Ingerii si extraterestrii


O usa s-a inchis in spatele fluxului de constiinta al umanitatii, iar urmatoarea se va deschide deplin numai atunci cand bagajele unei istorii zbuciumate, ce depaseste cu mult prezentul si sfera planetara, vor fi lasate in urma.. In acest spatiu suspendat al constiintei, dualitatea pare sa capete extreme de necrezut, curentii individuali de constiinta fiind in majoritatea cazurilor pe directie de coliziune mai degraba decat in armonie si coexistenta. Metaforic exprimat, umanitatea la nivel colectiv se elibereaza cu greu de bagaje, cautand febrila printre cele inghesuite acolo, cu speranta de a pastra cat mai mult si a forta urmatoarea usa (portal).

Vedem astfel in lume numeroase conflicte intre oameni, institutii, doctrine si sisteme de credinta de orice fel. In realitate, nu sunt lucruri noi, doar ca ne aflam intr-un fel de spatiu suspendat si nu se poate iesi de aici decat exprimand toate conflictele noastre interioare intru rezolutie, vindecare si eliberare.

Subiectul acestei insemnari, desi are un titlu aparent precis, cuprinde energetic mult mai multe dintre temele care determina conflicte la toate nivelurile in societatea umana, inclusiv cel intre stiinta si religie.

Multi dintre noi ne-am intrebat poate cum se impaca ideea extraterestrilor cu cea a ingerilor si a ierarhiei Ceresti. Inainte de a explora acest subiect, asa cum mentionez in toate mesajele mele, este bine ca toti cei interesati sa faca propria cercetare, pe baza unui model de cunoastere coerent dar si flexibil la extindere, fara prejudecati.

Ceea ce veti citi mai jos este o sinteza a sintezelor cercetarii mele, din surse interioare si exterioare, care au indeplinit criteriul coerentei si rezonantei. Nu exista cuvinte potrivite in limbajul nostru pentru a exprima holistic ceea ce doresc sa exprim, de aceea, tema a fost simplificata foarte mult. De aceea, trebuie privit dincolo de cuvinte.

ashtarSa incepem.. Termenul de “extraterestru” ascunde situatii foarte complexe. Multi oameni pot fi considerati in realitate extraterestri daca luam in considerare lumile in care si-au inceput explorarea sferelor planetare dense. Mai mult decat atat, avand in vedere natura multidimensionala a timpului, avem aspecte ale esentei sufletului atat in linii temporale trecute, cat si viitoare. Cu alte cuvinte, daca in anii ce vin vom avea o intalnire fizica si/sau subtila cu extraterestrii, este posibil tehnic sa ne intalnim si cu noi insine, noi cei din viitor.

Daca adaugam la cele de mai sus faptul ca aspecte ale ingerilor se pot incarna in oameni (deci si in ceea ce numim extraterestri), ne dam seama ca descurcam o tesatura foarte complexa de interactiuni in cadrul Unimii.

Ca urmare, sa conturam ceva mai solid termenul de extraterestri si sa ii consideram membri ai unor civilizatii care se dezvolta si evolueaza in alte sisteme solare, in sfera fizica si/sau de vibratie mai inalta a acestora. Cu singura mentiune ca exista ceea ce am putea numi ET si in planurile subtile ale unor planete din sistemul nostru solar.

Dovezile interactiunii extraterestre, in trecut si prezent, cu omenirea sunt extrem de multe, dar, inca bine ascunse sau ironizate de cercurile si institutiile care doresc sa ascunda faptul sau sa il prezinte atunci cand le convine si in modul in care le convine. Totusi, este din ce in ce mai greu sa fie tinute secrete si este mai degraba concentrarea unei mari parti a umanitatii pe problemele “lumesti” cea care impiedica noi perceptii si intelegeri. In plus, dintre noi, exista suflete in contact cu alte civilizatii, de cele mai multe ori telepatic, dar si astral, eteric sau chiar fizic.

Modul in care civilizatiile ET interactioneaza cu Pamantul este variat, bazat sau nu pe anumite principii, in functie de gradul de evolutie si intelegere al civilizatiilor respective. Din istoria umanitatii, putem deduce ca a existat o relatie dificila cu ceea ce numim “reptilieni” (dar nu se aplica tuturor), si mai exista inca aceasta situatie in prezent cu unele grupuri. Originea reptilienilor este foarte interesanta si destul de misterioasa dar, poate, intr-o zi va fi revelata in totalitate.

O alta zona de influenta ET s-ar putea exprima prin constructia semantica “Lumini si umbre”. Aici se poate da exemplul unor grupuri din sistemul stelar Sirius. Istoria lor a fost marcata de conflicte puternice, care si-au pus amprenta chiar pe structura sistemului stelar. Exista surse care afirma ca dotarea cu tehnologie foarte avansata a unor civilizatii mai putin evoluate isi are una dintre origini in grupuri siriusiene. Civilizatiile Siriusiene sunt unele in zona Luminii, in vreme ce altele inca isi cauta Lumina.

Interactiunea unor grupuri siriusiene cu Pamantul au marcat profund Egiptul stravechi, Orientul Mijlociu, Grecia straveche (asa cum sunt denumite aceste zone acum), precum si mitologia si religiile aferente. Siriusienii din acele grupuri, aparuti ca un fel de zei in fata oamenilor, au cazut in vibratie si ceea ce s-a intamplat, inclusiv fortarea ascensiunii prin intermediul a ceea ce numim Chivotul Legamantului, a dus la rezultate care pot fi evaluate ca profund negative si traumatice in istoria omenirii, prin raport cauzal.

Ca urmare, dupa consecintele karmice serioase pe care le-au acumulat in trecut, grupuri siriusiene sunt din nou in sistemul nostru solar pentru a asista la trezirea umanitatii. In perceptia mea (si nu numai a mea), nu toate grupurile au invatat din greselile trecutului si au tendinta de a nu intelege liberul arbitru uman si raporturile cauzale determinate de interventia lor tehnologica (in primul rand) si abia apoi in sens spiritual. Dau exemplu “Operation Terra”, o gasiti pe net, in care un anumit grup siriusian din planul 6D, cu ajutoare din planul 4D, promoveaza evacuarea Pamantului datorita vremurilor grele ce bat la usa. Este multa iubire in acele mesaje, dar nu neaparat si o intelegere a pozei mai mari.

Exista insa si siriusienii iluminati, care inteleg si liberul arbitru uman, dar ei se afla in general in dimensiunile de la 8D in sus.

Exista de asemenea si civilizatii ET iluminate, foarte intelepte si pline de iubire, care lucreaza zi si noapte, fara a isi face foarte mare pubicitate (serviciul lor este pur altruist), pentru a asista umanitatea in evolutia ei spirituala.

Angel-Of-Peace-angels-10952900-426-414Dupa aceasta scurta, foarte scurta, explorare a extraterestrilor, sa ne deplasam atentia catre Ierarhia Cereasca, ce include impreuna cu alte fiinte, ingerii si arhanghelii. Cum am putea oare in cuvinte simple sa exprimam rolul lor primordial in Creatie ? Am sa spun pentru inceput faptul ca putem contempla ideea ca ei Fiinteaza Principiile Creatiei.

Sa incercam analogia Creatiei cu un sistem IT. Avem Proiectantii (Dumnezeii Creatori si ajutoarele lor), Dezvoltatorii si Supraveghetorii sistemelor de operare si Inginerii de sistem (Doamnele si Domnii Luminii, arhanghelii, ingerii), Utilizatorii si echipa de Explorare, Implementare si Cercetare (umanitatea si ET). Este insa extrem de simplificat si incomplet. Daca adaugam ca programele si sistemele sunt Vii si Fiintate de Ierarhia Luminii, adaugam o dimensiune in plus de intelegere.

O mare parte din ceea ce numim Magie se bazeaza pe functii si primitive (rezonatori), care sunt activate si initiate de om de exemplu printr-o sintaxa a Limbajului Magic si/sau ritualuri (parametri ai functiilor si procedurilor fiintate de arhangheli, ingeri si alte fiinte). De multe ori exista si filtre de acces pentru a impedica o constiinta neevoluata sa foloseasca limbajul si principiile vii ale Creatiei intr-un mod alterat. Dar nu intotdeauna..

Untitled6Organele corpului nostru, aspecte ale corpurilor subtile, ale Merkabah sunt Vii prin Fiintarea in principiile existentei lor ale unor Fiinte din Ierarhia Luminii, unele foarte putin cunoscute de catre noi (din acest punct de constiinta).

Ceea ce am exprimat ca “Lumini si Umbre” se aplica si in acest caz, ceea ce a contribuit la dinamica zbuciumata a acestui Univers. Sunt ingeri si arhangheli (si alte grupuri ale Ierarhiei Ceresti) care, intr-un limbaj lumesc, s-au razvratit fata de Creator si au “cazut” din Ceruri (metaforic, dar si in ceea ce priveste zona lor vibrationala). Din fericire, grupul este mai mic si marea majoritate nu a fost afectata.

Dar unde suntem noi, oamenii in toate acestea ? In primul rand, suntem fiinte spirituale care au o experienta umana. Dincolo de aceasta, se poate afirma ca pe Pamant sunt aduse la un loc toate aspectele Luminilor si Umbrelor, de pe planeta si din Ceruri pentru o Inalta rezolutie Divina. Este motivul pentru care traim vremuri foarte agitate, de schimbari fara precedent. Exista ceea ce se numeste “un razboi in Ceruri” ( a se interpreta in zonele subtile ale sferei planetare si ale sistemului solar), si exista un razboi pe Pamant, in inimile oamenilor..

Razboiul din Inimile noastre este cel care a atras consecintele cosmice, ce depasesc cu mult sfera planetei Pamant si care ne afecteaza acum prin volatilitatea si fluctuatia incredibila a energiilor, cu efecte in plan fizic.

Dar cum putem noi, ca oameni, sa deschidem urmatoarea usa, prin care Lumina sa cuprinda cu adevarat aceasta planeta minunata ? In fiinta noastra, exista o Treime Divina, exprimata prin limbajul magic: Iubire – Compasiune – Intelepciune.

Descoperirea triunghiului magic este o calatorie personala, cu greseli si invataminte, cu tristeti si bucurii. Centrul triunghiului este Centrul fiintei noastre, acolo unde suntem in Unime cu Dumnezeu si de unde nu mai putem fi deviati de forte obscure.

Avem ajutoare de Lumina iubitoare, in Ierarhia Luminii (Doamnele si Domnii Luminii, arhanghelii, ingerii si multe altele), in grupurile ET iluminate si realizate intru Dumnezeu, in Maestrii Inaltati, in colectivele de suflete din dimensiunile inalte, in Dumnezeii Creatori, in Mama Divina si Tatal Ceresc.

Nu avem cum sa uitam drumul de intoarcere Acasa. Fiecare in ritmul sau, vom ajunge acolo. Si cand vom ajunge, o surpriza magica va avea loc.. Vom realiza ca in realitate, nu am parasit niciodata Acasa.

realet

Advertisements

Posted on March 31, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: