Magii   2 comments

Exista in lumea noastra suflete deosebite pe care este cu adevarat un Dar sa le intalnim. Acestia sunt Magii. Nu ii vom intalni in media sau, oricum, nu intr-un mod care poate fi recunoscut cu adevarat si, cu toate acestea, influenta lor asupra realitatii este la varful piramidei cauzale.

Cum influenteaza un mag realitatea?

O face numai atunci cand exista o Dispensa Divina de a oferi un portal de evolutie celor sunt pregatiti sa faca pasul. Atunci, Magul devine realitatea careia Voia lui Dumnezeu ii ingaduie si ii ofera potentialul schimbarii si cresterii evolutive.

A deveni realitatea careia i se ofera potentialul si impulsul schimbarii inseamna a o interioriza, cu alte cuvinte, a fi in constiinta in Corpul Dumnezeiesc care cuprinde totul.

Dupa interiorizare, are loc o contemplare a noii stari mai inalte de constiinta, ca un Suflu disponibil tuturor fiintelor ce traiesc in acea sfera de realitate, in conditionarea ei. Suflul nu impune nimic. Poate sa mute muntii, dar nu o face ca sa dovedeasca o importanta de sine intr-o falsa ierarhie spirituala.

Suflul tine cont de liberul arbitru al tuturor fiintelor ce traiesc in sfera atentiei acelei realitati. Muntele se va muta numai daca este pentru cel mai inalt bine al tuturor. Poate ca cei mai multi vor vedea muntele neschimbat. Cu toate acestea, cei care sunt gata vor vedea ca muntele s-a mutat.

Poate sa para un paradox, asa cum se intampla de multe ori cand aplicam o logica secventiala unei realitati multidimensionale neliniare in esenta ei.

Magii sunt binecuvantarea acestei lumi, chiar daca ea nu o stie. Ei sunt salvarea celor care doresc sa se salveze si, in acelasi timp, constienta ca nimic nu are cu adevarat nevoie de salvare.

Discreti, aproape invizibili, ei apar in toate evenimentele importante ale istoriei umanitatii si, in scrieri atemporale, putem afla ca Iisus nu a fost lasat singur in cele mai grele momente ale vietii sale pe Pamant, ca om. Printre cei apropiati, foarte putini de altfel, au fost cei trei magi.

Nimeni nu este de fapt singur, chiar si in cele mai grele provocari.

Este timpul sa descoperim Magul din interior si sa il acceptam in sfera noastra. In momentele grele, un drum se va deschide si muntele se va muta pentru a ne descoperi o noua Cale pe care sa mergem mai departe.

Posted aprilie 17, 2024 by adrianpsc2012 in Contemplatie

Tagged with ,

2 responses to “Magii

Subscribe to comments with RSS.

  1. Multumesc! Foarte frumos articol! … Desi nu i-am „vazut” Stiu ca sunt printre noi … Cateodata – tot un Dar/ Har – simt Aroma Bunatatii Lor

    Apreciază

  2. Multumesc frumos pentru reamintire!

    Apreciază

    Nicoleta Dumitrascu

Lasati un comentariu !