Ciornele creatiei si cumpana spirituala   2 comments

Spuneam la un moment dat ceva ce pare un paradox…

„O lume superstitioasa de vibratie 3d ofera mai mult spatiu spiritual de manifestare celor doritori si capabili decat o lume de vibratie 4d concentrata pe tehnologie si mental”.

Ca referinta, acum zeci, sute si mii de ani (ca sa fim mai aproape de prezentul secvential), mari maestri spirituali paseau pe Pamant si creau ceea ce numim miracole de vindecare si transformare. Oamenii ii ascultau si se rugau, acceptand multi dintre ei acele miracole.

Sa ne inchipuim acum un astfel de maestru spiritual in centrul unui oras, exprimandu-si discursul si darurile pentru cei ce sunt atrasi. Cred ca este usor sa ne imaginam ce s-ar intampla in interval de zeci de minute. Bine, exista si exceptii in aceasta lume, zone iesite din evolutia tehnologica dar deschise catre spiritual si supranatural.

Cum oare putem explica acest lucru, avand in vedere ca umanitatea din acele vremuri avea o vibratie compozita in octavele de jos-mijloc 3d, in vreme ce astazi, ne aflam in octavele superioare ale 3d si incipiente 4d ?

Dupa cum stim, avem multe niveluri de corpuri subtile, inclusiv un corp astral si unul mental. In creatia densa sunt implicate in mod dominant planul astral 4D si planul mental 4D+ (urmatorul din punct de vedere al vibratiei fata de cel astral). Planurile astrale si mentale (mentalul inferior) reprezinta ciorne ale creatiei in dimensiunile dense. Acolo apar ideile, conceptele si viziunile (cu exceptia celor care acceseaza mai sus) si sunt materializate in caruselul colectiv co-creativ.

O lume dominant in vibratie 3d in planul fizic 3D va avea o mare parte de functionare automata (subconstienta) dupa ciornele create de altii (stramosi, arbore genealogic, influente oculte terestre si extraterestre) plus acea zona de superstitie sau religie in care, in cea mai mare parte cer ajutor din planurile inalte si il primesc dupa cum este potrivit. Acesta este modul in care, in general, ei folosesc ciornele astrale ale creatiei 3D.

O lume dominant in vibratie 4d in planul fizic 3D (cu foarte putine exceptii in planul 5D), asa cum evolueaza lumea noastra tehnologica mentala, acceseaza mult mai mult ciornele creatiei, atat subconstient cat si mai constient. Ea poate fi fascinata de aceasta aparenta libertate de a schita si mazgali ciornele in diverse feluri, de a adopta schitele si mazgalelile altora, conditionate si limitate de tehnologia actuala (decuplata in general de viziune spirituala), lasand parti cheie ale constiintei sa functioneze automat dupa ciorne create de altii, atat pe linie genealogica terestra, cat si oculta terestra si extraterestra.

(vedeti si articolul: https://albastruarcturian.wordpress.com/2023/11/14/programe-si-suflete/)

Practic, folosind o analogie, in primul caz oamenii cer ajutor inalt pentru a pune cea mai potrivita cireasa pe tortul colectiv, in vreme ce in al doilea caz, ei sunt fascinati de crearea blatului uitand de cireasa.

Dintr-un anumit punct de vedere, o mai mare implicare si responsabilitate in crearea blatului necesita o vibratie mai inalta a constiintei, 4d. Crearea traditionala (dominant subconstienta) a blatului este caracteristica vibratiei 3d. Totusi, blatul este baza piramidei cresterii constiintei, in vreme ce cireasa este varful (pastrand proportiile vibratiilor 3d-4d). Iar o cireasa buna poate influenta si blatul.

Relationat cu aceasta, invataturile scolilor misterelor mentioneaza faptul ca in evolutia spirituala consistenta (vibratia constiintei cel putin in plan 5d), nivelul astral si mental inferior sunt o dimensiune de trecere si nu de stationare (in sens vibrational). Astfel, ne putem explica faptul ca lumile utopice (din perspectiva terestra) pleiadeene fizice tind sa se stabilizeze in vibratie 4d pe timpi de viata de mii de ani. Marii Maestri din dimensiunile inalte isi pot pastra un corp astral in stare de potentialitate si il folosesc atunci cand fac vizite in densitate sau cand doresc sa simta in planul fizic asa cum simt oamenii.

(vedeti si articolul: https://albastruarcturian.wordpress.com/2020/02/09/dimensiunea-a-5-a-si-planurile-subtile/)

Pe termen scurt, exista agende ca societatea umana sa fie decuplata de spiritualitate si planuri mai inalte si stabilizata in domeniul vibrational 4d dominant in serviciu catre sine. Nu are rost sa disecam acest subiect, stim cu totii despre aceste intentii si le-am mentionat in articole precedente. Ele se manifesta energetic ca o plasa ce inconjoara si permeeaza planeta in spatialitate, iar in timp ca un moment de cumpana pentru cei mai avansati vibrational si spiritual. Pare ca ceva trebuie strapuns pentru a merge mai departe si este posibil ca o parte dintre cei ce evolueaza sa aleaga sa ramana mai mult in octavele 4d, pentru a fi mai adaptati societatii ce pare sa se prefigureze.

Sa nu uitam totusi ca exista si un Plan Divin si acesta nu sprijina stagnarea, desi are compasiune si spatiu pentru diferitele ritmuri de crestere si evolutie. Casa Tatalui are multe incaperi, unele sunt la subsol, altele la parter, altele la etaj. Cu toate acestea, nimeni nu o paraseste si poate alege sa traiasca experiente conform alegerilor sale si a consecintelor lor conform legilor cosmice.

Reformuland analogia de la inceputul articolului din perspectiva Casei Tatalui, putem avea o civilizatie care locuieste la parter dar accepta ca exista etaje mult mai inalte, cerand ajutor de la acestea, si putem avea o civilizatie la etajul 1 fascinata de perspectiva de acolo si crezand ca acesta este apogeul. Chiar daca etajul 1 este mai sus decat parterul si, tehnic vorbind mai aproape de etajele superioare, iata ca parterul comunica dintr-o necesitate interioara mai mult cu etajele superioare. Bineinteles, vorbim aici de o civilizatie de etaj 1 fascinata de ciorne, desene si tehnologie la acest nivel (fara viziune spirituala).

Sa revin.

Plasa din jurul planetei este si poate fi strapunsa din doua directii. Cea cosmica este adaptata Planului si dinamicilor colective. Cea umana depinde de fiecare. Exista un punct de intalnire si eliberare care este insa individual in contextul de pe Pamant, context care nu exprima o civilizatie omogena precum in alte lumi care au trecut printr-o astfel de tranzitie.

Ma opresc aici iar cuvintele mele este recomandabil sa fie privite ca indicatori catre viziuni interioare pentru toti cei ce rezoneaza cu aceasta directie de explorare, mai degraba decat limitate la ceea ce „dex-ul” defineste.

Sa fie cu folos.

Posted ianuarie 30, 2024 by adrianpsc2012 in Contemplatie

Tagged with , ,

2 responses to “Ciornele creatiei si cumpana spirituala

Subscribe to comments with RSS.

  1. Doresc sa va intreb ceva si anume daca o civilizatie care este lasata in pace si nu sunt permise interventii ale luminii sau ale intunericului, oare evolueaza mai repede sau mai incet decat acest talmes-balmes care e acum aici si unde fiecare grup ET care se crede mai „evoluat” vine si face/experimenteaza ce doreste pe aici.

    Apreciază

  2. Cred ca fiecare civilizatie din densitate trece prin intunericul ei, care poate sa atraga pe vibratie similara si alte civilizatii sau interventii. De asemenea, toate civilizatiile care evolueaza sunt ajutate in acord cu anumite legitati si dispense.
    Factorul cheie care poate conta foarte mult in viteza de evolutie a unei civilizatii este omogenitatea sa. Este foarte clar ca pe Pamant nu avem asa ceva, este un amestec incredibil de rase si preconditionari sociale si, ca totul sa fie si mai complex, au avut loc interventii genetice si, prin intrupari in diverse contexte, avem si un amestec de genealogie fizica si genealogie sufleteasca (de exemplu suflete dominant pleiadeene se pot intrupa in genetica dominanta orioniana). Deci, factorul cheie din perspectiva mea este omogenitatea civilizatiei care tine de istoria nasterii ei.

    Apreciază

Lasati un comentariu !