Ascensiunea. Trezirea ascunsa.   2 comments

Conform Fondatorilor (prin mediumul Sal Rachele), parintii umanitatii in sens universal, pentru ca un suflet sa treaca prin procesul ascensiunii fizice in timpul transformarilor planetare catalizate de Centura Fotonica (zona electromagnetica nula), respectiv intre anii 1950 si 2100, cu maxim in 2015 si perioada maximizata intre 2015 si 2035, era necesar ca inainte de 2012 sa aiba o vibratie a corpului fizic de minim 3,5d si a constiintei de 4.5d.

Ceea ce este interesant de adaugat aici este ca la o vibratie compozita a constiintei de 4,5d este posibil ca un om sa nu fie inca trezit, conform definitiei consensuale a trezirii, des folosita in mesajele spirituale. Acel om poate avea o anumita etica nativa, o delicatete si sensibilitate, un umanism al perceptiei, dar, la nivelul mintii constiente sa nu fie inca trezit. Si ajungem la esenta acestui articol, trezirea ascunsa.

Cu ani inainte de trezirea spirituala la nivelul mintii constiente, cand sufletul atinge un anumit nivel de vibratie (sa consideram orientativ 4,5d), chei si coduri ADN specifice sunt declansate impreuna cu programul ascensiunii fizice (sablonul maestru). Astfel, incep sa apara anumite simptome fizice care nu isi gasesc rezolutie prin analize si consultatii medicale. De asemenea, sunt accelerate anumite transformari interioare prin rezolutia mai rapida a unor situatii de viata care pareau sa fie un tipar al persoanei respective. Aceasta este perioada trezirii ascunse.

Apoi, dupa acei cativa ani de purificare si evolutie a omului a carui ascensiune a fost initiata, urmeaza si o a doua trezire, de data aceasta la nivelul vizibil al mintii constiente. Intr-o zi, citeste o carte sau intalneste pe cineva, vede un film, ceva se intampla. De aceasta data, mintea constienta, stimulata de trezirea ascunsa, accepta revelatiile si porneste asiduu cautarea spirituala, prima etapa a evolutiei spirituale constiente. Aceasta este trezirea constienta.

La scurt timp dupa revelatia mintii constiente, este posibil sa aibe loc experiente spirituale mistice. De exemplu, intr-o noapte cand este intre starea de vis si luciditate, omul poate vedea cu privirea interioara o fiinta de Lumina care lucreaza asupra corpului sau energetic, inserand anumite cristale subtile. Apoi, pot sa apara simptome energetice traduse de catre sistemul nervos in senzatii fizice. Apoi si alte simptome. Mai mult, in meditatie, poate sa vada un Maestru cu roba lunga iesind dintr-o incapere intunecata in Lumina, ca mesaj simbolic al Sinelui sau Inalt.

Daca omul isi continua calea si are intelepciunea de a apela la asistenta unor invatatori spirituali competenti, va trece mai usor prin perioada simptomelor, isi va ridica echilibrat vibratiile si va atinge stari din ce in ce mai inalte de constiinta.

Daca opune rezistenta curentului ascensiunii, omul respectiv va avea o viata foarte dificila, cu multe incercari si experiente intense.

Ceea ce doresc sa evidentiez aici este ca Trezirea e un proces complex, cu etape vizibile si mai putin vizibile. Asa cum un val este creat de curenti ce nu pot fi identificati la suprafata apei in ape mai adanci si incepe sa se contureze cand se apropie de tarm, asa si Trezirea in sens al ascensiunii are o etapa premergatoare foarte importanta si abia dupa anumite accelerari si rezolutii ale mediului de viata se reveleaza mintii constiente, care a fost pregatita intre timp.

Mai exista si alte borne spirituale ale Trezirii, dar acestea sunt traite ca experienta in mod personal de catre cei care merg neabatut pe Cale. Avem de exemplu Trezirea supraconstienta, cand omul constientizeaza inclusiv cutia spirituala confortabila in care se afla si incepe sa o transceada chiar si pe aceasta.

… Continuand procesul Trezirii, ramane ca fiecare sa descoperim ceea ce drumul eternitatii ne ofera.

Posted aprilie 9, 2023 by adrianpsc2012 in Contemplatie

Tagged with , ,

2 responses to “Ascensiunea. Trezirea ascunsa.

Subscribe to comments with RSS.

  1. Eu nu opun rezistență la toate aceste schimbări, dimpotrivă, am fost foarte încântată când am aflat de ele. Dar la mine toate simptomele fizice sunt din ce în ce mai intense. Corpul meu reacționează destul de puternic la fiecare explozie solară sau modificare a câmpului magnetic. Tensiune arterială extrem de mare, insomnie, tremurături puternice la picioare și zgomot (țiuit) puternic în urechi, mai ales în urechea stângă. Asta din 2018, când mi se întâmpla o dată la câteva luni, apoi simptomele au crescut gradat, încât acum mi se întâmplă la câteva zile. Mai precis noaptea, mă trezesc brusc din somn cu aceste simptome, de cele mai multe ori între orele 2-3. Ziua nu am absolut nimic. Am făcut multe controale medicale și de fiecare dată analizele medicale au fost bune, medicii nu au un răspuns pentru ce mi se întâmplă. Așa că am învățat să trăiesc cu aceste simptome și cu speranța că într-o zi voi afla secretul lor. 🙂

    Apreciază

  2. Daca simptomele se amplifica, exista rezistenta fata de schimbari, chiar daca poate sa nu fie constienta. Un anumit grad de rezistenta este necesar, altfel energiile ar putea arde corpul fizic. Cand vorbim de rezistenta, vorbim de tipare mentale, emotionale, astrale, eterice si cauzale, impreuna cu reziduuri din corpul fizic (poluare, metale grele, factori genetici, metabolizare emotii negative din trecut/copilarie etc…). Este un proces complex si trebuie tratat la toate nivelurile implicate (fizic, emotional, mental, astral, eteric si cauzal).

    Apreciază

Lasati un comentariu !