Despre Matrice si Constiinta


Lumile, civilizatiile, popoarele sunt programe inteligente, bazate pe afinitati de constiinta si directii creative, ce activeaza matricea lumii fizice in geometrii pulsatorii de forme sacre si asigura perpetuarea prin timp, in spirale de evolutie. Cu toate acestea, la fel cum programele software activeaza pixelii de pe monitorul unui calculator pe care se joaca un joc (sa ii spunem un joc cosmic), jucatorul nu este conglomeratul de pixeli de pe ecran si nu este tema jocului.

The-Matrix-Movie-series-and-beyond1El foloseste uneltele create de programatorii si arhitectii cosmici pentru a explora si a evolua. Desi evolutia in timp pare sa se faca pas cu pas, din perspectiva timpului nelinear, iluminarea nu este egala cu suma cunostintelor mentale, ci este o stare de a fi in care perceptia creste pentru a simti tot ceea ce este de cunoscut la un moment dat.

Informatia este un esantion dat de interactiunea undei perceptiei cu unda creatiei, in vreme ce energia este unda in sine. Ca urmare, informatia este subiectiva si numai atunci cand sufletul este aliniat cu fluxul energiei creatiei, poate vedea tiparele informationale, variatia informatiei in timp si convergenta catre adevarul universal.

Astfel, avem adevaruri personale (valabile in timp) si adevaruri universale (valabile in orice timp si dincolo de el). De aceea este necesar ca atunci cand are loc un transfer de informatie intre suflete, sufletul receptor sa nu le creada niciodata apriori, cu alte cuvinte, sa copieze perceptia emitatorului.

Scopul este ca fiecare suflet sa isi dezvolte propria perceptie si propriile adevaruri, care, prin evolutie, nu pot conduce decat la adevarul universal, la Dumnezeu. Ca urmare, informatiile primite din alte surse trebuie corelate cu propria perceptie, acceptate, filtrate sau respinse dupa caz.

Cand cineva incearca sa isi impuna propriul adevar celorlalti, fara a le sugera discernamant, perceptia receptorului poate fi perturbata daca nu este constient de sine, preluand toate distorsiunile emitatorului prea plin de sine.

Exista si forme inconstiente de preluare a altor perceptii, precum traditiile. Traditiile pot fi adevaruri valabile candva in timp, dar trebuie intotdeauna trecute prin filtrul constiintei actuale pentru a vedea daca mai au un sens sau o utilitate in prezent (daca informatia de atunci mai este in aliniere cu energia de acum). Astfel, se poate ajunge la concluzia ca unele traditii sunt inca utile, altele nu mai au nici o noima.

Scopul informatiilor (esantioanelor) ar trebui sa fie aproximarea din ce in ce mai buna a undei creatiei (energiei divine) si sincronizarii cu ea (iluminarii) mai degraba decat umplerea inutila a memoriei cu esantioane obtinute de perceptiile altora.

Ca urmare, pentru toti calatorii cosmici prin multiple lumi, multiple popoare si civilizatii, este mai util daca doresc sa evolueze fara interferente, sa evite sa se identifice cu creatia lor sau a altora, sa manifeste discernamant si simt critic constructiv.

Simtul critic constructiv inseamna a examina tot ceea ce apare si poate avea relevanta, fara a prelua nefiltrat de propriul simt si ratiune, dar si fara a respinge deoarece nu se potriveste cu sistemul personal de credinta. Sistemele de credinta sunt numai programe mentale, create personal sau induse de altii. Sunt unelte si atat. Fiecare suflet este si programator al mentalului propriu, deci poate sterge, modifica sau schimba programele.

Adevarul, definit ca o manifestare perceptibila in matricea fizica ca rezultanta a constiintei colective, va fi un factor corector in cazul in care cineva a respins o informatie pertinenta doar pe baza unor sisteme de credinta memorate, bazate uneori pe negare (blocare a unor perceptii trecute). Atunci, sistemele de credinta au preluat conducerea iar constiinta respectiva, in anumite aspecte, merge pe pilot automat.

Un indiciu al mersului pe pilot automat este starea precara de sanatate a corpului fizic. Atunci cand o parte a constiintei noastre este treaza iar alta merge pe pilot automat, manifestarile pot deveni chiar exotice.

Informatiile si cunoasterea memorata sunt precum lucrurile pe care le luam cu noi in calatorie. Haine, obiecte de igiena, lucruri personale.Exista un optim intre un bagaj greoi, care devine o povara pentru calatorie, si un bagaj cu numai cele necesare, ce asigura o calatorie placuta.

Starea de iluminare este atunci cand necesitatile noastre sunt indeplinite pe loc de Dumnezeu, altfel spus dispar cu totul, nemaiexistand diferenta de presiune a constiintei ce face sa percepem ca avem necesitati.

Atunci nu mai avem nevoie de bagaje.

Advertisements

Posted on December 30, 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: