Bijuteria Creatiei

Sufletul omului cuprinde toate potentialele posibile de exprimare si manifestare intr-un Univers, care sunt infinite. El nu este sub nici o forma identificabil cu trecutul, prezentul sau viitorul, vazute din orice fel de referinta temporala secventiala.

Cu toate acestea, pentru a trai experienta lumilor exterioare, care sunt in realitate proiectii ale omniprezentei Constiinte, Sufletul (sau, mai exact, o parte din el) se arunca in Oceanul tuturor posibilitatilor pentru a experimenta si invata sa stapaneasca legile dimensiunilor dense intr-un mod mai degraba secvential, cu exprimare bazata pe alegeri, care au consecinte. Calatoria sufletului prin lumile cauzei si efectului, ca instrument de invatare, creatie si exprimare, este asigurata de corpurile dense. Unul dintre ele (sa il numim corpul cauzal) inregistreaza secvential, intr-o structura cristalina, toate experientele.

lake-tahoe-chimney-beach-jump

Forma cristalina cauzala este afectata in mod direct de experientele traite, devenind factor cauzal pentru initializarea si pre-setarea celor ce urmeaza. Este singurul corp care se pastreaza intre incarnari si inregistreaza cumulativ experientele ( cu exceptia cazului in care sufletul sau parti din el raman blocate intre dimensiuni, din diverse motive, caz in care mai pastreaza o perioada unele corpuri subtile).

De aceea trecutul este important. Exista intr-o parte a lumii spirituale o conceptie care pare sa indice mai degraba o confuzie privind trecutul (si viitorul),in sensul in care acestea sunt considerate irelevante, uneori iluzii, trairea trebuind sa fie „in prezent”. Dar, intrebarea care se pune este care prezent ?

Adevaratul Prezent este Oceanul tuturor potentialelor, unde toate liniile temporale, exprimate ca trecut, „prezent” si viitor exista simultan. Acesta este taramul Sufletului, care poate vedea si participa in orice Film al Vietii doreste, pe o tema data, dar cu multe ramificatii imposibil de prevazut exact.

3daaf1b106f911105b38cb397637796d

Uneori, Prezentul este confundat cu acel „prezent” orizontal, secvential, care, in realitate, nu exista. Mai multi invatatori spirituali (si oameni cu simt stiintific) au demonstrat ca noi percepem de fapt, cu simturile fizice, trecutul (chiar daca foarte apropiat). Nici un moment prezent nu poate fi inregistrat de fapt, deoarece, din punct de vedere al timpului secvential orizontal, astfel de „prezenturi” se petrec de miliarde si miliarde de ori pe secunda.

Un om care crede ca traieste in „prezent” (asa cum este exprimat in acest mesaj) este in realitate prizonier al circumstantelor vietii sale. Evenimentele ii conduc viata, deoarece trebuie sa proceseze miliarde de „prezenturi” pe secunda.. Poza mai mare a lucrurilor ramane astfel in negura perceptiei.

Adevaratul Prezent, descris in invataturile spirituale si ezoterice este cel in care trecutul si viitorul se petrec acum, simultan, in toate variantele lor care sunt infinite. Este ancora corpului fizic cea care ne ofera o perspectiva personalizata a Eternului, dar, chiar si asa, viata umana se poate manifesta in Prezentul Etern, din perspectiva Eternitatii.

Este acesta motivul pentru care tehnici avansate de vindecare, precum vindecarea liniei temporale, functioneaza si au uneori rezultate uimitoare. Din perspectiva secventiala a timpului orizontal, se poate accesa eternitatea si vindeca traumele „trecutului” cu efecte instantanee in prezent (in curgerea secventiala a timpului perceputa din ancora corpului fizic). In ceea ce priveste termenul de vindecare, pentru a fi mai exacti din perspectiva mai inalta, practic, din perspectiva unei constiinte mai inalte atinse de sufletul incarnat, se fac alegeri mai inalte in trecut, care schimba total lantul cauzal al predestinarii vietii curente, dand aripi noi si, chiar o noua viata. Vindecarea este astfel echivalenta mai degraba cu manifestarea unei constiinte mai inalte si mai putin cu a „repara” ceva.

Nu trecutul este o iluzie, ci perspectiva si perceptia asupra lui din sistemul de credinta secvential. Prin accesarea trecutului din Eternul Prezent, se fac alegeri mai inalte din perspectiva constiintei mai inalte atinse de suflet, ceea ce schimba trecutul din punct de vedere cauzal (chiar daca evenimentele nu se schimba), refacand structura cristalina armonioasa a corpului cauzal, oferind perspectiva unei noi vieti.

Island-Life-182da

La diverse momente ale timpului orizontal secvential, cand atingem un anumit grad de iluminare, este imperios necesar sa ne vizitam trecutul (care este viu) pentru a ridica experienta noastra in timp (dara noastra temporala) la calitatea noii noastre constiinte, a ne elibera de bagaje inregistrate in corpuri, a recupera cioburile pierdute, si a urca inocenti, sanatosi si luminosi pe scara Raiului.

Este acesta Darul oferit fiecarui suflet, indiferent de „greselile” trecutului. Este acolo, asteptand cu rabdare, de eoni de timp, sa fie descoperit si acceptat. In aceste vremuri ale Revelatiei, fiecare om poate accesa mai usor Darul, isi poate reaminti cine este.
O bijuterie a Creatiei.

1332918871


Un gând despre “Bijuteria Creatiei

Lasati un comentariu !

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s