Terapia de transmutatie


Pe parcursul evolutiei noastre spirituale in lumile dense, este foarte util sa transmutam periodic energiile negative din campul nostru energetic.

Sa vorbim putin despre energiile negative. In primul rand, daca privim dincolo de cuvinte, din cel mai inalt punct de perceptie, nu exista energii negative sau pozitive. Exista numai energii. Cu toate acestea, asa cum un pictor va folosi anumite nuante si vopseluri pentru a exprima o anumita imagine, in lumile dense exista energii care ne servesc scopului evolutiei spirituale (pozitive) si energii care nu servesc acestui scop (negative).

http://www.marycarrollmoore.com/gallery3/AppleTrees.html

AppleTrees

Din nou, daca luam ultima afirmatie literal si nu privim dincolo de cuvinte, nici aceasta nu este adevarata din cel mai inalt punct de perceptie. In realitate, toate energiile servesc evolutiei spirituale. Atunci, pentru ca imaginea sa fie mai clara, sa nuantam si mai mult. A fost introdus conceptul de evolutie spirituala optima, ce poate fi descrisa ca fiind calea ce aduce cea mai rapida si cu bucurie evolutie spirituala, insotita de deplina implinire si in plan lumesc. Desigur, Planul Spiritual include si pe cel Lumesc, dar, daca ati citit insemnari mai vechi de pe acest blog si din alte surse, Sinele nostru are multe niveluri si haine pentru multiplele sale dimensiuni de manifestare. Este astfel uneori util sa nuantam anumite caracteristici particulare ale nivelelor  Sinelui si Universului.

Energiile negative intarzie evolutia in raport cu cea optima dar nu pot impiedica un moment al Trezirii. Este ca si cum am avea un vis urat, un cosmar, dar, din punctul de vedere cel mai inalt, oricat de intens ar fi visul, vine un moment cand ne trezim si revenim la ceea ce suntem cu Adevarat.

Waking-Up-GreatAm vazut asadar dincolo de cuvinte ce semnifica atributul de negativ sau pozitiv asociat energiilor, in raport cu evolutia optima a sufletului si implinirea in plan lumesc (in timpul secvential).

Sa exploram un pic si conceptul de Transmutatie. Putem afirma ca prin procesul si terapia de transmutatie, energiile negative sunt transformate in energii pozitive. Mai detaliat, daca energiile negative se bazeaza pe fragmente de arhetipuri (vedeti insemnarile precedente de pe blog) care sunt densificate, prin transmutatie fragmentele de arhetipuri sunt completate catre Perfectiune, devenind Rezonatori de energii de vibratie inalta, in Aliniere Divina. Desigur, cuvintele limbajului pe care il folosim sunt insuficiente si de aceea, trebuie sa privim dincolo de ele, realizand astfel chiar o transmutatie a nivelului de perceptie intelectual la un nivel de perceptie supraconstient al Sufletului.

sacredformswaterO terapie de transmutatie, care poate lua forma de auto-tratament in cazul in care sufletul respectiv a depasit un anumit nivel de evolutie si vibratie, sau poate fi facuta de un terapeut care are nivelul respectiv si este suficient de compatibil cu receptorul transmutatiei, poate fi privita ca un avans al Recompensei Divine pentru sufletul care alege sa evolueze.

Atunci cand energiile negative din campurile noastre energetice sunt transmutate in forme ale Iubirii Neconditionate, primim un impuls puternic, ce ne usureaza calea evolutiva. Astfel, ne este mai usor sa constientizam cauzele care au dus la acumularile negative (sisteme de credinta limitative, traume ale trecutului personal si transpersonal, implanturi eterice si astrale, cu efecte ca relatii nepotrivite si medii de viata nefavorabile, corzi energetice prin care se pierde energie si multe alte cauze si efecte mai putin benefice), sa lucram asupra lor si sa trecem la un nivel mai inalt de evolutie.

stressed-manDe pe un nivel mai inalt de evolutie, terapia de transmutatie are rezultate si mai puternice, creandu-se astfel o spirala evolutiva, formata din doua fire (precum ADN-ul fizic), alimentata in dublu sens de procesele de transmutatie si corectie.

Ce anume califica un terapeut sa efectueze procedee de transmutatie ?

In primul rand, trebuie sa cunoasca procedurile respective, sa aibe o relatie si intelegere buna a Sinelor Inalte, sa aiba o vibratie corespunzatoare (cel putin octavele de inceput si medii ale nivelului 5, pe scala de nivele de 12 densitati de constiinta, sau de la 7-8 in sus pe scala radiestezica) precum si o relatie buna cu Fiintele de Lumina care asista procesul de Transmutatie.

Relatia cu Fiintele de Lumina poate fi pre-setata inainte de incarnare, dar, in acelasi timp, trebuie si cultivata (asa cum se intampla si in relatiile noastre din planul fizic). In planurile inalte, ochii care nu se vad nu se uita (asa cum se spune ca se intampla in planul fizic). Cu alte cuvinte, daca am lucrat chiar si putin cu o Fiinta de Lumina, semnatura ei energetica se afla inregistrata in campurile noastre si o vom apela mai usor cu cat lucram mai des cu ea.

Procedura cea mai indicata pentru o Transmutatie atotcuprinzatoare este Lumina Aurie a lui Dumnezeu. Este forma cea mai inalta a Iubirii lui Dumnezeu exprimata in Lumina. Nu poate fi folosita gresit iar Puterea si Blandetea ei nu au egal, chiar daca rezultatul depinde de gradul in care receptorul accepta si este deschis fata de Iubire.

snowflakes and stars descending on a path of golden lightLumina Aurie poate transmuta negativitatea de la oricare dintre cele 6 niveluri dense ale fiintei ( fizic, emotional, mental, astral, eteric, cauzal).

Una dintre cele mai mari provocari pentru sufletul aflat in evolutie in lumile dense este reprezentata de latura emotionala si corpul emotional. Emotiile negative din campul unui om se pot transmuta in Iubire Neconditionata, ajutand sufletul sa treaca mai usor peste provocari, sa constientizeze tiparele negative care au condus la crearea emotiilor negative, sa le corecteze si sa evolueze pe un plan superior. Emotiile negative creaza tensiuni in corpul fizic, sunt memorate in campurile subtile ale organelor si celulelor, interfereaza fluxul firesc al meridianelor energetice si favorizeaza boli fizice.

Atentie insa, transmutatia privita ca un panaceu universal, neinsotita de vigilenta permanenta privind constientizarea tiparelor noastre negative ce au dus la acumularea respectiva, este de putin folos sufletului. De aceea spuneam ca prin Transmutatie primim un avans al Recompensei Divine dar trebuie sa muncim in continuare pentru a evolua si nu sa ne complacem crezand ca ori de cate ori ne simtim mai negativi, transmutatia ne va scapa de povara.

Se vede asadar ca succesul unei terapii de transmutatie depinde nu numai de terapeut, dar si de receptorul terapiei. Receptorul trebuie sa inteleaga ce se intampla, sa fie deschis energiilor inalte, sa doreasca sa cultive Iubirea Neconditionata si sa o radieze si asupra celor din jur.

Desigur, in aceasta lume agitata, este posibil ca pentru perioade mici de timp sa iesim din starea de Iubire. Este important sa ne iertam si sa iertam si pe cei care au contribuit la situatie si sa mergem mai departe. Astfel, corpul emotional devine mai puternic si mai vibrant.

Revenind, ca sa oferim o imagine cauzala, o terapie de transmutatie cu grad inalt de realizare (atat datorita terapeutului dar mai ales receptorului terapiei) directionata catre corpul emotional, amplificata de Fiintele de Lumina ajutatoare, poate duce receptorul la acea stare pe care o aveam cand eram copii mici, aveam acei ochi mari, inocenti si pasionati fata de ceea ce era in jurul nostru si radeam copios la orice curiozitate pe care o vedeam.

wallpaper_of_cute_baby_a_blue_eyes_baby_Dar, asa cum am precizat, aceasta stare se atinge in trepte de transmutatie/constientizare/corectie, insa Recompensa merita toate eforturile. Nu este o recompensa venita din afara noastra, ci, in realitate, este bucuria si realizarea a Cine suntem cu Adevarat.

stairs-to-heaven-1Daca randurile de fata au trezit rezonante in interiorul vostru si sunteti interesati de o procedura de terapie de transmutatie, puteti citi si pagina de terapie spirituala de pe blog (meniul din partea superioara a paginii) si ma puteti contacta sa stabilim o sedinta (in Bucuresti).

Fie ca cele descrise mai sus sa va ajute in cresterea constientei pe drumul spiritual optim.

Advertisements

2 responses to “Terapia de transmutatie

  1. Buna dimineata……Ioana este numele meu……………………….doresc sa fac terapie cu dvs…. cum se procedeaza………? si cat ma costa… Multumesc  Ioana

    Like

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s