Sinele Radiant


Pe masura ce evoluam iar integrarea intre Sinele Divin si cel Uman se extinde, o serie de schimbari importante apar in dinamicile vietii noastre.

Se repeta deseori in materialele spirituale ca tot ce vedem si ni se intampla este o oglinda a unui aspect din interiorul nostru. Si astfel sunt oameni care stau mult si bine sa interpreteze cele mai mici semne, asa cum le considera, grabindu-se sa faca alegeri pe baza acestor semne sau sa traga concluzii in ceea ce ii priveste pe ei sau pe altii.

Aceasta atitudine este sanatoasa pentru un suflet care evolueaza de la nivelul de vibratie 3D spre 4D si chiar in primele octave ale celei de a 5-a densitati de constiinta.

Cu toate acestea, pe masura ce sufletul evolueaza catre octavele inalte ale 4D si spre primele octave ale 5D, aspectul reflectiv, de oglinda a universului material/astral, este mixat cu aspectul radiant  al integrarii Divinului si Umanului in Om.

Astfel, vom constata ca primim din ce in ce mai putine semne cu ce trebuie sa facem sau sa vindecam si mai multe ce ne confirma Prezenta Divina care ne ajuta orice am dori sa manifestam.

Aspectul reflectiv, de oglinda, pe masura evolutiei, merita atentie numai pentru tiparele repetitive din viata noastra.

6a0133f4017ac3970b0133f4b7cc13970b-800wi
In acelasi timp, aspectul Radiant al Prezentei Divine atrage din ce in ce mai mult atentia si este acolo indiferent de alegerile noastre. Aceasta deoarece, Sinele Radiant rezultat din Unimea sinelui Divin cu cel Uman, va alege in cea mai mare parte numai dupa Voia lui Dumnezeu si in calitate de Co-Creator.

examples-of-radiant-energy

Ca o sinteza a celor de mai sus:

Intre 3D si octavele superioare ale 4D, Sinele Uman trebuie sa fie atent la aspectul de Oglinda (reflectiv) al Universului, ca semne catre Sine, catre ce este de vindecat

Intre octavele superioare ale 4D si primele octave ale 5D, Sinele Uman trebuie sa acorde atentie deosebita numai tiparelor repetitive ale aspectului de Oglinda, reflectiv, al Universului si din ce in ce mai multa atentie aspectului Radiant, Creator, al Prezentei Divine.

Evoluand catre octavele superioare ale 5D, catre 6D si mai sus, aspectul Radiant devine dinamica esentiala. Cu alte cuvinte, sufletul poate face orice alegere (conform nivelului de constiinta) iar Prezenta Divina va Lumina si radia Creatia sa in lume.radiant-home-page2

Advertisements

Posted on August 6, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: