Alchimistii


Alchimistii

Fiinta umana este conturul unui dans minunat intre Sinele Radiant si Sinele Uman.

Se petrece un fenomen interesant atunci cand, poate, mergeti la un medium sa va citeasca destinul, starea prezenta si viitorul. Este foarte posibil sa va fie citite de fapt tendintele Sinelui Uman si prea putin din Sinele Divin.

Daca ati atins o stare de iluminare in care Sinele Radiant (Divin) este starea voastra de constiinta dominanta (mai mult de 50% din timp), atunci acele citiri sunt de fapt de mica valoare si, in orice moment, puteti trece peste orice fel de predictie personala facuta de orice medium, indiferent de cat de faimoasa/faimos este.

Ce doresc sa mentionez aici este ca da, uneori vizitele la un medium capabil sa citeasca energiile (vizual, senzitiv sau in orice alte forme) sunt utile, dar daca veti atinge acel prag de 50% de Constiinta Radianta, daca veti mai merge la un medium, veti simti o profunda saturatie si irelevanta in informatiile si energiile transmise, indiferent cat de “corecte” sunt la nivel uman.

Terapeutii noilor energii au inteles aceasta si se concentreaza mai mult spre a aduce Omul in contact cu Sinele Radiant (Divin) astfel incat “lanturile slabiciunilor” umane sa fie sfaramate si constiinta dominanta sa revina deasupra omului si formei umane, in majoritatea timpului.

Astfel, partea umana este tratata numai in masura in care impiedica accesul la constiinta superioara, existenta in fiecare om. Aceasta deoarece, indiferent cat de iluminati veti fi, SInele Uman va avea intotdeauna micile “slabiciuni”, cele care “coloreaza” viata pe Pamant.

Ca om iluminat insa, le veti observa, va veti amuza si veti proiecta Lumina Radianta din interior catre toate situatiile. Si atunci.. un miracol se va intampla.. Neghina se transforma in grau si plumbul in aur..

Veti realiza ca sunteti, ati fost si veti fi supremii Alchimisti, cei care transforma situatiile banale in situatii extraordinare. Pentru voi si pentru cine are ochi sa vada si urechi sa auda.

sarah2-e1344302500465

Advertisements

Posted on February 4, 2016, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: