Consiliere spirituala


Am observat, din experienta meditatiilor calauzite cu oamenii care au venit la mine, ca este de mare folos partea de discutii de la inceputul sesiunilor. Uneori, ea era reluata si dupa terminarea meditatiei calauzite. Poate aduce mangaiere, alinare, inspiratie si putere de a evolua.

Astfel, m-am simtit inspirat sa adaug o pagina speciala dedicata pentru consilierea spirituala, insotita sau nu de meditatie, in functie de optiune.

images

In cadrul unei sesiuni de consiliere, ne vom concentra pe netezirea caii voastre spirituale, care include si provocarile vietii de zi cu zi. Totul este Spirit, chiar daca pe diferite niveluri, asadar, viata noastra de zi cu zi nu face exceptie.

Putem aborda provocarile pe care le aveti, in relatii, in mediul de viata, in cautarea si reperele spirituale, in materializarea viselor sufletului si multe altele. In cadrul sesiunii, imi folosesc experienta si simturile psihice pentru a va asista in cel mai benefic mod.

Scopul este de a va asista si inspira sa gasiti puterea din interior si calauzirea inalta pentru a trece cu bine de toate provocarile, a evolua spiritual si implini.

Voi sunteti Maestrii propriei vieti, chiar daca simtiti uneori sa lucrati si cu alte suflete pentru a va re-aminti maiestria si cum sa va manifestati din aceasta zona a constiintei.

Este un Maestru perfect ? Nu, niciodata dupa standarde umane limitate. Dar, cand un anumit nivel de constiinta si puritate este atins, orice asa numita imperfectiune se va dovedi Perfecta in Marea Imagine a Realitatii, in care nu puteti fi decat bucurosi si impliniti in bratele lui Dumnezeu, chiar daca unele manifestari au nevoie de timp.

Daca va doriti o sesiune de consiliere spirituala cu mine, cititi si pagina de meditatii calauzite, procedura este aceeasi:

  • Programare: ma puteti contacta folosind datele de contact de pe acest site
  • La ora si data stabilita, stabilim conexiunea skype
  • Are loc sesiunea de consiliere, insotita sau nu de meditatie, dupa caz
  • In cazul in care exista probleme minore de conexiune, daca se intrerupe, veti reveni cat de curand posibil prin re-apelare. Sesiunea va fi si inregistrata (numai daca doriti) si va va fi oferita pentru practicarea ulterioara.  Daca exista probleme majore de conexiune si nu puteti reveni in timp util, vom face o reprogramare

Acest proiect se bazeaza pe donatiile celor ce beneficiaza de el sau doresc din suflet sa ajute.

Pentru mai multe amanunte, nu ezitati sa imi scrieti (folositi va rog formularul de contact  afisat pe pagina de contact a site-ului).

Adrian

Advertisements