Despre


Prinsi in ceea ce credem ca este realitate, uitam de mostenirea noastra Divina. Ea insa nu ne-a uitat si bate acum la usa inimii noastre..

Dragi cititori,

Ceea ce veti citi pe site-ul meu este o impartasire a experientelor si perceptiilor mele, cu speranta ca veti gasi inspiratie si ajutor pentru propria voastra calatorie.

De multe ori veti gasi in insemnari indemnul de a va cultiva discernamantul si de a prelua numai ceea ce rezoneaza, de a nu crede nimic de-a gata indiferent cine se afla in spatele mesajului. Maestrul pe care il cautati se afla in interiorul vostru si, chiar daca in timpul Calatoriei veti interactiona cu alte suflete, unele poate mai evoluate, retineti ca orice Maestru autentic nu va face decat sa va ajute sa accesati comoara pe care o aveti in interior.

Materialele de pe blog sunt paragrafe ale experientei mele spirituale, precum si din colaborarea cu alte suflete cu care rezonez. Imaginile folosite sunt preluate de pe internet din sursele disponibile.

Din momentul brustei mele treziri, la inceputul anilor 2000, prin vizita unor fiinte de Lumina, multe cortine ale iluziei au cazut si o cale misterioasa, plina de bucurii dar si de provocari, s-a deschis in fata mea.

Intotdeauna am stiut in interiorul meu ca exista ceva dincolo de forma, ca exista un sens dincolo de sensurile si conventiile acestei lumi. Au fost ani, in special dupa 1990, cand am fost pregatit pentru ceea ce urma, chiar daca atunci nu am constientizat acest lucru.

Apoi, intr-o zi, printr-un concurs de imprejurari (sincronicitati), am citit o carte scrisa de un autor oriental, in care erau descrise corpurile invizibile ale omului si maretia fiintei sale. Am stiut, fara a fi nevoie sa cred ceva, ca este mult adevar acolo si am continuat sa studiez rapid alte materiale spirituale.

Intr-o zi, dupa doua – trei luni de acumulari, centrii mei energetici s-au deschis rapid si masiv, incepand de la coroana spre radacina, ceea ce a insemnat pentru mine o amplificare incredibila a simturilor si energiei. Au fost necesare cateva zile sa integrez noile senzatii si apoi am inceput sa simt simptomele fizice si psihice.

Ghizii mei, care abia asteptau in dimensiunile inalte, m-au sprijinit in perioada de inceput prin ceea ce la acea vreme (dar, in unele aspecte, chiar si acum) puteam numi  miracole: obiecte din jurul meu care incepeau sa se miste in timpul meditatiei, viziuni ale mediului cu ochii inchisi, calatorii astrale, vise lucide, perceptii la distanta, chiar si o carte care se rasfoia singura, dupa ce o asezasem pe noptiera seara si abia stinsesem veioza. Multe se mai pot povesti, dar cred ca este relevant atat.

Cu timpul, extremele perceptule s-au rafinat, fiind mai degraba orientate catre lucrul interior de care aveam nevoie in timpul cresterii vibrationale rapide. Este foarte greu daca iti cresti vibratiile, prin diverse tehnici, dar nu te vindeci mental, emotional si la celelalte niveluri ale fiintei.

In acea perioada am creat unul dintre primele blog-uri pe teme spirituale si metafizice de la noi, cu o audienta destul de mare pentru acele vremuri de inceput. Apoi, am facut diverse initieri, am studiat si experiementat, am eliberat ceea ce nu mai era in rezonanta, deschizand calea catre nou.

Pina intr-o zi, cand m-am simtit complet, in sensul in care nu am mai simtit nevoia sa mai merg la cursuri, initieri sau sa studiez materiale spirituale. A nu se intelege ca mi-am considerat evolutia incheiata. Mai degraba, am reusit sa ating o vibratie a constiintei in care tot ceea ce ai nevoie vine catre tine, fata a fi necesar sa mai cauti. Desigur, invatarea si cresterea continua, dar in mod diferit.

Mi-am propus sa ajut la randul meu si sa inspir pe toti cei ce rezoneaza cu ceea ce transmit, si am continuat cu acest blog, adaptat energiilor de dupa 2012.

Speranta este ca informatiile si energiile pe care le veti gasi pe blog sa va ajute si sa va inspire in propria cautare a Adevarului.

Daca materialele mele va folosesc, va puteti abona la insemnari folosind interfata din partea dreapta a ecranului, fiind necesar sa introduceti adresa de email si sa apasati butonul de abonare. Daca sunteti deja utilizatori WordPress, este suficient sa apasati numai butonul de abonare.

Puteti de asemenea sa comentati insemnarile iar comentariile vor fi afisate dupa moderare.

Materialele de pe site pot fi distribuite liber cu conditia sa fie indicata sursa lor prin link. Astfel, cititorii care rezoneaza vor gasi si alte articole pe aceeasi frecventa.

Va multumesc pentru ca ati vizitat pagina,

Adrian Pascanu

Advertisements

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s