Despre


Prinsi in ceea ce credem ca este realitate, uitam de mostenirea noastra Divina. Ea insa nu ne-a uitat si bate acum la usa inimii noastre..

Dragi cititori,

Ceea ce veti citi pe site-ul meu este o impartasire a experientelor si perceptiilor mele, cu speranta ca veti gasi inspiratie si ajutor pentru propria voastra calatorie.

De multe ori veti gasi in insemnari indemnul de a va cultiva discernamantul si de a prelua numai ceea ce rezoneaza, de a nu crede nimic de-a gata indiferent cine se afla in spatele mesajului. Maestrul pe care il cautati se afla in interiorul vostru si, chiar daca in timpul Calatoriei veti interactiona cu alte suflete, unele poate mai evoluate, retineti ca orice Maestru autentic nu va face decat sa va ajute sa accesati comoara pe care o aveti in interior.

Materialele de pe blog sunt paragrafe ale experientei mele spirituale, precum si din colaborarea cu alte suflete cu care rezonez. Imaginile folosite sunt preluate de pe internet din sursele disponibile.

Din momentul brustei mele treziri, la inceputul anilor 2000, prin vizita unor fiinte de Lumina, multe cortine ale iluziei au cazut si o cale misterioasa, plina de bucurii dar si de provocari, s-a deschis in fata mea. Speranta este ca informatiile si energiile pe care le veti gasi pe blog sa va ajute si sa va inspire in propria cautare a Adevarului.

Daca materialele mele va folosesc, va puteti abona la insemnari folosind interfata din partea dreapta a ecranului, fiind necesar sa introduceti adresa de email si sa apasati butonul de abonare. Daca sunteti deja utilizatori WordPress, este suficient sa apasati numai butonul de abonare.

Puteti de asemenea sa comentati insemnarile iar comentariile vor fi afisate dupa moderare.

Materialele de pe site pot fi distribuite liber cu conditia sa fie indicata sursa lor prin link. Astfel, cititorii care rezoneaza vor gasi si alte articole pe aceeasi frecventa.

Adrian Pascanu

Advertisements

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s