Alchimia istoriei 2


Continuam astazi explorarea timpului, istoriei si alchimiei perceptiei lor. Vom folosi cuvintele in moduri care sa indice catre viziuni mai inalte mai degraba decat sa respectam sintaxe, logici secventiale si descrieri strict stiintifice.

Am vazut ca dinamicii temporale i se poate asocia o imagine de spirala multipla care trece prin ea insasi prin generatorul esentelor proiectate in timp. Sarpele care isi consuma coada, un simbol des intalnit in istoricul diverselor comunitati umane stravechi, isi poate gasi astfel o asociere cu progresia undelor temporale in spatiu. Viitorul cladit peste trecut dar care il si consuma.

snake

Spatiul timp, o combinatie dinamica, poate avea asociata (in acord cu multe cercetari alternative) o imagine de toroid, prin care undele temporale duale defazate circula in spirala prin sfera spatiului (sfera care totusi este mai degraba asemanatoare unui dom geodezic), activand in maniera secventiala configuratii spatiale pe care le percepem ca dinamici fizice si evenimente. Cel putin, aceasta este imaginea la acest nivel de vibratie al materiei.

universe_tor

Orice dinamica fizica infinitezimala este un eveniment, dar, noi asociem evenimentele de obicei cu perceptiile macroscopice ale unei modificari de configuratie spatiala, decodate prin simturile si mecanismele fizice/emotionale/mentale, asociata bineinteles si unui flux de constiinta.

Destinul nu este mecanicist (desi poate parea asa pentru oamenii care functioneaza ca niste roboti), drept pentru care, putem spune ca dinamicile energetice sferice si spiralate ale spatiului si timpului “aprind” pe ecranul perceptual configuratii/evenimente in acord cu fluxurile/curentii de constiinta ale tuturor entitatilor ce insufletesc planeta (galaxia si universul). Constiinta si subarmonicele ei, constienta si mintea coloreaza creatia si perceptia noastra in raport de atitudinea pe care o avem.

Atitudinea este reprezentata de un tipar coerent de aliniere mental-emotionala in raport cu o anumita directie de creatie. Atitudinea este filtrul care se afla in punctul de contact, canalul ingust a clepsidrei prin care energia/lumina curge in manifestare in spatiile generate de interferenta undelor temporale duale, defazate, care vin dinspre trecut si viitor.

Clepsidra 3

Prin spirale temporale, energiile inalte curg in fizicul nostru in raport cu atitudinea pe care o avem fata de noi si fata de viata si toate vietuitoarele. Atunci cand avem o atitudine de iubire si compasiune, putem atrage energie si lumina suficiente pentru a depasi entropia si a modifica structura corpului fizic suficient de mult pentru ca acesta sa devina centropic si sa traiasca foarte mult, chiar sa reintinereasca. Si am vorbit despre ascensiunea fizica in multe din insemnarile mai vechi.

Am vorbit in insemnarea precedenta despre ideea de schimbare a trecutului. Aceasta este posibila in doua feluri: energetic si fizic. In primul caz se intervine asupra trecutului in forma subtila, fara a schimba evenimentele fizice (exista anumite protectii deoarece ar fi afectat liberul arbitru al altor suflete, totul este interconectat). Astfel, pot avea loc vindecari la nivel energetic a traumelor trecutului (traumele fiind descarcate la incarnare in corpurile subtile, din corpul cauzal in corpul eteric, propagandu-se si in astral/fizic pentru a isi gasi o rezolutie/vindecare in viata curenta). O vindecare a liniei temporale poate elibera corpurile subtile de reziduurile trecutului, ceea ce se transfera la nivel fizic/emotional si mental. Este ca si cum trauma nu ar fi avut loc. Dar este totusi nevoie sa fie constientizata si integrata evolutiv.

time-travel

Se poate interveni si fizic asupra trecutului, dar exista protectii pentru a nu fi incalcat liberul arbitru al grupului de suflete incarnate pe Pamant. Totul este interconectat, inclusiv evenimentele.

Este posibil sa fie schimbat trecutul (de exemplu) atunci cand un numar foarte mare de suflete de pe Pamant isi proiecteaza o credinta comuna asupra trecutului planetei. Pot fi astfel descoperite de catre arheologi urme ale “noului” trecut. Stim ca aceasta idee poate sa para foarte excentrica pentru multi cititori, dar este totusi sustinuta de descoperiri ale stiintei recente (sa le spunem re-descoperiri). Nu vom insista mai mult, lasand rezonantele individuale sa actioneze in spiritul unei cercetari detaliate sau a ignorarii conceptelor.

Posibilitatea schimbarii trecutului (cu consecinte dramatice asupra viitorului) este foarte cunoscuta de “elitele” intunecate ale planetei, de aceea se exercita actiuni coerente de a programa in subconstientul colectiv o istorie “scrisa” de “invingatori” si de a ascunde toate semnele care duc spre o imagine mai mare (de exemplu, faptul ca planeta Marte a fost locuita de o civilizatie umana care s-a distrus prin conflict), dar aceasta actiune este din ce in ce mai dificila in fata dovezilor din ce in ce mai greu de ascuns ce apar din descoperirile recente (NASA nu este in totalitate controlata si mai exista scapari. Chiar si unii oficiali mai au scapari).

Pe planeta Pamant avem totusi de a face cu o populatie fizica si spirituala foarte eterogena, cu pre-conditionari planetare si galactice extrem de diferite care nu se dovedesc usor de armonizat. Avem de exemplu o credinta in multe popoare (mai ales cele care au suferit mult) care afirma ca stramosii lor (si tarile respective) au fost/sunt deosebite fata de ceilalti/celelalte si ca au calitati mai mari si un rol “conducator” in afirmarea noii ere. Desigur, daca toti ar cadea de acord asupra unei anumite tari, aceasta realitate ar putea sa modifice trecutul in spijinul credintei respective. Avand insa in vedere ca sunt foarte multe constiinte colective spirituale din diferitele tari care cred cu tarie ca proprii stramosi si propriile tari sunt mai intelepte si mai iluminate decat stramosii altor popoare (si tarile lor), fiind vorba de credinte aflate pe curs de coliziune, ele nu au putere de a modifica trecutul in nici un fel.

De altfel, o astfel de credinta nici nu este iluminata si nici nu este in acord cu principiile spirituale inalte si, de aceea, nu gaseste spatiu prielnic de manifestare. Fiecare suflet este la fel de important si fiecare tara (in aceasta realitate bazata inca pe tari si granite) trebuie respectata si are propria ei contributie de adus intregului. Spiritul explorator si creativ american, spiritul artistic rusesc, spiritul de colectivitate harnica asiatic, inteligenta si creativitatea romaneasca si multe alte atribute deosebite care le are fiecare popor trebuie respectate si onorate, aceasta atitudine fiind singura capabila sa aduca Pace in lume si o noua era de armonie in diversitate, abundenta si crestere spirituala pentru toti. In acest fel, toate popoarele isi pot vindeca traumele trecutului si crea un viitor luminos comun in eternul Prezent.

Sa revenim insa la timp. Se dizolva timpul cand trecem in dimensiunile mai inalte ? Sa spunem mai degraba ca perceptia lui devine multidimensionala. Eternitatea, simultaneitatea, paralelismul, contractia si dilatarea temporala devin accesibile.

time_multidimensional

Dar acestea vor putea fi accesate atunci cand adevaratul potential uman va fi re-descoperit, impreuna cu adevarata identitate. Se intampla acum, in vremurile noastre si se intampla rapid prin colbul unei lumi care se dizolva pentru ca o noua lume sa se nasca.

In orice moment, potentialul cel mai inalt e accesibil printr-o membrana ce poate fi dizolvata prin atitudine. Atitudinea noastra creaza configuratia spatiului care este umplut de substanta eterica a potentialului ce condenseaza in realitate fizica.

Puterea este in interiorul nostru !

moses-parting-red-sea

Advertisements

Posted on October 13, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: