Investigarea informatiei si antrenarea energiei


Dragi cititori,

este din ce in ce mai evident, atat in lumea spirituala, dar si in lumea celor care acum incep sa se trezeasca, faptul ca discernamantul este esential pentru a preveni ca interferente mai putin benefice sa tulbure calea optima a sufletelor.

Frecventele si energiile din ce in ce mai mari receptionate de Pamant, atat din surse cosmice galactice, cat si din surse ET benevolente, au tendinta de a revela adevaruri ascunse de eoni de timp intr-un mod din ce in ce mai clar si evident. Ca urmare, cei care doresc sa ascunda adevaruri cosmice incomode pentru ei, dar adevarate revelatii si eliberari Divine pentru oameni, aduc manipularea la nivel de arta.

Va exista insa un prag de la care nici arta lor tehnologica sau persuasiva nu va mai putea ascunde adevarul, iar atunci vor iesi la iveala si vor incerca sa controleze prin coercitie. Acel prag este practic atins, chiar daca nu inca in maximul sau.

Asa cum multe alte surse benevolente au sugerat, Lucratorii Luminii nu trebuie sa ignore intunericul, dar nici sa ii antreneze energiile. Cum ar putea atunci fi indeplinita misiunea lor spirituala, deoarece afirmatiile par contradictorii ?

Pentru a afla ce se intempla in lume, trebuie sa investigam diversele si nenumaratele surse de informatii, inclusiv mesaje venite prin channeling.

https://i2.wp.com/images.tutorvista.com/cms/images/83/modulation.PNGAsa cum am descris intr-un mesaj anterior, despre discernamant, un mesaj poate fi descompus in doua componente principale: informatia si energia (purtatoarea). Putem asemana din punct de vedere tehnic cu undele radio, modulate in amplitudine (AM) sau in frecventa (FM), in care informatia este codificata prin variatia amplitudinii unui semnal de frecventa fixa (AM) sau prin variantii de frecventa (ecart de frecventa) a unui semnal cu o frecventa nominala (FM). Cu alte cuvinte, pentru a percepe informatia (transmisia radio inteligibila), trebuie sa ne acordam pe frecventa purtatoare si sa decodificam fie variatiile de amplitudine, fie variatiile de frecventa, extragandu-le din semnalul principal.

https://i1.wp.com/wps.prenhall.com/wps/media/objects/488/500444/CDA36_2.jpgPentru cei care nu sunt familiari cu termeni tehnici, putem folosi analogia cu un fruct. Samanta fructului contine toata informatia, in vreme ce invelisul fructului poate fi asimilat cu energia purtatoare (ceea ce este real, invelisul fiind rezultatul interactiunii energiei cu informatia dintr-o samanta premergatoare). Pentru a ajunge la samanta (informatie), trebuie separat invelisul. Acesta poate fi digerat (sau nu), iar samanta poate fi folosita (sau nu). Samanta poate fi digerata (in unele cazuri) sau poate fi sadita, raspandind informatia (prin nasterea unui nou arbore cu fructe). Am folosit mai multe analogii aplicabile si celor descrise mai jos.

Energia, purtatoarea informatiei, contine la randul ei informatie ce poate duce la identificarea sursei. In cazul transmisiei radio, se foloseste o purtatoare, deoarece, altfel, semnalul pur informativ nu ar avea suficienta putere pentru a ajunge la distante mari. La fel este si in cazul transmisiilor energetice, constiinta (sau tehnologia creata de constiinta) transmite energie purtatoare de informatie.

Partea de informatie a mesajului contine o descriere a unei realitati (corecte sau distorsionate) ce se doreste a fi transmisa altei constiinte. Ea contine sabloane folosite de intelectul (sau creierul) uman, astfel incat, constiinta receptoare sa poata sa reproduca mental realitatea ce se doreste transmisa si sa o constientizeze, prin proiectia pe aura.

Cu toate acestea, informatia nu poate ajunge la destinatie decat invelita de energia sursei. Prin rezonanta, energia mesajului conduce evident la sursa.

https://i0.wp.com/0.tqn.com/d/ancienthistory/1/0/5/G/TrojanHorse.jpgManipularea se realizeaza prin informatie, dar, mai periculos, se poate realiza si prin energie. Cu alte cuvinte, pot fi transmise informatii adevarate (verificabile) invelite insa intr-o energie deloc benevolenta. Se poate face o analogie cu secventele de soft numite troieni, care, par sa contina uneori date reale sau inofensive, dar, in fundal, sa aiba cu totul alte intentii.

Aceasta deoarece, energia contine informatia (si uneori programele) sursei mesajului. Modul in care au fost folosite in insemnarile de fata definitiile informatiei si energiei este mult simplificat, redus la esenta, pentru a putea fi inteles mai usor. Daca mergem mai departe (si se poate deduce si de aici), termenele de informatie si energie pot fi interschimbabile, dar am complica prea mult subiectul.

Daca informatia poate fi verificabila sau analizata logic (mental), cu energia purtatoare situatia difera. Exista cazuri in care se transmite informatie de viitor (predictie), greu de verificat, dar usor de atasat la oameni atunci cand anunta lucruri ce reprezinta deziderate: abundenta, bucurie si fericire in termen foarte scurt (de exemplu), arestarea iminenta a “illuminatilor” si altele de acest gen, iar energia din spatele acestor mesaje este uneori bolnava si dezechilibrata.

Fac aici o mica divagatie, anume conceptul de predictie directionata benefica:  Spiritele Luminoase se concentreaza uneori pe predictia celui mai frumos potential uman aflat in probabilitate dominanta (de exemplu potentialul ascensiunii), neuitand insa sa ne atraga atentia ca este doar o predictie si este liberul nostru arbitru care o poate manifesta sau nu.. Amplificata de speranta si actiunile noastre (daca asa alegem), predictia se poate astfel adeveri pentru cel mai inalt bine al tuturor.

Desigur, exista predictie directionata non-benefica, exemple fiind date deja mai sus. Se folosesc informatii ce sunt percepute de catre sursa ca deziderate ale unei parti a destinatiei, pentru a intra, in limbaj lumesc, “sub pielea receptorilor.”

Dupa analiza logica sau faptica a informatiei, este de dorit sa fie analizata si energia purtatoare a mesajului, care duce printr-un fir energetic direct la sursa ei. Semnale privind gradul de beneficitate a energiei pot fi obtinute (exceptand cazul cand se foloseste direct radiestezia sau alte metode) si folosind inteligenta inerenta corpurilor fizic si emotional.

Pentru a folosi inteligenta corpului fizic si / sau emotional, este necesar insa ca acestea sa fie intr-o stare rezonabila de sanatate. Meditatiile de linistire a mintii, purificare, protectie, conexiune cu spiritele de Lumina, ajuta la cresterea sensibilitatii si corectitudinii semnalelor fizice si emotionale in raport cu energia mesajelor.

De exemplu, daca veti dori sa simtiti energia acestei insemnari, veti detecta multa energie mentala, spre deosebire de energia emotionala prezenta dominant intr-unul din mesajele anterioare, care a atins multe inimi. Este firesc sa fie asa, deoarece ne adresam acum preponderent mintii, armonica a constientei, instrument absolut necesar in dezvoltarea discernamantului, care functioneaza ca o umbrela pentru sufletele sensibile.

Dupa contemplarea unui mesaj, daca veti simti contractie emotionala ce genereaza teama, anxietate si alte emotii de contractie (numite uneori si negative), observati daca nu cumva sunt induse de ego (de exemplu, teama de schimbare). Daca ego-ul nu este autorul interferentei (sau daca ati reusit sa il calmati, dar sentimentul a ramas), atunci este probabil ca mesajul sa aiba o energie purtatoare non-benefica.

In plus, se poate constientiza atent si corpul fizic, pentru a observa ce senzatii apar la citirea mesajului respectiv. Similar cu corpul emotional, daca apar senzatii de contractie, durere sau disconfort, dupa ce investigati interferenta ego-ului si o minimizati, atunci este probabil sa aveti de a face cu o energie non – benefica. Studiul kinesiologiei aplicate (testare musculara pentru a determina raspuns corect sau gresit) ajuta (se gasesc date suplimentare pe internet).

Mesajele care au energie benefica (neinterferata de ego) produc senzatii de dilatare: a inimii (daca energia este emotionala) sau a mintii (amplificarea perceptiei mentale, daca energia este preponderent mentala).

Mai exista insa un aspect, anume antrenarea energiei. Scopul nostru trebuie sa fie investigarea informatiei si a energiei si numai daca energia (si informatia) sunt percepute ca benefice, atunci este bine ca energia sa fie antrenata.

Un exemplu de antrenare a energiei este de exemplu raspandirea unui mesaj catre cat mai multi cititori, insotit (sau nu) de comentarii emotionale. De exemplu, comentarii de  indignare fata de un anumit mesaj antreneaza energia acestuia, la fel cum cuvintele de lauda sau apreciere o pot face.

Daca energia este perceputa ca negativa (are alt scop decat cel mai inalt bine al sufletelor), este bine sa nu fie antrenata. Aici corpul emotional joaca un mare rol. Daca simtiti indignare dupa citirea unui mesaj, este bine sa tratati aceasta manifestare, sa va calmati ego-ul si copilul interior, pentru a nu antrena energia. Articolele care sunt scrise cu incarcatura emotionala, indreptate catre a contrazice alte mesaje, antreneaza in fapt energia a ceea ce contrazic. Detasarea este astfel importanta.

Deoarece suntem cu totii oameni, si nu putem fi detasati intotdeauna, meditatiie de purificare, protectie si conexiune cu Lumina ( si/sau practici de terapii alternative) realizate periodic ajuta.

Cum am putea folosi in mod pozitiv un mesaj care ne-a trezit indignare ? In primul rand, este posibil sa contina informatie reala si care, in termenii nostri, sa indice fapte “strigatoare la Cer”. Atunci, da , poate ne simtim calauziti sa intervenim. Dar este important sa o facem dintr-o stare cat mai mare de pace si detasare, pentru a avea energie suficienta sa producem un efect durabil si luminos. Orice alta abordare antreneaza energia negativa sau ne ia din energia proprie.

Starea de pace si detasare se poate obtine prin analiza interioara. Ce anume din interiorul nostru s-a simtit ranit si vatamat de acea informatie ? Vedem oare poza mai mare a lucrurilor sau tindem sa ne polarizam ? Intelegem cu adevarat cauzele si efectele la scara mare ale actiunilor descrise in informatia respectiva ? Intelegem oare raportul cauza/efect la nivel de multiple vieti ?

Desigur, dragi cititori, lumea aceasta nu este alb-negru. Exista culori si nuante infinite. Putem incepe prin a reactiona emotional, dar sa incepem actiuni benefice si sa ne centram pe parcurs, prin evolutie si cresterea constientei. Cata vreme suntem in corpuri umane fizice, vom tinde uneori sa reactionam emotional, dar, daca suntem suficient de constienti de sine, vom invata din aceasta si vom creste mai degraba decat sa ne condamnam Sinele sau sa perseveram in dualitate..

Sper ca acest mesaj, chiar daca accentul a fost pus pe energie mentala, sa ajute sufletele sa isi creasca gradul de discernamant pentru a vedea dincolo de perdelele de fum ale unei lumi in descompunere, reciclata pentru a da nastere Gradinii Eden-ului mult profetite.

https://i2.wp.com/curitibainenglish.com.br/wp-content/uploads/2012/12/paradise-engineering.jpg

Advertisements

Posted on June 20, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Comments Off on Investigarea informatiei si antrenarea energiei.

Comments are closed.

%d bloggers like this: