Electromagnetismul, planul eteric si inaltarea   1 comment

Inainte de a incepe, recomand cititorilor care nu au o aplecare catre stiinta sa acceseze sectiunea de concluzii, la sfarsitul mesajului, unde vor gasi idei care sa ii inspire.

  • Zona electromagnetica nula

Cand vorbim despre energiile inalte care scalda planeta in aceste timpuri, ne referim deseori la electromagnetism si camp electromagnetic. Undele de energie eterica inalta (5D) vin catre pamant, dar, aici le receptionam la nivel detectabil ca si unde gamma sau alte forme posibil de masurat cu instrumentele conventionale.

In invataturile spirituale, apare ideea de integrare a polaritatilor, de atingere a echilibrului care deschide portalul catre planul eteric. De aici, avem conceptul inrudit al Zonei Electromagnetice Nule (sau Centura Fotonica), cea care determina fluctuatii si scaderi ale campului electromagnetic planetar, cu efect de deschidere de portaluri ce pot fi folosite pentru evolutia in 5D. De fapt, conform unelor surse precum mediumul Sal Rachele, aceasta ar fi trebuit sa se intample in Decembrie 2012. Totusi, dupa cum am mentionat in mai multe articole pe blog, energiile au fost mult ponderate astfel incat, portalurile au fost foarte putin accesibile pentru ascensiune ( 10-15 oameni au manifestat corpul de Lumina eteric cristalin la acel moment). Motivele pot fi gasite tot in articolele mele si din alte surse.

Totusi, energiile vin in continuare, campul EM (electromagnetic) planetar fluctueaza si polii migreaza (nu este probabila o inversare, capabila sa reseteze total viata pe Pamant). Cum s-ar putea intelege mai usor aceasta idee de integrare a polaritatilor si de zona electromagnetica nula? Voi folosi o analogie si un experiment virtual ale caror concluzii, pentru orice om de stiinta deschis, pot fi o optiune serioasa de a accepta posibilitatea existentei unui plan dimensional superior, acel eter care era mentionat deseori in dezbaterile stiintifice mai vechi, ca mediu de propagare a luminii.

  • Eterul

Desi vom folosi termeni stiintifici si vom extrapola un pic caracteristicile tehnologiei actuale (mai ales ca cea mai avansata este totusi ascunsa de public), ne vom stradui sa folosim un limbaj cat mai simplu pentru a intelege cat mai multa lume.

Lumina, asa cum o consideram in stiinta actuala, este o unda fotonica (compusa din fotoni, care au atat caracteristica de unda cat si de particula). Totusi, fotonul in sine nu poate fi izolat ca o particula (asa cum se incearca izolarea unor particule/unde la CERN). Fotonul de fapt este o particula/unda conceptuala, detectata prin efecte si prin interactiunea cu materia.

Desi nu poate fi izolat ca particula, caracteristicile sale de unda au fost determinate prin experimentul de interferenta Young, prin care au fost generate tipare de interferenta asa cum se intampla in cazul undelor. Avem deci o entitate cuantica ce a fost detectata prin Efectele sale si conceptualizata ca si particula/unda. De ce am spus prin Efecte? Vom vedea in continuare, deoarece este foarte important sa distingem intre esenta a ceva si detectarea acelei esente prin efectele ei masurabile.

Sa revenim la lumina. Ea este determinata ca o unda electromagnetica transversala, radiand camp electric intr-un plan si, in plan perpendicular pe acesta, un camp magnetic, ambele planuri fiind perpendiculare pe directia de deplasare a undei (vedeti graficul de mai sus pentru a fi mai usor de inteles). In general, lumina este compusa din multe raze de diverse frecvente (culori), faze si unghiuri/planuri in care se manifesta campurile electric si magnetic. Este practic o unda mai dezordonata (imprastiata).

Pentru a o ordona avem procedeul de polarizare a luminii. Ca exemplu practic, avem ochelarii cu lentile cu filtru polarizat, care elimina perceptia stralucirii (reflexie de lumina imprastiata) lasand sa treaca numai razele care se incadreaza intr-un plan vertical. Planul campului electric al luminii este cel ce determina senzatia de lumina in ochi (deci campul magnetic al undei luminoase nu contribuie la perceptia luminii), ca urmare, numai razele care au campul electric in plan vertical vor trece prin lentila, generand pe retina o proiectie mult mai concentrata. Restul razelor nu vor trece prin lentila. Pentru ceea ce ne intereseaza pe noi, vom considera o sursa de lumina monocromatica linear polarizata (are o singura frecventa si toti fotonii sunt in faza, ceea ce o face sa fie si o unda coerenta, un laser).

In cuvinte mai simple, aceasta sursa emana o unda de lumina pe o directie unica, pe o singura frecventa (culoare), avand campul electric intr-un plan fix si, prin consecinta, campul magnetic tot intr-un plan fix, cele doua plane fiind perpendiculare. Avem frecventa si amplitudine constante, in planuri perpendiculare fixe ale acestei unde. Exact asa cum arata graficul de mai sus.

Acum, sa stabilim un experiment in vid (nu avem particule in acel spatiu), cu doua surse laser precum cea descrisa mai sus, dar in antifaza si emanand din sensuri opuse pe aceeasi directie. Ce inseamna aceasta: cele doua unde luminoase merg exact una catre cealalta, pe aceeasi linie in vid; campurile electrice ale celor doua unde sunt in acelasi plan iar cele magnetice in planul perpendicular (fiind unde transversale); campurile electrice sunt in antifaza, deci in momentul in care campul electric al unei unde este maxim in directia de pe planul sau, campul electric al celeilalte unde este maxim in directia opusa, in acelasi plan; campurile magnetice sunt in antifaza, deci in momentul in care campul magnetic al unei unde este maxim in directia de pe planul sau, campul magnetic al celeilalte unde este maxim in directia opusa, in acelasi plan.

Care este efectul experimentului in conditiile de mai sus ? Ei bine, dupa ceea ce este de dedus din baza de date stiintifica, cele doua unde EM se anuleaza reciproc, dispar din acel spatiu vid, cu alte cuvinte, nu exista efecte de unda ce pot fi masurate in acel spatiu. Campurile electrice si magnetice se anuleaza prin interferenta distructiva perfecta a celor doua unde. Experimentul Young cu fanta dubla (cel care a demonstrat ca lumina este o unda si fotonii au si caracteristica de unda: https://ro.wikipedia.org/wiki/Experimentul_celor_dou%C4%83_fante), unde se foloseste o lumina laser care este coerenta prin natura, face cumva ca aceeasi unda/foton sa interfereze si astfel apar pe ecran puncte de maxim (undele se aduna in amplitudine, sunt in faza) si puncte intunecate (undele sunt in atifaza), plus zone intermediare.

Interesant este ca atunci cand se pun detectori in zona fantelor, unda dispare. Deci, daca o observam , unda dispare si este considerat fotonul o particula. Totusi, este o particula interesanta nu-i asa, care apare si dispare si este in mai multe locuri in acelasi timp. Dar, sa revenim.

Experimentul descris la inceput, in spatiu vid, cu unde laser ce vin din directii opuse, este asemanator intr-un fel cu cel al lui Young, dar produce interferenta distructiva totala, efectul fiind disparitia totala efectului de unda luminoasa in acel spatiu. Lumina dispare, desi ambele surse de lumina functioneaza. Vorbim de interferenta distructiva (antifaza, aceeasi lungime de unda). Mai exact, la punctul din mijloc dintre cele doua surse de lumina in antifaza se intalnesc razele, anulandu-se efectele de unda, ceea ce genereaza intuneric. Pe masura ce undele continua deplasarea catre sursa opusa, ele se anuleaza in totalitate intre cele doua surse, spatiul vid de experiment ramanand intunecat. Asa sa fie oare ?

Dar atunci ce se intampla cu energia? Dispare ea ? Intr-un mediu care nu este vid, oamenii de stiinta spun ca particulele din acel mediu preiau energia undelor atunci cand ele par sa se anuleze una pe cealalta. Dar in mediu vid ? Cum se mai aplica principiul conservarii energiei ?

O explicatie care poate sustine cele de mai sus este ca lumina pe care o vedem/ detectam in plan fizic este de fapt o unda in alt plan al realitatii (sa il numim plan eteric, eter) iar ceea ce detectam in plan fizic este de fapt Efectul undei eterice prin camp electric si camp magnetic. Acolo ramane energia cat timp undele EM dispar. Sa mentionam ca planul eteric, conform invataturilor metafizice, contine particule/unde de vibratii mult mai mari decat in plan fizic. Dupa cum stim, undele EM de vibratii diferite nu interfereaza, deci pot coexista fara a se influenta una pe cealalta.

Ce concluzie putem trage mai departe ? Anularea polaritatilor deschide un portal intre fizic si eteric iar energia poate circula intre cele doua planuri. Planul eteric, undele sale, sunt cele care prin Efect genereaza lumina din plan fizic. Electromagnetismul isi are Esenta si Sursa ultima in planul eteric.

Fizicienii ar putea obiecta spunand ca razele luminoase nu dispar de tot, ci reapar acolo unde interferenta distructiva totala se opreste, respectiv cand raza luminoasa a unei surse ajunge la cealalta sursa, interactionand cu materia emitatorului razei pereche (producand reflexie, absorbtie sau alte fenomene ale interactiunii undelor cu materia). Bineinteles, acest lucru este corect, dar, daca in experimentul propus mai sus, cele doua surse sunt oprite exact inainte ca razele lor sa atinga sursa opusa ?

Practic, emitem simultan doua unde laser in antifaza EM totala, aceeasi frecventa, pe aceeasi linie de deplasare dar in sens opus una alteia, deci emitem energie care, dupa un timp, dispare cu totul (prin oprirea surselor dupa ce undele au interferat total si s-au auto-anulat ca efecte de camp electric si magnetic). Pare ca principiul conservarii energiei este incalcat. Dar poate ca nu este asa. Daca acea energie devine potentiala pentru planul fizic (ramane in eteric), atunci principiul conservarii energiei ramane valabil, doar ca trebuie sa luam in considerare ca sistemul este multidimensional, chiar daca in majoritatea timpului se comporta ca un sistem fizic izolat.

  • Concluzii, sinteze si ipoteze

Undele care genereaza Zona Electromagnetica Nula (Centura de Fotoni) sunt unde eterice speciale care slabesc campul electromagnetic planetar, favorizand deschiderea de portaluri eterice prin care energia eterica poate curge in plan fizic (luand diverse forme, precum radiatii gamma) dar si din plan fizic, energia/particula poate fi translatata in plan eteric (vedeti tehnologia vacuumului eteric care este folosita pentru propulsia rapida a navelor dintr-un loc din universul fizic in altul). Undele scalare de care se vorbeste in stiinta neconventionala sunt de fapt unde eterice care nu au aspect vectorial si nu se simt in plan fizic direct (nu au camp electromagnetic clasic). Ele par a fi pretutindeni (reamintiti-va ca planul eteric interfateaza orice punct din fizic cu altul) si pot fi captate de dispozitive avansate, neconventionale, translatate apoi in plan fizic daca este necesar in forme ce pot fi folosite tehnologic.

Oameni de stiinta indrazneti au propus ideea ca universul este pulsatoriu, pulseaza la o frecventa foarte mare intre manifestare fizica si manifestare eterica. Practic, corpurile noastre se materializeaza/dematerializeaza cu o rata foarte mare, iar modul cum intelegem miscarea fizica (exemplu, cu forta musculara) este iluzoriu. Corpul nostru, in potential, se afla pretutindeni, dar, prin legile fizice limitative aplicate materiei eterice condensate (materia fizica), el pare ca se deplaseza prin efort fizic, desi, totul se petrece la nivel eteric prin unde complexe. Lumea fizica nu este o iluzie, ci, mai degraba, modul cum interpretam perceptiile fizice este iluzoriu.

In plus, spatiul gol este iarasi o interpretare iluzorie a unei perceptii fizice. Ochii nostri sunt setati sa perceapa o gama de frecvente luminoase (spectrul vizibil) dar nu au capacitatea sa perceapa zona infrarosie (asociata cu dimensiunea astrala) si zona ultravioleta (asociata cu dimensiunea eterica), precum si alte frecvente mai inalte. De fapt, in spatiul pe care il percepem gol, se manifesta particule/unde ce oscileaza la o frecventa foarte mare si din care se precipita noua configuratie (stare) a unui univers fizic in miscare/dinamica. Nu exista propriu zis spatiu gol. Ne miscam printr-o mare de unde si particule, de planuri si dimensiuni asociate celei fizice. Chiar si aceasta perceptie contine o iluzie daca privim si mai de sus, dar, totusi, pentru scopul existentei noastre curente, este o iluzie mai mica decat ceea ce credem ca este planul fizic. Revenim.

Acum, planul eteric are o proprietate interesanta: deschizand un portal, o entitate/nava se poate deplasa rapid dintr-un loc fizic in altul, aflat la mare distanta (ani lumina). Cu alte cuvinte, orice distanta din planul fizic intre doua locuri poate fi scurtcircuitata prin planul eteric, in timp infim (cu tehnologia potrivita sau starea de constiinta potrivita). Vorbim aici si de teleportare si, putem spune ca experimentele cu acceleratoarele de particule (de exemplu, CERN) nu sunt straine de intentia de a stapani acesta tehnologie in diverse scopuri. Cern nu ascunde preocuparea fata de materia intunecata (o componenta eterica) iar coliziunea de unde de particule pe care o practica seamana din unele puncte de vedere cu experimentul virtual de coliziune si anulare a luminii fizice descris mai sus. Este usor de dedus astfel ca acceleratoarele de particule cerceteaza insasi fundatia materiei si a universului fizic, explorand astfel dimensiunea eterica, avand ca aplicatii teleportarea, materializarea, dematerializarea si accesarea campului de potential al evenimentelor.

Planul eteric, prin curbarea liniilor de camp ale structurii spatiu/timp din jurul corpurilor fizice mari (de exemplu, planete), determina un model de explicare a gravitatiei, respectiv schimbarea de directie a unor corpuri ce se apropie de o planeta (de exemplu asteroizi, meteoriti, comete sau orice este pe planeta la inaltime fata de sol, etc) si accelerarea lor catre sol. Si sa nu uitam ca gravitatia (curbura spatiului timp) afecteaza si lumina. Imaginea de mai jos este sugestiva:

Am divagat un pic, sa revenim. Prin extrapolare in domeniul constiintei, in acord cu invataturile spirituale si metafizice, pentru a accesa planul eteric este necesar ca polaritatile interioare sa fie perfect echilibrate, disparand prin Efecte din spatiul constiintei unui om. Se numeste integrarea polaritatilor si este exprimata printr-o atitudine detasata, neutra fata de dramele ce se joaca in plan fizic. Atentie insa, neutralitatea nu este acelasi lucru cu pasivitatea, dar, dintr-un sens mai inalt al Constiintei, omul manifesta raspuns la ceea ce se intampla catre el si nu reactie. El nu are dusmani in constiinta sa, dar raspunde potrivit nivelului sau de constiinta la actiunile celor ce doresc mentinerea polarizarii 3D/4D.

Bineinteles, omul care alege sa ascensioneze fizic (5D) sau spiritual (6D) nu a venit aici numai sa raspunda la ceea ce se intampla (raspunsul este totusi necesar pentru a putea sa se raporteze la aceasta lume cazuta in dualitate), ci sa si deschida portaluri si drumuri noi pentru cei care aleg sa evolueze impreuna cu planeta in octave mai inalte dimensionale, in frecvente mai inalte. Iubirea, compasiunea, intelepciunea, acceptarea sunt atitudini ale unui om evoluat, mentionand totusi ca perfectiunea umana este o iluzie si oricine, chiar la nivele inalte de evolutie, poate avea scapari, fluctuatii in aceasta lume densa. Si atunci atitudinea este cea a Iertarii (acceptarii si eliberarii) fata de sine si ceilalti.

In incheiere, doresc sa mentionez ca in ciuda aparentelor, m-am straduit sa mentin mesajul cat mai scurt si mai concis. El contine unele ipoteze si elemente de logica de bun simt, impreuna cu interpolari si sinteza, pentru a conduce la o concluzie sustinuta pe cat posibil si stiintific.

Exista si unele aproximari ceva mai dificil de realizat tehnologic in experimentul pe care l-am descris si la care un fizician ar putea obiecta, dar eu am convingerea ca exista deja astfel de tehnologii de manipulare a tiparelor luminoase, capabile de exemplu de a genera invizibitate. Aceasta este o alta tinta a unelor experimente ce se fac, sa speram ca nu vor ajunge prea departe. Exista inca prea multa dualitate pe Pamant pentru ca astfel de tehnologii sa fie lasate sa prolifereze.

Exista bineinteles dispozitive bazate pe tehnologie de acces a eterului si undelor eterice scalare in medicina neconventionala si ceea ce numim „wellness”, acestea fiind foarte folositoare pentru terapie si inducerea unei stari de bine spirituala, energetica si fizica, conditia fiind sa fie bine acordate si reglate.

Inchei aici si sper ca cititorii care nu au o aplecare catre stiinta sa fi gasit in sectiunea de concluzii idei care sa ii inspire.

1 responses to “Electromagnetismul, planul eteric si inaltarea

Subscribe to comments with RSS.

  1. Am urmarit ceea ce spuneti dumneavoastra si pot sa spun ca universul nu e deloc acel mediu (vid) constant, ideal, practic o constructie pur teoretica (de laborator). Cele doua raze de lumina se anuleza total deoarece au amplitudini si directii de propagare care sunt opuse. Eu nu vad posibila teoria cum ca energia nu se anuleaza si de aici mergem mai departe …. catre eter. Energia este un produs al electromagnetismului si electricitatii, daca acestea se anuleaza, atunci nu mai avem energie. Energia nu vine la noi pe pamant direct, ea vine de la.Sursa printr-o serie de stele (si altele) , chair si soarele nostru e una dintre ele, iar aceste stele transforma/reduc din intensitatea energiei care vine aici, in asa fel incat sa vina ceva compatibil cu frecventa noastra. E practic o intreaga retetea de relee si transfirmatoare care trimit si colecteaza inapoi energia trimisa de Sursa. Portalurile sunt pazite si nu trece nimeni dincolo daca constiinta celui care doreste sa o faca nu e la nivelul din capatul celalalt. Exista o exceptie si anume daca esti insotit de un suflet inalt ascensionat care te duce undeva pt o misiune.

    Sa-mi fie iertat dar nivelul constiintei colective al acestei planete e destul de redus si o stiti si dumneavoastra, chiar daca sunt si indivizi care au o constiinta ridicata.

    Cu toate ca-mi doresc, eu nu sunt atat de optimist in legatura cu ascensiunea colectiva.

    Apreciază

Lasati un comentariu !