Maiestria spirituala si maiestria fizica


Numerologic, asociem frecventa ilustrata de numarul 33 cu maiestria spirituala, iar cea a ilustrata de numarul 11 cu maiestria fizica.

Este un subiect vast, cu multe interpretari, dar putem mentiona totusi unele idei care pot inspira in cautarea propriului adevar.

Maiestria spirituala |(in plan fizic) este asociata cu acele atitudini care duc la cresterea (sau mentinerea, dupa caz ) vibratiei constiintei incarnate. Acestea nu implica neaparat un aspect uman imaculat, ceea ce este oricum o tinta in miscare.

Maiestria fizica este asociata cu acele atitudini care conduc la o eficienta maxima a sufletului incarnat in ceea ce priveste navigarea si creatia in plan fizic. Aceasta poate fi asociata cu aspecte sacre la nivel uman, dar nu intotdeauna.

Desigur, totul este Spirit, energia inteligenta a lui Dumnezeu ce permeaza tot ceea ce este, dar serializarea si secventierea instantaneului si Eternitatii, reprezinta o discontinuitate intre dimensiuni, in trecerea de la Unime si nediferentiere catre Dualitate si ecart maxim de diferentiere, raportat la legile acestui Univers.

Acesta este motivul pentru care multe dintre invataturile ezoterice diferentiaza intre maiestria fizica si cea spirituala.

Un maestru spiritual, o constiinta de vibratie foarte mare, atunci cand se incarneaza, poate avea dificultati majore pe o planeta ca a noastra, desi are maiestrie spirituala. De asemenea, uneori poate fi surprinzator cum anumiti oameni au o constiinta de vibratie foarte mare, dar la nivel uman se comporta discutabil in raport cu anumite norme consensuale din lumea spirituala.

De ce se intampla aceste contraste aparent surprinzatoare ?

Pentru ca un maestru la nivel spiritual sa manifeste si maiestrie fizica, este necesar sa treaca prin anumite incercari foarte dificile, mai ales pe aceasta planeta. Cateva dintre ele ar fi:

Sa accepte conditia umana imperfecta, cu densitatea asociata si scaderea drastica a puterilor manifestate in dimensiunile mai inalte.

Sa se raporteze cu calm si echilibru la o constiinta colectiva in mare parte cazuta in adormire si ignoranta, chiar daca aceasta poate fi dureros (in functie de nivelul de sensibilitate energetica).

Sa aiba rabdare nesfarsita, contempland trezirea (inaltarea si mantuirea fizica si/sau spirituala) cand viata in plan fizic pare ca un vis ce nu se mai sfarseste.

Sa integreze contrastul imens intre viteza fantastica de constientizare si manifestare a Spiritului si (raportat) viteza lenta de constientizare/manifestare a sufletului comprimat si incarnat, unde capacitatea de procesare a creierului fizic (influentata atat de suflet, dar si genetic si de mediu) este un parametru important.

Ne oprim aici, punctand doar cateva aspecte dintr-un subiect foarte vast, mentionand si faptul ca numarul 33 si numarul 11 sunt inrudite, frecventele putand fi considerate armonice. Fizicul este in Spirit si este perceput(manifestat) atunci cand Spiritul se comprima in el insusi pentru a trai experienta Maretiei Sale.

Iar Maretia Spiritului este in fiecare Om.

Readingbanner

Advertisements

One response to “Maiestria spirituala si maiestria fizica

  1. Cu mii de multumiri.Asteptam acest raspuns!Nu ca as fi cune stie ce sau cine, dar cateodata simt ca-s aterizata aici si ma tot intreb ce ….. masii fac eu aici?
    In ciuda limbajului meu colorat, zau, este o mare incercare!

    Like

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s