Corpul cunoasterii


Pe masura ce vibratiile noilor energii cresc pe Pamant, din ce in ce mai multi oameni primesc ceea ce am putea numi pachete energetice cu informatii benefice, asemanator cu procesul de descarcare pe calculatorul local al fisierelor de pe internet.

Informatiile pot sa ramana in aura destinatarilor, pot fi folosite benefic sau distorsionat, sau sa nu fie folosite de loc daca sufletele respective sunt prinse de drama umana.

Am vazut cu totii o cascada de informatii, provenite din foarte multe surse si am observat ca unele sunt mai corecte decat altele sau ca transmit energie mai benefica decat altele. Se intrevede astfel necesitatea unei translatii cat mai benefice si corecte a informatiilor si energiilor din dimensiunile inalte in cuvinte a caror asociatie sa poata contura in mintea celor ce primesc mesajele o forma cat mai intreaga a adevarului.

Am putea numi aceasta forma a adevarului “corp al cunoasterii”. Aceasta deoarece, dupa cum va fi ilustrat si in randurile care urmeaza, este preferabil ca beneficiarii mesajelor sa treaca de la starea de simpli receptori de informatie la cea de acces direct al informatiei si energiei, ca adevar personal, manifestat sub forma de suprapunere a unei parti din adevarul universal peste realitatea personala. Un corp al cunoasterii da posibilitatea de a “naviga” cunoasterea mai degraba decat de a o memora si accesa din cand in cand.

Translatia infoenergiilor din dimensiunile inalte presupune o dinamica de comunicare intre aspectele subconstiente, constiente si supraconstiente ale mintii umane, incluzand si un proces de secventializare (serializare) a unor date simultane (paralele).

Pentru a naviga in aceasta cunoastere, putem folosi un model (corp) de forma unei clepsidre, structura folosit deseori pentru a ilustra nivelurile mintii. Partea de sus a clepsidrei, care se indreapta catre infinit, o reprezinta aspectul supraconstient al mintii, micul tunel intre partea de sus si partea de jos este reprezentat de partea constienta a mintii, iar partea de jos, care este si ea extensibila catre infinit e reprezentata de aspectul subconstient al mintii.

Este evident ca punctul cel mai sensibil al translatiei frecventelor inalte in cuvinte se afla in zona constienta, acel tunel ingust care serializeaza datele paralele in forme recognoscibile de intelectul uman (cuvinte, fraze).

In acel loc ingust, exista niste filtre date de sistemele de credinta ale receptorului precum si starea sa de constiinta/constienta. Frecventele inalte pot fi perturbate si distorsionate si inainte de tunel, in cazul unor corpuri subtile impure si nealiniate.

Atunci cand informatiile si energiile simultane (in timpul secvential) se apropie de perceptia constienta, de tunel, procesate prin sinapsele activate ce unesc anumite sectoare din creierul fizic, in functie de interesul care a generat intrebarea recipientului, se creaza curenti energetici si informationali sub forma unor tuburi, coborand intr-o miscare spiralata catre filtrele constientei.

In cazul in care constiinta respectiva are sistemul de credinta ca este corpul fizic muritor, ca nu exista alte dimensiuni, este virtual imposibil ca acea informatie inalta sa treaca prin tub si filtre, exceptand cazul unei traume lumesti, capabila sa invalideze filtrul total macar pentru cateva clipe.

In afara de cazul de mai sus, extrem, exista diverse niveluri de filtre, care dau o acuratete mai mare sau mai mica mesajelor, mai mult sau mai putin continut energetic. De regula personalitatea receptorului poate da diverse nuante mentale sau emotionale mesajului, sa le spunem culori.

In vreme ce uneori energia emotionala adaugata mesajului poate fi benefica pentru a sublinia anumite aspecte si a le face mai accesibile celor ce il primesc, alte ori poate interfera si crea distorsiuni. Distorsiunea emotionala si/sau mentala maxima poate transforma un mesaj venit de la Spirit in totalitate intr-un mesaj al ego-ului.

Ca urmare, este foarte important discernamantul, manifestat prin atitudinea critic constructiva a receptorilor, insotita de viziunea unui corp al cunoasteriiĀ  (care sa permita explorarea ulterioara) mai degraba decat informatie care sa fie luata de-a gata.

Revenind la curentii tubulari de energie, pentru ca ei sa se creeze trebuie sa existe o intrebare (constienta sau subconstienta) a destinatarului, care sa creeze un fel de vid de presiune a constiintei, care sa atraga informatia particularizata din informatia simultana. Aici are loc prima particularizare, scadere in vibratie a mesajului inalt. Este inerent sa se intample asa, altfel mesajul nu ar putea fi translatat in cuvinte.

Mai exista o diferentiere, scadere in vibratie a mesajului, atunci cand curentii energetici activeaza piesele de puzzle pe care le numim cuvinte. Putem considera cuvintele ca linii de cod ale unui limbaj de nivel inalt, iar procesul de generare al cuvintelor din fluxurile energetice tubulare drept decompilatie (procesul invers compilatiei). Am facut desigur analogia cu limbajele de programare, cuvintele fiind liniile de cod ale limbajelor de nivel inalt, iar informatiile din fluxurile tubulare fiind liniile de cod masina (microprocesor).

De exemplu, cei care fac “reverse engineering”, cu alte cuvinte incearca sa recreeze un produs, fie al “competitiei”, fie ET, incearca sa genereze o logica, printr-un limbaj de nivel inalt, din multitudinea de coduri (instructiuni) in limbaj masina (microprocesor). Dar, sa nu divagam prea mult.

Se mai poate face o analogie, pentru mai multa claritate. Sa ne imaginam ca avem un calculator cu un ecran pe care se afiseaza cuvinte. Spun cuvinte, deoarece asa sunt recunoscute de minte, dupa ce sunt percepute de ochi. Mergand mai departe, esle sunt o asociatie de puncte colorate pe ecran. Mergand si mai departe, sunt valori binare stocate intr-o memorie. Mergand si mai departe, ele sunt circuite si semnale electrice. Si iata cum ajungem de la electricitate si memorie electronica la cuvinte..

Revenind la procesul de generare al cuvintelor, in cazul optim este monitorizat de supraconstient. Gradul de succes depinde si de impamantarea receptorului. Daca receptorul nu este impamantat (nu isi imbratiseaza aspectul uman si viata lumeasca), transpunerea in cuvinte poate fi incoerenta, fara cap si fara coada, iar mesajul inutilizabil practic. Acelasi lucru se intampla si daca ego-ul interfereaza si crede ca poate “explica mai bine”, in cazul receptorilor prinsi in drama umana.

In continuare, ne propunem sa consideram cazul unui suflet – medium care manifesta in general un grad inalt de puritate si acuratete, pentru a evidentia o situatie demna de luat in seama.. Chiar si in acest caz pot aparea uneori distorsiuni datorita diferentei dintre dimensiunile Unimii si cele ale Dualitatii.

In dimensiunile Unimii, cunoasterea este accesata instantaneu, in vreme ce in dimensiunile Dualitatii este necesara formarea unui Corp al Cunoasterii (care contine ambele polaritati in echilibru), aceasta desigur in cazul in care mesajele contin informatie destinata sa ajute receptorii sa transceada dualitatea.

Pentru a forma un corp al cunoasterii, este necesar ca mai multi curent/tuburi de energie inalta sa se incruciseze, formand daca doriti un complex toroidal, care are atat forma sferica (corp) cat si sens, prin spiralele energetice care se deplaseaza in continuu pe forma toroidala, din exterior in interior si apoi iar in exterior, reluand ciclul. Exista cercetatori care au descris o astfel de structura ca si unitate de constiinta (David Wilcock)

Transpus in cuvinte foarte simple, modelul de cunoastere descris mai sus inseamna a obtine mai multe perspective ale adevarului inalt pentru a il putea contura (forma) intr-o realitate, care sa propulseze receptorul in stari de constiinta mai inalte.

Putem face analogia cu procesul de triangularizare pentru aflarea unei locatii.

Si mai simplu, inseamna a vedea ambele fete ale medaliei..

A imbratisa un corp al cunoasterii inseamna a vedea dincolo de cuvinte, catre realitatile extinse care asteapta accesul personal al fiecarul suflet. Fiecare suflet are dreptul de a accesa Adevarul si a il percepe in mod personal.

Corpul cunoasterii este viu in vreme ce cuvintele care il descriu sunt trecatoare si subiective.

Marea arta a comunicarii energiilor inalte este sa fie transmise indicatoare catre realitati mai inalte, accesibile individual, mai degraba decat sa fie transmise informatii statice. Nu este scopul acestui material de a desconsidera informatiile statice. Ele sunt utile in diverse stadii si nici unul dintre noi nu a depasit in totalitate stadiile respective. Avem insa nevoie si de corpul cunoasterii, instrumentul nostru personal de navigare al necunoscutului.

Singura situatie in care informatiile statice pot fi dominante ca semnificatie sunt in cazul transmisiei unor scheme de dispozitive din dimensiunile inalte, sau cazuri asemanatoare.

Este probabil momentul planetar si cosmic in care sa ne imbratisam corpurile de cunoastere personale si sa navigam in necunoscut, luminand si activand in fiecare moment stari mai inalte de constiinta, care ne ofera deja ceea ce cautam si mai mult decat atat.

Advertisements

Posted on July 28, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: