Vidul de identitate


Asistam in prezent la un proces fara precedent in istoria planetei, pe aceasta linie temporala, unde se imbina o accelerare catalitica a evolutiei personale si de ridicare vibrationala a planetei.

Asa cum structura spatiului este sustinuta de latice de octaedre, asemanatoare Coloanei Infinitului creata de Brancusi, evolutia prin spatiu-timp poate fi conceptualizata si vizualizata ca spirale ce parcurg octaedrele.

coloanaICand ne aflam in planul de mijloc a octaedrului (baza comuna a celor doua piramide lipite), suntem stabili intr-un mediu dimensional. Atunci cand ne deplasam constiinta (in sus sau in jos), ne apropiem intr-o miscare de spirala de unul din varfurile octaedrului dominant, unde se afla o singularitate, conceptualizata ca un punct al spatiului in care nici o lege a dimensiunii dominante nu mai este valabila si, daca exista o diferenta de potential de constiinta, se poate considera ca se deschide un portal catre dimensiunea urmatoare, a carei structura raportata la constiinta poate fi vizualizata ca un alt octaedru.

octaedruExpunerea de mai sus are rolul de a descrie unul dintre simptomele cele mai dificile cu care se confrunta umanitatea la nivel colectiv si individual in aceasta perioada de transformari fara precedent.

Asa cum am mentionat in mesajele anterioare, Sufletul ce exploreaza primele 6 dimensiuni dense ( fizica-emotionala-mentala-astrala-eterica-cauzala) creaza ceea ce am numit Sinele Uman, o entitate de constiența constienta, suprapusa insa si modulata de Constiinta. Sinele Uman tinde sa se identifice cu dimensiunea dominanta, respectiv cea fizica, decupland circuitele sinaptice care il conecteaza de factorul sau cauzal, Constiinta eterna.

Astfel, se creaza identitati, precum cele legate de nationalitate, profesie, sex, studii si multe, multe altele. Sinele uman foloseste aceste identitati ca ancore de stabilitate si predictibilitate, parametri necesari atunci cand sufletul se cufunda in iluzie.

In cadrul transformarilor planetare accelerate din prezent, atat planeta cat si umanitatea la nivel colectiv si individual, sunt bombardate literal de energii de frecventa inalta si coduri de lumina destinate sa ajute sufletele sa iasa din iluzie, sa isi reaminteasca adevarata identitate in toate aspectele lor, inclusiv la nivel de Sine Uman. In plus, planeta se inalta in vibratie batand timid la portile celei de a cincea dimensiuni (drumul este estimat sa dureze mai multe decenii).

codluminaAvem astfel cateva procese care se desfasoara simultan:

a) Realitatea consensuala colectiva se dizolva, pe fondul cresterii vibratiei planetei si schimbarii dinamicilor energetice

b) Realitatile personale bazate pe identificare se dizolva, datorita frecventelor inalte si codurilor ce penetreaza corpurile subtile ale oamenilor

Prabusirea realitatii colective, consensuale, incluzand sistemele economice, financiare, sociale, creaza un mare stres colectiv si agitatie la nivel global.

Prabusirea realitatii personale bazata pe identificare cu aspecte ale dimensiunilor dense (nationalitate, profesie, educatie, sex, grade de rudenie biologica…) creaza de asemenea un mare stres la nivel individual, mai ales la persoanele ce au trecut de “prima tinerete”. Tinerii, de regula si cu exceptiile de rigoare, sunt inca prea ocupati sa se acomodeze cu viata foarte agitata pentru a constientiza schimbarile, neavand acces direct nici la istoria recenta, deoarece erau copii atunci. Bineinteles, stresul la nivel colectiv si individual sunt inter-relationate, amplificandu-se si amorsandu-se reciproc, pe o scala exponentiala.

Pe fondul proceselor de mai sus, constiențele umane sunt propulsate in spirala, in sus (dar si in jos, functie de alegerea personala) catre singularitati.

Intr-o singularitate, planetara sau individuala, indentitatile care in trecut asigurau stabilitate, sens si predictibilitate, nu mai au substanta si oamenii simt la nivel individual si colectiv ceea ce am putea numi Vid de Identitate, un fel de plutire aparent fara sens intr-o lume fara sens, ceea ce duce la stari de depresie, anxietate, iritabilitate, auto-distrugere si chiar violenta.

voidExista in esenta doua tipuri de raspunsuri ale Sinelor Umane fata de procesele de mai sus:

a) Rezistenta, cautand cu disperare sa se agate de ceva cunoscut, “verificat” de experienta trecuta: sisteme de credinta vechi, dogme, institutii de orice fel, moduri de viata ale trecutului.

b) Evolutia, lasand vantul schimbarii sa bata in panzele constienței, observand, invatand, gasind solutii la provocari, chiar daca drumul este uneori dificil

In primul caz, al rezistentei, putem observa o ofensiva a unor clisee ale trecutului, la nivel colectiv si individual. La nivel colectiv, fortele care par sa conduca aceasta lume stiu ca au intrat intr-o etapa de disolutie si incearca disperate sa se adapteze si sa isi continue dominatia. La nivel individual, oamenii se refugiaza in sisteme de credinta vechi, depasite, cu modurile de viata aferente, observand totusi in timp ca acestea nu mai ofera suport si ca ceva lipseste.

In al doilea caz, constiențele care evolueza alimenteaza treptat constiința, renuntand la false indentitati, imbratisand schimbarile, chiar daca, de multe ori, trec prin propriile provocari.

Desigur, dragi cititori ai acestei insemnari, cel mai benefic drum pentru suflet este sa imbratiseze schimbarile, sa renunte la identitati si sisteme de credinta limitative. Acest lucru se realizeaza treptat, imbratisand si slabiciunile umane, trecand deseori in postura de Observator al Procesului. Atunci cand Constiența trece in stare de observare, Constiința, adevarata identitate, poate sa devina mai direct un factor cauzal in viata de zi cu zi, transmitand mesaje foarte utile Constientei, facand calea mai usoara.

Un efect al procesului este Spontaneitatea Intuitiva, un mod de viata in care Sufletul guverneaza trupul, Constiința conduce Constiența, iar Mintea Inalta lucreaza cu Mintea intelectuala in mod benefic. Se mai numeste Meditatie in Miscare sau mod de viata Meditativ.

take-risksChiar daca meditatia a avut in trecut o conotatie mai degraba pasiva, de creare a unui mediu linistit in care Sinele Divin sa poata fi auzit, trecem colectiv (cei care alegem) la aspectul dinamic al Meditatiei, in care Sinele nostru Divin etern este in permanenta comunicare cu Sinele Uman.

Calea este minunata dar si plina de provocari uneori datorita contrastelor uriase dintre oameni si alegerilor datorate liberului arbitru, intr-un mediu din ce in ce mai agitat.

Este totusi singurul drum pe Calea optima a sufletului. Este drumul nostru. Nu vedem decat pasii imediat urmatori, caci dincolo de ei este Marele Mister al Vietii..

Advertisements

Posted on July 20, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: