Armonie in diversitate


Oare cat timp va mai avea nevoie omenirea ca sa ajunga sa traiasca, sa gandeasca si sa exploreze necunoscutul in termeni de “si si”, mai degraba de cat de “sau sau” ? Tema de viata a acestei planete este – Armonie in Diversitate – si are ca rol gasirea de solutii pentru multe conflicte din Univers. Inclusivitate fata de exclusivitate..

Ascensiunea planetei si omenirii tine de domeniul non-localizarii, a valorilor scalare. Adaptarea la energiile de vibratie inalta inseamna sa acceptam in constiinta noastra principiile non-localizarii si universalitatii. Aceasta include a accepta faptul ca exista contraste si diferente in cadrul Unimii si a interactiona cu ele din perspectiva discernamantului nepolarizat. Cu alte cuvinte, “sunt multe regate in Imparatia lui Dumnezeu” si fiecare are un rol..

20120926-1221441Pe pamant sunt suflete venite din diverse zone ale Universului, cu linii de evolutie particulare. Frecventele inalte ale energiilor scalare ce incep sa inunde planeta, daca nu sunt integrate, duc la sporirea conflictelor, disensiunilor, disputelor si coliziunilor energetice. Este ceea ce vedem in jurul nostru la toate nivelurile, inclusiv in lumea spirituala.

Exista si semintele stelare, care au experiente in multe lumi, aducand intelepciunea lor pe aici. Sunt voluntari care au raspuns Chemarii atunci cand experienta pe Pamant s-a abatut mult de la Planul Divin si planeta insasi a inceput sa planga.

Datorita acestor contraste imense, care isi au radacina in specificul evolutiv diferentiat (localizat) al sufletelor de pe Pamant, imi permit sa fac o previziune: Revelatia (Apocalipsa) va aduce multe suprize tuturor, zguduind literal institutii, sisteme de credinta si oameni, mai ales acolo unde se manifesta rigiditate, rezistenta si exclusivitate.

Avand in vedere ca multi nu se vor adapta, divergenta liniilor temporale aferente dominantei de constiinta este destul de probabil un fenomen care bate la usa perceptiei noastre. Dumnezeu nu exclude pe nimeni ci ofera drumuri tuturor celor ce doresc sa ajunga Acasa, indiferent de unde vin, indiferent de calea pe care o aleg.

Drumul ar fi putut fi mai usor, dar omenirea a ales (colectiv) o cale mai involburata.

In timpul nelinear, totul se intampla Acum. Ca urmare, ceea ce se petrece in prezent in timpul linear, va deveni trecut in liniile temporale ce urmeaza a fi explorate de cei ce aleg sa ramana in densitate (dualitate).

Space corpuscleTrecutul insa nu este sculptat in piatra.. Studiul fizicii cuantice contureaza aceasta idee. Chiar daca experientele raman inscrise in akasha, se poate schimba trecutul la nivel cauzal si aceasta este o revelatie ce va aduce candva bucurie tuturor celor ce o vor avea.

Asadar, intr-o zi, toate sufletele vor privi in urma cu bucurie..

Advertisements

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s