Tesatura ascensiunii


In campul de potential, din perspectiva timpului nelinear, ascensiunea planetei a avut deja loc, impreuna cu o parte a populatiei actuale si cu copii care inca nu au sosit.

Lumina Sursei reflectata de acest potential in lumea fizica manifesta trece prin toate constiintele de pe Pamant, prin toate sentimentele si emotiile, de iubire si compasiune, de depresie si tristete, de calm si blandete, de frustrare si furie.. refractandu-se intr-o dără temporala secventiala, in continua schimbare.

Astfel, in lumea noastra, ascensiunea este un Proces si nu un Eveniment, asa cum uneori avem tendinta de a crede. Acest Proces include o colectie de evenimente si trasee temporale intre?esute, o tapiserie in continua transformare care face imposibila prezicerea exacta a reperelor Transformarii.

Se poate spune ca va dura decenii, s-ar putea estima ca in jurul anilor 2100-2120 Pamantul 5D va fi deplin manifest pentru constiinta colectiva a umanitatii (pentru constiinte individuale, ascensiunea fizica in zone la nivelul marii ar putea fi accesibila incepand cu anii 2025-2030), dar acestea sunt estimari ale unei desfasurari ce are intindere variabila in lumea temporala secventiala.

Fiecare moment de timp coexista cu toate celelalte. In fiecare moment putem alege o atitudine mai Inalta si sa manifestam mai rapid lumea mult dorita. Este un Dans Divin intre angajamentul si impecabilitatea Lucratorilor Luminii si rezistenta celor (inca) pierduti in iluzii. Uneori Lucratorii Luminii se pierd in iluzii iar cei care sunt pierduti in iluzii au momente de Revelatie, ceea ce adauga Culoare si Nuante Dansului.

Ascensiunea are loc pe masura ce noi scriem Scenariul, iar orice scenariu am alege, Cartea este scrisa deja de Dumnezeu.

deepvalleymandel
http://www.fractalwisdom.com/images/deepvalleymandel.gif

Advertisements

Posted on September 11, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: