Intelepciune si Atitudine


Cunoasterea (memorata) nu este echivalenta cu Intelepciunea. Intelepciunea este o cunoastere interioara (instantanee) a ceea ce este cu adevarat important si relevant pentru suflet. Manifestarea Intelepciunii prin modelarea constienta a corpurilor subtile si a coordonarii lor se traduce in atitudini in acord cu arhetipurile Divine presetate in Om de catre Arhitectii formei umane.

Forma umana este un set de haine pentru suflet, unele permanente, altele care sunt lasate in urma dupa caz. Sinele uman, aspectul constientei realizat prin bucla informationala inchisa cu mediul fizic, emotional si mental intelectual, este in realitate o constiența constienta si nu constiinta. Constiința este in realitate o Prezenta, care include toate potentialele, creand o cale evolutiva prin modularea in ambele sensuri cu hainele (sufletului) pe care le poarta pentru diversele medii dimensionale.

Atunci cand constiența unui suflet creste, incepe sa discearna nivelurile Sinelui, creand astfel o coerenta intre Prezenta (Divina) si Sinele Uman. Coerenta are ca etape cunoasterea interiorizata ca Intelepciune, exteriorizata apoi ca Atitudine (Divina).

Exista Atitudini care ne ajuta sa devenim invizibili sau sa transcedem gravitatia.

Echilibrul intre Sinele Uman si Sinele Divin este foarte sensibil, dar odata realizat si stabilizat, Poarta Magica se deschide in viata omului respectiv ( viata la nivel de suflet este deja Magica). Din ce in ce mai mult..

Pana atunci, sunt deseori etape in care cele doua intra in coliziune, precum vagoanele unui tren care tind uneori sa mearga cu viteze diferite, creand coliziuni si oscilatii, unde si reverberatii ce creaza stres la nivel uman. Cine interpreteaza semnalele, stie ce are de facut si revine in echilibru prin detasare fata de drama umana, ceea ce activeaza Intelepciunea si radiaza Atitudinea.

e60db8_830375adcd30a519dfd2db46e396fa9f.jpg_1024

Advertisements

Posted on May 22, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: