Meditatie publica – Solstitiu – Miercuri – 21 iunie 2023 ora 21:00 (ZOOM) – Renastere si Reprogramare   3 comments

Cu ocazia perioadei puternice a solstitiului de vara, voi sustine o meditatie publica impreuna cu Maestrii Luminii din dimensiunile inalte, eveniment care poate sa te asiste intr-o adevarata renastere spirituala.

Vom avea mai multe etape de purificare, echilibrare si energizare, impreuna cu o procedura intensa de asanare si reprogramare a subconstientului. Protectia ta Divina va fi actualizata si consolidata.

Mai detaliat, iata ce vom face:

– Vor fi indepartate entitati, energii, forme gand, tipare, amprente, impresii, implanturi, metale grele, energii si fragmente ale altor suflete, orice are alt scop si menire decat cel mai inalt bine al tau si poate fi indepartat in acest moment. Va urma o echilibrare si optimizare Yin/Yang.

– Vei primi o transmisiune energetica din dimensiunile inalte, ceea ce ai nevoie mai mult acum pentru binele tau cel mai inalt.

– vei primi o actualizare (consolidare) a protectiei tale Divine la cel mai inalt nivel ingaduit de Dumnezeu pentru tine acum, programata sa actioneze de fiecare data si ori de cate ori este necesar pentru cel mai inalt bine al tau.

– vom aborda corpul mental cu o purificare intensiva a subconstientului de sisteme de credinta limitative, urmata de inscrierea unui set puternic de sisteme de credinta benefice, amplificate cu mai multe ordine de marime

Este important sa intelegi urmatoarele:

Tot ceea ce se realizeaza in cadrul sesiunii publice este setat sa fie in acord cu Voia Lui Dumnezeu, pentru cel mai inalt bine al tau, in perfect acord cu drumul tau spiritual optim si liberul tau arbitru. Sinele tau Inalt si Maestrii coordoneaza acest proces.

Procedurile din meditatie vor avea un efect benefic important asupra ta, dar acesta este amplificat si consolidat daca iti urmezi drumul spiritual, ai o practica spirituala regulata si o atitudine sanatoasa fata de viata.

Este important inainte de a te decide sa participi, sa vezi cum rezonezi cu energiile transmise pe blog-ul meu:
https://albastruarcturian.wordpress.com/

Nu este necesara experienta indelungata in meditatie sau capacitati de vizualizare deosebite. Un loc linistit, o postura relaxata si urmarea calauzirii mele sunt suficiente pentru a beneficia de energiile inaltatoare. Durata meditatiei este de aproximativ 30 minute.

Daca stii ca exista si alte persoane care ar putea avea nevoie dar nu au conexiune cu acest mesaj, impartaseste si cu ele oportunitatea.

Acestea fiind spuse, toti cei care doresc un impuls pozitiv in viata lor si pe drumul spiritual, pot accesa link-ul ZOOM mentionat mai jos la data si ora mentionate.

Sa ne vedem cu bine.

**************************************************

Miercuri 21 Iunie 2023, ora 21:00.

Adrian Pascanu is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Meditatie publica solstitiu vara 2023 – 21 Iunie ora 21:00
Time: Jun 21, 2023 09:00 PM Bucharest

Link ZOOM:
https://us04web.zoom.us/j/73055387466?pwd=PUTtOQxOIGtkbUtbALu4zSeWwq3gcr.1

Daca folositi aplicatia ZOOM, parametrii de conectare sunt:

Meeting ID: 730 5538 7466
Passcode: 1133

***************************************************

3 responses to “Meditatie publica – Solstitiu – Miercuri – 21 iunie 2023 ora 21:00 (ZOOM) – Renastere si Reprogramare

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bună Adrian! Mulțumesc! Particip și eu!  Cu drag, Doina

    Trimis din Yahoo Mail pe Android

    Apreciază

  2. as dori mult sa particip dar nu stiu daca reusesc sa ajung la 21 de unde trebuie sa fiu.

    E posibil cumva sa o reluam acasa ca inregistrare mai tarziu in noiapte?

    Multumesc

    Mircea

    Apreciază

  3. Buna Doina, sigur, ne vedem la ora 21.

    Apreciază

Lasati un comentariu !