Sesiuni, indrumari si experiente   1 comment

M-am gandit sa scriu un articol sinteza a ceea ce am observat in sesiunile mele de indrumare si terapie spirituala din ultimii ani si ceea ce simt ca este printre prioritati. Este si o invitatie la constientizare dar si la actiune acolo unde este cazul.

  • Fragmentarea sufletului

Primul fapt este ca multi oameni manifesta fragmentare la nivel sufletesc, mental si emotional. Dar cum se manifesta fragmentarea in viata de zi cu zi ?

Unul dintre simptome este lipsa de energie. Aici nu ma refer in special la energie fizica, ci si la energia psihica. Nivelul moderat de energie duce la lipsa de concentrare si dificultate de materializare (4D) sau de traire in gratie (5D).

Lipsa de energie duce de asemenea la o aura vulnerabila, care poate prezenta chiar goluri si zone intunecate (dense). De acestea profita entitati astrale care se hranesc cu energia omului respectiv sau chiar doresc sa il posede astral. Astfel, apare o stare de confuzie, comportament irascibil si impredictibil, poate sa fie si apatie si lipsa de interes fata de ceea ce se intampla in interior si in jur. Bineinteles, aceste fluctuatii emotionale pot afecta pe oricine din cand in cand, dar eu ma refer la stari prelungite.

Dar cum apare fragmentarea sufletului ?

Sunt multe situatii, dar, reducand la esenta, atunci cand o parte (fragment) din suflet doreste sa se disocieze de partea principala. Se intampla in cazul traumelor (fragmentul vrea sa evadeze din drama), dar si in cazul atasamentelor intense fata de persoane, locuri, timpuri, din aceasta viata si din alte vieti, cand, pur si simplu, o parte din energia sufletului este proiectata in acele locuri, timpuri si vieti… Mai pot exista si situatii karmice in care entitati astrale care au contract cu persoana respectiva pot sa ia fragmente din sufletul acestuia, dar si alte cazuri.

Exista din fericire procedee de recuperare a sufletului, dupa cum am sa detaliez. Uneori, sunt necesare actiuni conjugate pentru ca recuperarea sa se faca mai usor. Dupa atingerea unui anumit grad de integritate, procesul de reintegrare se petrece in mare parte automat.

  • Fragmentarea mentala

Fragmentarea mentala apare de cate ori ne proiectam in viitor sau in trecut. Daca planificam excesiv, vizualizam intensiv ceva din viitor/trecut, daca ne tot gandim „ce ar fi fost daca…”, daca studiem prea multe odata si orice alta dinamica in care mintea noastra este proiectata in alta parte decat aici si acum, se produce o fragmentare mentala mai mult sau mai putin intensa.

Acum, in viata pe Pamant, este necesara o anumita planificare (de multe ori se petrece in subconstient), sunt utile vizualizari, studiile sunt necesare, deci o anumita fragmentare mentala este inerenta. Cu toate acestea, trebuie avut in vedere un echilibru. In plus, exista si mijloace de recuperare a fragmentelor mentale, dupa cum am sa detaliez mai tarziu.

  • Fragmentarea emotionala

Emotiile sunt energie asociata trairii. Atunci cand emotiile unui om sunt legate de alta persoana (furie, gelozie, tristete, frica, iubire…), fragmente emotionale pot sa fie emise din corpul emotional spre aurele acelor persoane.

Fragmentele emotionale pot fi intunecate si dense (furie, frica, tristete … de intensitati mari) si atunci nu este recomandata recuperarea lor. De altfel, daca nu mai sunt alimentate, ele tind sa se disipe in timp.

Altele pot fi in stadii intermediare de luminozitate sau chiar luminoase si, in functie de situatie, are sens sa fie recuperate si reintegrate in aura personala pentru un corp emotional sanatos si vibrant. Alteori, ele pot fi transmutate in iubire neconditionata sau pot fi pur si simplu topite in iubire hristica.

In timp, se creeaza tipare mentale si emotionale limitative, gandul si emotia fiind intretesute. Gandul genereaza emotie, emotia genereaza gand. Tiparele negative pot fi dizolvate, exista proceduri pentru aceasta, ceea ce elibereaza psihicul acelui om de o parte din povara. Bineinteles, atunci cand procedurile sunt efectuate corect, nu este creata karma si nici lectiile karmice nu sunt sarite.

Exista posibilitatea sa fie efectuate proceduri puternice de purificare si reintegrare cu Acord Divin, angajamentul sufletului care primeste fiind sa isi integreze lectiile de suflet cu gratie. Sufletul respectiv va primi ajutor, exista o mana intinsa din Ceruri pentru cei care doresc cu sinceritate sa evolueze si sa se elibereze de polarizare si dualitate la acest sfarsit de ciclu cosmic si nou inceput. 49% din karma poate fi eliberata ramanand 51% sa fie integrate lectiile de suflet.

  • Karma

Un alt fapt important de stiut este ca atunci cand exista contracte de suflet cu alte persoane pentru a procesa o karma ce se intinde pe mai multe generatii, daca sufletul si-a insusit aceste lectii dar cei cu care a fost facut contractul nu si poate nici nu le ajunge aceasta viata sa o faca, sufletul trezit poate sa rupa acele contracte, cu asistenta Sinelui sau Inalt si a Ghizilor sai fara nici o consecinta karmica. Exista si pentru aceasta un protocol si o procedura.

In cazul in care mai sunt alte lectii de suflet ramase, ele pot fi evidentiate si se poate cere ajutor pentru integrarea lor cu gratie (cu mai putina drama). Daca avem de a face cu o karma relativ mare, trebuie cu rabdare luate la rand lectiile si e necesara multa indrumare spirituala si serviciu pentru altii intr-un mod structurat. Chiar si karme mai mari pot fi eliberate in aceste vremuri.

In cazul karmei transgenerationale (de familie, neam), exista destui oameni care au preluat ceva din aceasta, dar nu toti in masura mare. Exista si aici metode, proceduri si protocoale cu rezultate foarte bune. Iertarea de sine si a celorlalti este un prim pas esential inainte de vindecarea tiparelor negative (inclusiv in secvente ADN mostenite) venite pe linie genealogica. De fapt, iertarea este primul pas pentru orice vindecare si eliberare.

Pentru sufletele mai avansate, care au un grad de integritate si vindecare mare, exista protocoale pentru infuzii de energie a inaltarii sau energie psi pentru ajutor in misiunea spirituala, inclusiv amplificarea darurilor psihice si intuitive.

Ar mai fi o multime de spus, dar as dori sa mentin mesajul in limite rezonabile. Este timpul acum sa vorbesc despre cum si ce abordez in sesiunile mele de indrumare si terapie spirituala.

  • Sesiuni de consiliere si terapie

Avand experienta de multi ani in domeniu si aplicand asupra mea toate metodele si procedeele pe care le folosesc, mi-am format o Familie de Lumina, o echipa mare de ghizi specializati in multe domenii (vindecare multidimensionala, spirituala si fizica, elemente ale ascensiunii, amplificare daruri sufletesti, intelepciune si multe altele), care ma asista in sesiuni. Vibratia lor este intre 6D -12 D, si au o mare iubire si compasiune fata de oameni. De aceea, pot sa generez cu usurinta spatiul sacru si sigur necesar vindecarii si pot aborda orice situatie cu metode care si-au dovedit eficienta si beneficitatea in timp.

Sesiunile de regula incep cu indrumare, citiri intuitive si consiliere spirituala, apoi continuam cu terapie si/sau transmisiune de energie, informatie si coduri de Lumina.

As dori sa mentionez, si este foarte important, eu lucrez de Sus in Jos din punct de vedere dimensional. Prin Aspectele mele din dimensiunile inalte si Familia de Lumina, parte din energii fiind transmise prin mine (cele care trebuie adaptate si calibrate pentru cazul respectiv), tot ceea ce se intampla in cadrul sesiunii este in perfect acord cu Voia lui Dumnezeu, care include cel mai inalt bine al persoanei care a solicitat sesiune, starea sa de bine in toate domeniile vietii. De altfel, cu acest protocol incepem toate sesiunile.

In final, eu recomand tuturor celor care se regasesc in cele expuse mai sus sa foloseasca periodic meditatii si procedee de:

– purificare avansata (indepartare entitati astrale, energii, forme gand, tipare, amprente, implanturi, corzi, reziduuri ale altor suflete, toxine)

– echilibrare si armonizare chakre, meridiane si straturi aurice (corpuri)

– aliniere aspecte dense ale sufletului intrupat cu aspectele inalte (sufletul parinte, supra- sufletul, monada, sinele Hristic, Prezenta Divina)

– reintegrarea sufletului, reintegrare mentala, reintegrare emotionala

– vindecare lanturi ADN negative pe arborele genealogic

– acordaj camp energetic cu influxul de energii cosmice ale perioadei (pentru minimizarea simptomelor cresterii in frecventa)

– identificarea credintelor limitative si reprogramarea subconstientului.

Si multe altele ar fi, dar cele de mai sus par sa se impuna in ceea ce am observat ca se intampla pentru oamenii ce se trezesc si se deschid spiritual.

Toate cele de mai sus sunt disponibile in sesiunile mele si puteti consulta de asemenea blog-ul meu cu pagina dedicata:
https://albastruarcturian.wordpress.com/consiliereterapiemeditatii/

Pe blog se poate gasi si o prezentare a experientei mele, precum si mesaje si articole spirituale. Daca doriti o sesiune cu mine, gasiti detalii pe pagina de blog si ma puteti contacta fie pe pagina de contact a blog-ului fie pe mesaj privat Facebook.

PS.
Este foarte important de mentionat ca beneficiile acestor sesiuni de indrumare, terapie si perfectionare pot fi puse cu adevarat in valoare daca cei ce le receptioneaza urmeaza un drum spiritual consistent si au o practica si o traire spirituala sincera.

1 responses to “Sesiuni, indrumari si experiente

Subscribe to comments with RSS.

  1. Corect, tot ce scrii aici, Adrian! E și cazul meu, ma regăsesc!

    Yahoo Mail: Căutare, organizare, reușită

    Apreciază

Lasati un comentariu !