi asuma karma si o vindeca, prin iertarea Sinelui si a celorlalti si prin manifestarea adevaratei esente.

Dreptul Divin originar, Mostenirea Divina afirma faptul ca toate, dar toate sufletele au dreptul la fericire, bucurie, implinire, abundenta si toate minunatiile Creatiei.

A sosit momentul ca oamenii sa se elibereze de toate preconceptiile victimizarii, neputintei, sentimentului de inferioritate fata de altii, care au “drepturi divine” mari. A sosit momentul ca fiecare om sa manuiasca hotarat Carma destinului sau, trecand cu gratie printre vartejurile karmice, pentru a ajunge in apele paradisiace ale Prezentei sale Divine.

Dragilor, nu exista nimic hotarat de Sus care sa nu fi fost impregnat cu propria noastra Creatie. Dumnezeu, adevaratul Dumnezeu isi doreste ca toti sa fim impliniti, bucurosi, abundenti, fericiti si sa traim impreuna misterul si aventura infinitei Sale Creatii.

O zicala Zen spune: “Inainte de iluminare, cari apa si tai lemne. Dupa iluminare cari apa si tai lemne”. Secretul este ca iluminarea, ca stare interioara nu are neaparat o corespondenta imediata in circumstantele exterioare ale vietii. Lord Sananda detaliaza faptul ca inainte de iluminare, poate caram apa si taiem lemne din nevoia de supravietuire. Dupa iluminare, caram apa si taiem lemne pentru a ne ingriji de corpul fizic, templu nostru sfant prin care Sufletul aduce Lumina in aceasta lume.

Cu alte cuvinte, oamenii trebuie sa inteleaga ca iluminarea, constientizarea si dizolvarea iluziilor, nu aduce imediat schimbari exterioare materiale. Dar aduce implinirea si fericirea realizarii de Sine, care se vede Acum, imediat si, mai devreme sau mai tarziu, daca sufletul mai considera necesar, va aduce si schimbari exterioare. Abundenta, fericirea, implinirea, bucuria sunt inerente naturii noastre Divine.

Uneori, un sofer de taxi este mai fericit decat un magnat al unei companii de energie.. O femeie divortata este mai fericita decat o femeie casatorita, cu cariera si copii.. Un pescar sarac este mai fericit decat un contabil bogat..

https://i1.wp.com/www.kateburtonblog.co.uk/wp-content/uploads/2011/08/Boats.jpg

Dragilor, timpul iluminarii este Acum. Nu se masoara in bani, relatii, cariera, recunoastere si faima. Si, chiar daca, uneori, circumstantele exterioare ale Dreptului Divin nativ de a fi si a manifesta infinitatea lui Dumnezeu pot avea nevoie de timp, Dreptul Divin la intelepciune poate  fi manifestat instantaneu. Acum, nu maine sau peste un an.

Sa renuntam la postura de victime, de neajutorati, de credinta in destine parametrizate.. Creatia este parametrizata, dar Parametrii Divini sunt vii, curg intr-o infinitate de culori pe o tema data.. Sa redevenim suflete suverane, asa cum am fost odata pana cand am ales sa cadem in orbire si densitate.. Abundenta, fericirea, implinirea si bucuria sunt in fiecare om. Cum ar putea fi altfel daca suntem Unul?

Un om intelept intelege toate acestea cu usurinta..

Dreptul Divin la intelepciune este 100 %..

Este acum !

Advertisements