Sal Rachele in Bucuresti, Noiembrie 2015


Dragi cititori,

Avem placerea sa il gazduim pe Sal din nou, in Bucuresti, pentru un eveniment spiritual elevat, asa cum ne-am obisnuit si in anii precedenti. Energiile minunate si informatiile revelatoare dar si practice, au atras multe suflete si am vazut bucurie pe multe chipuri.

DSCN2675In vremurile pe care le traim, exista doua aspecte principale in evolutia noastra ca suflete si in crearea unei noi lumi:

a) Adevarul istoriei noastre: Pentru a putea schimba, trebuie sa intelegem cum am ajuns aici, atat la nivel planetar, cat si influentele cosmice si ale altor civilizatii, de-a lungul istoriei ocultate a omenirii. Au existat si exista inca forte vizibile sau invizibile care doresc sa impiedice omenirea sa isi cunoasca originile si potentialul Divin creativ.

b) Transcenderea dualitatii: Pentru a ne recapata darurile Divine si a depasi limitarile acestei lumi, trebuie sa transcendem drama si conflictele, pentru a accesa portalul iluminarii si creativitatii nelimitate. Este ceea ce au realizat yoghini si maestri in izolare, in muntii inalti si in temple. In aceste vremuri insa, noi vom realiza acest lucru acolo unde suntem, conectati inca la societatea moderna.

In plus fata de aspectele mentionate mai sus, ne mai este util sa avem o perspectiva inalta a ceea ce se intampla pe Pamant, precum si a potentialelor liniei temporale dominante.

Toate acestea au concretizat evenimentele de anul acesta, pe care vi le oferim, impreuna cu Sal, Fondatorii si toate Fiintele de Lumina care vor mai interveni.

Daca simtiti chemarea sufletului si sunteti interesati sa participati, va rugam sa folositi instructiunile de pe site pentru a va preinregistra pentru eveniment (este inclusa inscrierea la newsletter si transmiterea optiunii de participare, conform formularului). Pre-Inregistrarea la eveniment ne va asista sa evaluam audienta, astfel incat sa gasim o locatie potrivita pentru buna desfasurare.

Evenimentele au loc cu participarea Editurii Proxima Mundi, colegul meu George Acu si a mea, Adrian Pascanu.

Vineri 6 Noiembrie: O seara cu Fondatorii (18:30 – 21) – Ziua 1
Sambata 7 noiembrie: Transcenderea dualitatii (10:00 – 18:00) – Ziua 2
Duminica 8 noiembrie: Secretele istoriei umanitatii – revelate (10:00 – 18:00) – Ziua 3

Sesiuni individuale: 2-6 Noiembrie & 9-12 Noiembrie (9:00 – 12:00 / 13:00 – 16:00)

Mai multe detalii, inclusiv modalitatea de inscriere, gasiti la:

http://fondatorii.info/

Va multumim pentru interes si va asteptam.

Advertisements

Posted on March 27, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: