Mangaierea intelepciunii


Din punct de vedere metafizic, mintea poate fi considerata o armonica a constientei, care, la randul ei, este o armonica a constiintei.

Cand mintea este linistita si avem acel asa numit “vid mental”, senzorii perceptiei sunt conectati direct la constienta pura iar sufletul traieste in momentul prezent, intersectia intre timpul asa numit “vertical” unde toate potentialele probabile si posibile plutesc si timpul “orizontal” secvential.

Chiar daca mintea noastra este in starea de “vid” (naratorul intern care verbalizeaza este oprit), e bine de stiut ca, in realitate, mintea continua sa functioneze cu toate programele ei subconstiente.

De aceea, pentru a putea echilibra functionarea in aceasta lume, constienta pura, nealterata de agitatia mintii de suprafata, trebuie orientata atat catre interior cat si catre exterior, asa cum sunt percepute aceste doua directii din perspectiva sufletului intrupat.

Constienta pura orientata catre exterior este cea care percepe ne-alterat stimulii exteriori, intr-o maniera ce poate fi numita holografica, atat in timp cat si in spatiu. Cu alte cuvinte, perceptiile sunt extinse multidirectional in spatiu si sferic in timp: trecutul apropiat si viitorul apropiat ce coaguleaza prezentul continuu prin cele doua unde temporale opuse (vedeti articolele anterioare) cu simt de anticipatie foarte dezvoltat pana la nivelul in care ne re-amintim viitorul. Este o stare ce converge catre supraconstient.

Quantum-Holograhic-Time

Constienta pura orientata catre interior este asmiliata procesului de auto-observare neutra permanenta (fara a judeca ceea ce se observa dar admitand preferintele), cand subconstientul este treptat integrat in constient. Cu alte cuvinte, devenim constienti de subconstient.

Cele doua dinamici simultane de mai sus insotite de atitudinile potrivite cresc vibratia constiintei intrupate prin purificare, vindecare si reintegrare, ducand la perceptia sublima a Sinelui Universal si a instantierii lui in sufletul intrupat. Atunci Creatia devine simultana cu Perceptia.

Perceptiile acestea se petrec uneori in scantei generand stari de Satori, care, in general, sunt urmate de perioade lungi de integrare.

A ajunge sa traim permanent intr-o astfel de stare este o Calatorie de re-descoperie si re-amintire ce imbogateste experienta Celui Atoatestiutor, Atotintelept si Atoateiubitor.

Revenind la mintea de suprafata, la Naratorul intern, acesta este manifestarea ego-ului care se simte separat de intreg si doreste sa comenteze perceptiile sau a ego-ului integrat care intelege ca, uneori, astfel se poate raporta la o lume care se simte separata de Dumnezeu.

Decalajul intre creatie si perceptie da sens predictiei si a ceea ce numim capacitati psihice pe Pamant.

Oamenii care doresc putere si control asupra elementelor pun accent pe domeniul mintii, pe capacitatile psihice. Ei se concentreaza mai mult pe manifestare in dimensiunea dominanta.

Oamenii care doresc evolutie se indreapta catre a recepta energia inimii si a o echilibra cu mintea astfel incat, toate Creatiile lor sunt colorate de Iubire.

Astfel, Cunoasterea este inlocuita cu Mangaierea sau danseaza impreuna.

Intelepciunea devine Mangaietoare.

Noile energii aduc din ce in ce mai mult culoarea Mangaierii si din ce in ce mai putin dorinta de a acumula informatii si cunoastere memorata. Aceasta deoarece, experienta Prezentului devina dominanta fata de concentrarea pe decalajul intre Creatie si Perceptie, cel care da sens cunoasterii memorate in dimensiunile dense.

Iar Mangaierea este parfumul energiilor feminine care, din fericire, incep sa rasara din ce in ce mai mult, imbratisand o umanitate demult ostenita de cautari si ratacire.

img_nature

Advertisements

Posted on November 23, 2015, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: