Corabia umanitatii (2023)   7 comments

Un indiciu cosmic, avand conexiune cu unul dintre articolele mai recente de pe blog-ul meu (https://albastruarcturian.wordpress.com/2023/01/31/ganduri-2012-2022/), il reprezinta faptul ca desi sfarsitul de ciclu cosmic manifestat fizic ca precesia axelor planetei este un proces prin care toate sufletele de pe planeta trebuie sa treaca avand oportunitatea Trezirii, indiferent ce si-au stabilit inainte de intrupare, totusi, energiile au fost semnificativ ponderate pentru a nu genera evenimente perceptibile fizic, de catre mase, la sfarsitul anului 2012.

Este atunci usor de concluzionat ca cei care coordoneaza evolutia umana, din cele mai inalte planuri dimensionale, au oferit mai mult timp colectivului uman pentru a alege un drum mai inalt. Au fost permise dinamici care sa sprijine cresterea relativ rapida in vibratie a planetei (acum undeva in jur de 4,5d), dar au fost ponderate si pe anumite segmente, dirijate selectiv energiile catalizatoare de evolutie, pentru a nu genera o parasire masiva si rapida a sferei planetare de catre o mare majoritate a oamenilor, cu potential chiar de sfarsit al civilizatiei actuale daca nu s-ar fi intervenit direct la sol pentru a ii sprijini logistic pe cei compatibili cu noile energii.

O depopulare masiva si rapida a planetei ar fi consolidat o agenda a grupului coordonator Essassani (5D) si a unor grupuri hibride zetane (cu ADN uman) 4D, de a infiinta colonii aici. As dori sa mentionez ca exista multe nuante cosmice, nu se poate judeca in termeni absoluti de bine si rau, dar Essassani (Darryl Anka medium pentru entitatea 5d Bashar) sunt benevolenti fata de oameni desi au sprijinit programul genetic al zetanilor care au cules ADN uman pentru a isi salva specia.

Acestia din urma nu sunt neaparat ostili oamenilor, chiar daca nu aveau emotii care i-ar fi ajutat sa intervina mai fin asupra subiectilor reprezentati de suflete dominant in genealogie zeta, intrupati in oameni, cu contract de suflet de a furniza ADN uman. Anumite factiuni au incalcat uneori liberul arbitru uman si vor suferi consecinte karmice. Dar, in cea mai mare parte, aceasta actiune a fost agreata si permisa a avea loc numai intre anumite grupuri zetane cu risc de disparitie, essassani coordonatori, si suflete cu genealogie zetana intrupate in costum uman cu scopul de a furniza ADN-ul izbavitor pentru hibrizii zeta-uman cu manifestare emotionala. Essassani promoveaza benevolent o cooperare si coabitare intre oameni si hibrizii zetani-umani.

Pentru ca suntem aici, as mai avea o mentiune. Pleiadeenii implicati mai direct in interventia si sprijinul fata de evolutia umana la sfarsit de ciclu cosmic, sunt preponderent 4d (taygetani si alte grupuri), nu 5d, chiar daca unii dintre membrii echipei lor au vibratii mai mari. Ca urmare, desi avansati tehnologic, spiritual sunt la acest nivel 4d al dualitatii. Ei insa sunt printre cei mai buni prieteni ai umanitatii originare cu genealogie pleiadeana. Am sentimentul ca agenda lor de ajutor are zone in care nu se coordoneaza cu essassani si vom vedea ce se va intampla. Dar, sa revin.

Cand vorbim de mai mult timp din perspectiva 12d, atunci chiar este mai mult timp. Orientativ si foarte aproximativ (cercetati si alte surse), pot spune ca inainte de a fi luata decizia prelungirii scadentei cosmice pentru colectivul uman (inainte de 15-18 decembrie 2012), cand versiunea rapida de evolutie era inca valida, prognoza pentru atingerea vibratiei dominante 5d de catre Pamant era undeva in jurul anului 2037. La cativa ani dupa 2012, ea devenise aproximativ 2100 (sfarsitul influentei Centurii Fotonice). Acum, trebuie sa admit ca nu am date despre cum a evoluat aceasta prognoza, deoarece exista o anumita discretie din planurile inalte. Totusi, pot spune ca este un proces adaptiv, functie de cum raspunde colectivul uman si grupurile ET asociate cu ceea ce se intampla pe Pamant.

Avem deci umanitatea pe corabia devenirii ei, in curenti puternici de aer (energii), care o forteaza cu o anumita ponderare sa schimbe sistemul de propulsie si orientarea panzelor. Catargele sunt din ce in ce mai solicitate si se mai rup pe alocuri. Echipe de interventie, de mai multe nuante si culori, repara sau aplica planuri de contingenta.

Valurile si curentii nu sunt din ce in ce mai mari, asa cum spun diversi mesageri idealisti si poate grabiti, dar sunt puternice si puternici suficient pentru a mentine evenimentul orizont al expirarii sistemelor actuale activ in anii care urmeaza. Catargele scartaie din toate incheieturile, dar, exista oameni priceputi pregatiti, instructiuni si ajutor, pentru a adapta corabia pentru noile energii, chiar daca multi oameni s-ar putea sa foloseasca barcile de salvare pentru a merge in alte directii, nu inainte de a se crea o anumita agitatie.

As dori sa mentionez ca exista grupe de ghizi din dimensiuni mai inalte care creeaza linii temporale adiacente, inca in manunchiul principal, pentru cei care avanseaza mai rapid si chiar nu mai pot sa incetineasca. Ritmul sufletului lor nu mai este compatibil cu ritmul colectivului uman in marea sa majoritate.

Trebuie sa mentionam si asa numita Mare Trezire. Da, timpurile sunt favorabile pentru ea, corabia se balanseaza din toate incheieturile pentru a asista trezirea, dar depinde de oameni sa o faca. Aceasta Mare Trezire, cand va avea loc si cati o vor imbratisa, nu poate fi prezis in acest moment cu o precizie care sa aiba relevanta. Si, sa nu uitam, nu este suficienta trezirea, mai trebuie si ca omul sa se ridice din patul in care a dormit si a visat in iluziile sale.

Drumul corabiei este fara intoarcere, dar sunt putin probabile evenimente majore, care sa schimbe instantaneu totul. Mai degraba, continua procesul, destul de rapid de altfel raportat la nivelul de suportabilitate a celor mai multi, pigmentat intradevar cu schimbari majore in toate domeniile, inclusiv geoclimatic, evenimente locale de amploare si dramatice, dar, la nivel colectiv, exista o curba de adaptare permisa si sustinuta de catre Fondatori.

Acest amestec de directii incompatibile ale grupurilor de oameni poate determina perioade provocatoare la nivel uman, mai ales avand in vedere ca desi vibratia planetei ar sustine, vibratia medie a omenirii este inca prea mica pentru ca sistemele de energie libera sa poate functiona coerent. Exista bineinteles si cei care vor sa suprime raspandirea publica a acestei tehnologii, dar, chiar daca acestia nu s-ar manifesta, tot ar mai fi de asteptat pana cand colectivul uman ar putea sustine vibrational functionarea constanta si corecta a generatoarelor de energie libera. Aceasta nu inseamna insa ca nu exita oameni care vibreaza cel putin in octavele superioare ale 4d si care ar putea sustine local functionarea unor astfel de generatoare.

Apoi, sistemele economice entropice vor trebui restructurate masiv pentru a putea continua in noile paradigme vibrationale. Inertia este mare si da, perioade mai dificile se pot manifesta.

Exista potential pentru o situatie foarte grea pentru umanitate ? Ce pot sa spun este ca exista un plan pentru un astfel de caz al celor ce sprijina transformarile din dimensiunile mai inalte, dar, cum am mai spus, nu cred ca cineva de la sol il cunoaste (ceea ce este bine), desi, instructiuni pot sa apara la momentele cheie, daca este necesar.

Concluzia ? Exista drum pentru fiecare. Se poate si mai repede si se poate si mai lent. Nu se mai poate insa stagna. Dar este ireversibil si ritmul este accelerat de destructurarea vechilor tipare ale realitatii consensuale. Oamenii treziti trebuie sa isi continue activitatea spirituala, in traire si practica, pentru a putea beneficia de noile frecvente, fiecare la nivelul pe care il poate accesa, altfel, frecventa dominanta scazuta a colectivului ii poate trage inapoi.

Totul este spre bine, dar nu poate fi negat ca la nivel uman, fizic si psihic, exista provocari. Aici am sa mentionez experienta cuiva care a fost la Machu Picchu… Acolo sunt multe trepte de urcat. Daca te uiti spre varf de jos, te poti descuraja si renunta. Dar daca iei fiecare treapta la rand, te concentrezi la drum, nu uiti sa te hidratezi, sa respiri, sa te bucuri de peisaj, cand nici nu te astepti vei ajunge la cateva trepte de Templu. Le vei parcurge alergand cu bucurie si Totul va fi acolo. Iar calatoria continua.

Inca ceva… Vibratia planetara 4.5d si in crestere incepe sa sustina potentialul corpurilor cristaline centropice. Ramane de vazut cum se va concretiza aceasta, in timp.

Sper ca acest mesaj sa va asiste pentru a intelege ceea ce se petrece. Consultati si alte surse, dar, spun eu, atentie mare la cele care promoveaza extremele, distrugeri si cataclisme globale, sau, dimpotriva, gratificari instantanee de ascensiune, sisteme monetare cuantice aparute peste noapte si altele asemenea.

Intotdeauna exista neprevazut, dar sa mergem acolo unde suflul cosmic ne duce. Pe masura ce apar date noi, am sa revin cu alte evaluari.

Sa fie de folos.

Publicitate

7 responses to “Corabia umanitatii (2023)

Subscribe to comments with RSS.

 1. Da, Călătoria continuă, și mulțumesc…

  Apreciază

 2. Cu tot respectul, umanitatea nube lasata pe mana unora din 4D si 5D. Suntbde acord ca unii „carbuni incinsi” sunt extrasi/prelucrati cu mainile acelo civilizatii 4/5D, dar acestia sunt supravegheati indeaproape de arcturieni, andromedani, siriusieni (pozitivi) si alte rase care sunt mult peste 5D. Chiar si pleiadienii 4D care „dau cu sapa” pe aici sunt supravegheati de pleiadienii din 6, 7D si chiar mai sus.
  Nu cred ca in acest moment mai face cineva ce vrea pe aceasta planeta. Cred ca experimentul s-a cam incheiat si vine momentul „recoltei” cand cei cu „multe”D o sa-si admire creatia si o sa le arate celor cu mai „putine” D, cum e treaba cu creatia.

  Lupta dintre bine si rau, e o iluzie pana la un anumit punct si e permisa de „sus”, tocmai de dragul „jocului”…

  Apreciază

 3. PS: Dumneavoastra percepeti Machu Picchu ca fiind o locatie benefica sau malefica?
  Adica, ET care au fost acolo erau benefici sau malefici?

  Apreciază

 4. Interventiile din planurile inalte au loc energetic. Interventia mai directa, in plan fizic, are loc de cele mai multe ori prin civilizatii 4d, mai rar 5d, si mai rar 6d. Acestea au la randul lor diferite moduri de a vedea lucrurile si, chiar daca se subscriu unui plan mai general conturat mai sus, nu sunt roboti si pot actiona in diverse moduri. Cu alte cuvinte, cei din planurile inalte pot calauzi pe cei din planurile dense, pot interveni energetic daca lucrurile iau turnuri grave, dar nu pot comanda precum cei care trag papusile de sfori. Mai mult, acestor civilizatii benevolente li s-a dat un spatiu de manevra si initiativa. Lucrurile sunt complexe, dar au desigur o anumita directie din planurile mai inalte.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Un vortex de anvergura mondiala este si un portal prin care energie inalta vine in sfera planetara. Aceasta energie inalta poate fi folosita pozitiv si benefic, sau in alte moduri, amplificand ceea ce este si ceea ce vine acolo. Asa cum am mai spus, lucrurile nu sunt ale sau negre, ci au multe culori si nuante. ET au fost de toate orientarile.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Avand in vedere ca in toate templele acelea s-au facut multe sacrificii umane si multe chestiuni necurate, nu stiu cum se impaca energia inalta care vine prin acel vortex cu cea negativa sau de joasa frecventa emanata de acele zone. Mai mult, in timp s-au format egregori care si-au dorit mai mult, si mai mult, si mai mult …… iar intotdeauna acestia s-au hranit cu energie de joasa frecventa, evident genrrata de sacrificii, ritualuri, etc.
  Egregorii aveau „papusile” lor sub forma unor conducatori locali.

  Poate ca e un vortex acolo, am mai auzit asta, dar nu inteleg cum se impacau cele 2 realitati care sunt cel putin antagonice dpdv energetic.

  Apreciază

 7. Chiar daca dpdv al legilor universului se spune ca nu se poate, in practica cei din planurile inalte pot face ce doresc cu cei din 3/4 D deoarece au toate mijloacele si energiile necesare pt a-i „directiona” pe acestia exact acolo unde se doreste.

  Ce se intampla acum pe pamant? E exact ceea ce am spus mai sus, se trimit o gramada de energii inalte care modifica si vor modifica si mai mult realitatea de aici. Nu e nevoie sa vina si sa debarce din nave, e suficient sa se trimita tot felul de energii prin care se pot influenta evolutiile unor civilizatii.

  Apreciază

Lasati un comentariu !

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: