Linistea unui nou inceput


Haosul este in realitate o manifestare a unei ordini superioare ce nu poate fi inteleasa de la nivelul de perceptie a manifestarii ei. Atunci cand ordinea (Legea) din planul Ceresc se manifesta pe Pamant, proiectandu-se in lumea Liberului Arbitru (numita si Lumea Confuziei), pana cand acea lume se inalta in ordinea Superioara, ea trece prin noduri (coagulari) de ordini lumesti, stabilizari ale dinamicilor inalte pe vibratiile mai mici.

Intre doua noduri (coagulari), se manifesta haosul, sau, transferul de la o ordine lumeasca la alta.

Aceasta s-a intamplat pana acum, cand multe civilizatii umane, unele despre care nu prea se stie (altele decat Atlantida si Lemuria) au rasarit si au apus, ca o reflexie a Cauzei Originare.

Acum insa, are loc instaurarea ordinii Ceresti pe Pamant, ceea ce inseamna ca ultima scena a iluziei este in desfasurare. Haosul din ce in ce mai mare din sferele politice, sociale, economice, religioase, stiintifice … este manifestarea tranzitiei catre Ordinea Superioara, care, in ciuda unor conceptii raspandite, ofera mult mai multe optiuni noua tuturor decat asa zisele optiuni de acum (“libertati”) oferite de zeii impostori cultivati in constiinta colectiva umana de actori cunoscuti si necunoscuti, din diverse zari.

A fost depasit un prag critic si dimensiunea haotica va parea ca se accelereaza exponential. In legatura cu diverse scenarii care sunt infatisate, perceptia mea este ca este extrem de putin probabil ca un asteroid (natural) sa loveasca planeta in aceasta toamna si la fel de infim probabil este sa aiba loc o ascensiune (fizica) in masa (sunt oameni care se asteapta la aceste doua scenarii in toamna lui 2015).

In schimb, panica celor care doresc sa reziste si sa mentina ordinea lumeasca ce ii mentine in varful ierarhiei, de unde, aparent, trag parghiile destinelor, va genera actiuni si masuri care vor pune la grea incercare sufletele iubitoare ce isi doresc o alta paradigma.

Ca urmare, indiferent ce va urma, este esential sa ramanem centrati in valorile noastre si detasati fata de drama celor ce vor ramane in iluzie. Detasarea aici nu are sensul de pasivitate, ci de actiune calauzita de suflet si nu ca reactie la drame. Unele drame trebuie sa aiba loc deoarece asa aleg unele suflete sa isi traiasca experienta, asa evolueaza ele.

Este de asemenea important ca fiecare dintre noi sa gaseasca alternative la multe dintre infrastructurile actuale, a caror ciclu de viata se apropie de sfarsit. Cu iubire si detasare, dar si cu vigilenta si actiune clara.

Acolo, in interior, o Voce ca o soapta ne spune tot ceea ce trebuie sa stim. Dar e nevoie de liniste (detasare) ca sa o auzim si sa procedam constienti.

Este momentul sa cultivam Linistea pentru a putea Auzi..

0-lake_titicaca_taquile

Advertisements

Posted on August 21, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: