Meditatii calauzite


Meditatii calauzite, cu asistenta ghizilor spirituali

29a3ac8653fe746e1baa7f42dd928497

Dragi cititori,

spiritul este acea parte a fiintei noastre care sustine toate nivelurile pe care le avem. De aceea, trebuie sa avem mare grija de aspectul spiritual daca ne dorim cu adevarat sa fim sanatosi. Sufletul trebuie ingrijit, precum ingrijim o floare. O udam regulat pentru ca ea sa aiba tot ceea ce ii trebuie pentru a se dezvolta si a ne incanta cu frumusetea ei. Sufletul are nevoie de pace si liniste interioara, impreuna cu conexiunile Luminii Inalte si ajutorul Fiintelor de Lumina Pura, care sunt mereu langa noi sa ne asiste.

Meditatia, folosita chiar si numai ca tehnica de relaxare, si-a dovedit beneficiile si pentru ochiul critic al stiintei conventionale. Daca adaugam si aspectele ezoterice mai inalte precum si ajutorul ghizilor spirituali, transformari evolutive deosebite incep sa rasara in noi.

Iata cateva exemple de meditatii calauzite, pe care le puteti folosi.

Meditatie audio de relaxare – descrisa in faza 1 SMS:

http://www.youtube.com/watch?v=kJNCLo0TWb8&feature=youtu.be

Meditatie cu Sananda si Quan Yin

https://drive.google.com/open?id=0B59QcC1BgL_YT0ZBSndRbHB6b0E

Meditatie de ocrotire a spatiului sacru al locuintei (arhanghelul Mihail si Prezenta Divina)

https://drive.google.com/open?id=1bVxPvckBXsiPhax8J9VBW5bazc8ml08-

Meditatie pentru reintegrarea sufletului:

http://www.youtube.com/watch?v=ROI8NgQifzE&feature=share

Avand in vedere rezultatele deosebite obtinute pentru un numar semnificativ de suflete care au venit la mine, ofer meditatii calauzite pe skype pentru purificare, vindecare, reintegrare precum si alte proceduri personalizate.

Nu este necesar sa fiti avansati in meditatie. Trebuie doar sa va relaxati si sa urmati calauzirea mea.

Pentru a beneficia de o sesiune de meditatie calauzita pe skype, procedati astfel:

 1. Programare: ma puteti contacta folosind datele de contact de pe acest site
 2. La ora si data stabilita, stabilim conexiunea skype
 3. Primele 10 minute (mai mult sau mai putin, in functie de caz) are loc o discutie pentru a vedea care sunt necesitatile
 4. Are loc meditatia calauzita de catre mine, conform calauzirii interioare si a ghizilor mei spirituali
 5. In cazul in care exista probleme minore de conexiune, daca se intrerupe, veti reveni cat de curand posibil prin re-apelare. Meditatia continua si isi face efectele indiferent de aceasta. Va fi si inregistrata si va va fi oferita pentru practicarea ulterioara.  Daca exista probleme majore de conexiune si nu puteti reveni in timp util (2-3 minute), vom face o reprogramare
 6. Daca veti fi multumiti de rezultate, puteti face donatii care sa permita continuarea acestui proiect in conditii optime, pentru cat mai multe suflete.

Iata cateva dintre procedurile pe care le includ in  meditatiile personalizate:

 • purificarea aurei (nivel astral si eteric): datorita mediului in care traim, in care exista inca multa negativitate, este necesar sa ne purificam periodic aura pentru a evita sa fim influentati in alte directii decat cel mai inalt bine al nostru
 • purificare mentala: identificarea sistemelor de credinta limitative principale din subconstient si eliberarea lor. Inlocuirea cu sisteme de credinta benefice. Defragmentarea mentala.
 • purificare emotionala: dizolvarea reziduurilor emotionale negative, in relatie cu eliberarea sistemelor de credinta limitative care le-au generat. Recuperarea energiei emotionale disipate in Univers.
 • dizolvarea corzilor astrale negative si a dependentelor care le-au creat: relatiile dependente, familiale sau de alta natura, tendintele de dominare de la locul de munca, traume ale trecutului, drame, pot crea corzi astrale negative, prin care sufletul pierde energie si este influentat din exterior. Vindecarea implica in primul rand constientizarea lor si a cauzelor, iertarea si apoi dizolvarea lor.
 • reintegrarea sufletului: un suflet fragmentat, cu fragmente imprastiate pe Pamant si in Univers, in diverse spatii si timpuri si/sau avand fragmentele altor suflete in aura, nu poate avea suficienta energie si suveranitate pentru a evolua. De aceea, este necesar ca sufletul sa isi recupereze fragmentele pierdute si sa inapoieze fragmentele straine sufletelor lor parinte. Astfel, se produce eliberarea si avantul energetic pentru evolutie si ascensiune.
 • procedee avansate de transmutare a negativitatii din suflet in limitele permise de Divinitate: In functie de nivelul evolutiv al sufletului ce doreste vindecare, sunt disponibile procedee de transmutatie a negativitatii in iubire neconditionata, cu efecte majore asupra starii de spirit, emotiilor si tuturor nivelurilor fiintei. In cazul in care sufletul nu este inca pregatit pentru a transmuta o parte din negativitatea interioara (in limitele permise de Divinitate), atunci se incep alte procedee, precum unele dintre cele descrise mai sus, apoi se poate efectua procedeul de transmutatie. Detalii: https://albastruarcturian.wordpress.com/2015/08/29/terapia-de-transmutatie/
 • vindecare folosind energiile arcturiene
 • amplificarea vibratiei la nivel optim prin comuniunea cu Maestrii
 • si multe altele care sunt dincolo de descrieri

Ghizii spirituali ajutatori vor fi revelati in timpul meditatiei, in functie de situatia personala. Ei vor participa la procesul de vindecare. Nu va fi initiat un dialog cu ei dar, este posibil uneori sa transmita un mesaj.

Mediul de vibratie inalta din timpul meditatiilor aduce multe daruri sufletului deschis catre Lumina: Gratie Divina, psihic puternic, energie, creativitate, pentru a numi cateva.

Pentru mai multe amanunte, nu ezitati sa imi scrieti (folositi va rog formularul de contact  afisat pe pagina de contact a site-ului).

Adrian

Advertisements

One response to “Meditatii calauzite

 1. Buna Adrian,
  Asa cum am vorbit, iti scriu in aceasta seara despre cum m-am simtit dupa acel tratament spiritual, care a fost minunat. Dupa ce am iesit din meditatie, simteam ca plutesc, ca sunt foarte usoara.Simteam o iubire imensa in tot corpul, in fiecare celula.
  Mai tarziu, am fost putin afara si m-am plimbat, mi-a facut bine aerul curat si putin rece. M-a readus cu picioarele pe pamant, deorece as fi spus la toata lumea cat de fericita sunt si cat de mult ii iubesc pe toti.
  Simteam nevoia sa spun in gura mare, cat de bine ma simt si ca iubesc toti oamenii si radeam mereu.
  Am devenit mult mi calma, cu mintea linistita, simtem ca am corpul plin de energie, când m-am culcat, am simtit ca umbla ceva prin tot corpul, de fapt, parca era plin cu ceva foarte placut.
  Am dormit bine si m-am trezit mai devreme ca de obicei.
  Dimineata m-am simtit bine, simteam acea iubire, care parca iesea din mine, de peste tot.Pe parcursul zilei s-a mai diminuat putin, dar starea de bine persista.
  O sa am grija s-o pastrez cat mai mult timp.
  Si inca ceva, parca ma simt mai puternica, din punct de vedere psihic.

  Multumesc inca o data pentru acest tratament deosebit.

  Cornelia

  Like

Lasati un comentariu !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s