Privire in viitor (cu Sal Rachele)   4 comments

Stiu ca exista un grup relativ mic de oameni care nu se lasa distrasi sau descurajati in totalitate de ceea ce se intampla si isi continua practica spirituala si drumul ascensiunii fizice. Au si ei suisuri si coborasuri dar, merg mai departe. Pentru ei scriu acest mesaj.

Ceea ce veti citi este o perspectiva, nu putem fi siguri ca exact asa se va intampla, dar, o privire din cand in cand in potentialele viitorului nu poate decat sa inspire.

Am avut recent un schimb de mesaje cu Sal (www.salrachele.com) privind evolutiile planetare si ce perspective sunt acum. Dupa cum a mai fost mentionat, inclusiv pe blog-ul meu, energiile inaltarii au fost ponderate intr-o anumita masura, iar programul ascensiunii la nivel de colectiv a fost amanat cu aproximativ 10 ani.

In acest moment, pe Pamant, exista aproximativ 50 de oameni care au ascensionat fizic in corp 5D. Acestia erau deja foarte avansati in 2012 (yoghini, maestri tibetani, shamani) si nu sunt acum in zone unde sa interactioneze cu ceilalti oameni mai densi, decat intr-o masura foarte mica.

Trebuie retinut aici ca linia temporala 5D (pentru ascensiune fizica) trebuie corelata cu cea 4D si 3D. Cu alte cuvinte, depinde si de ceea ce se intampla pe celelalte linii temporale mai dense, totul insa pana la un punct din care influenta este minima.

Cei care monitorizeaza si modereaza schimbarile planetare, coordonatorii de evolutie din dimensiunile inalte, au grija sa gestioneze rata schimbarilor astfel incat sa se petreaca intr-un mod optim pe toate caile.

Sa adresam acum situatia populatiei planetei. Avem aproximativ 8,1 miliarde, dar este improbabil ca sa ajunga mai mare de 8,5 miliarde. In zone din Africa si Asia mai exista cresteri, dar, in cea mai mare parte a lumii situatia este de stagnare sau de scadere.

Capacitatea de reproducere umana este in scadere, la nivel colectiv fiind din ce in ce mai greu sa fie conceputi copii. In plus, rata de decese fiind in crestere (vaccinuri, virusi naturali sau conceputi in laborator, alimente modificate genetic, metale grele, radiatie, poluare electromagnetica…), in curand populatia va intra pe un trend descrescator, posibil chiar incepand cu anul 2025.

Vibratia planetei este in acest moment aproximativ 4,56d. Vibratia medie a constiintei oamenilor este aproximativ 3,76d (cea fizica fiind si mai mica). Este din ce in ce mai greu (si este deja vizibil) ca cea mai mare parte a oamenilor sa isi continue lectiile de suflet pe Pamant. Este probabil ca ritmul de descrestere se va accentua, astfel incat, pana in 2035 – 2040, populatia planetei sa ajunga in jur de 2 miliarde de oameni. Este un exod masiv la orizont si va afecta totul.

Sa revenim la procesul ascensiunii fizice. Avem asadar aproximativ 50 de oameni, in locuri izolate, care s-au inaltat in corp 5D. Apoi, primul val colectiv al ascensiunii va avea loc intre anii 2030 si 2045.

Asa numitele forte intunecate (cele ce doresc sa captureze si sa blocheze evolutia umana) incearca toate strategiile posibile pentru a aduce oamenii pe cai obscure, catre deziluzie si deceptie. Nu sunt destinati sa reuseasca in contextul in care oamenii inteleg ca puterea celor oculti este bazata pe iluzii.

Noul Pamant, despre care se vorbeste foarte mult, va accelera major in manifestarea sa spre anul 2050. Este vorba de noi coduri si energii care vor sta la baza unei civilizatii umane evoluate, cel putin la nivel vibrational consistent 4d, impreuna cu oameni ascensionati 5d si invatatori spirituali foarte avansati 6d si 7d. Contactul cu alte civilizatii benevolente va fi deschis.

Aici trebuie mentionat ca ideile de tip Nesara provin de la civilizatii pleiadeene si siriusiene 4d, care nu inteleg umanitatea la nivel profund. Cine crede ca aceste proiecte sunt salvarea, poate ca ar fi bine sa se mai gandeasca.

In ceea ce priveste numarul estimat de oameni care vor ascensiona in corp de Lumina 5d, el va fi de ordinul milioanelor.

Dupa primul val, procesele de inaltare vor continua pana in anul 2100, cand este estimata incheierea influentei Centurii Fotonice. Dupa aceea, mai exista posibilitati la alt nivel, dar este deja prea departe sa ne gandim acolo. Cei ce vor ascensiona dupa primul val nu sunt asociati unui al doilea val, deoarece procesul va fi distribuit pe intervalul 2050 – 2100.

Cam aceasta a rezultat in urma discutiei. As concluziona sugerand celor ce sunt pe calea ascensiunii fizice (acesti oameni au o intelegere profunda a caii personale 5D) sa continue sa pastreze viziunea cea mai inalta, in vreme ce gestioneaza ceea ce este acum. Sa continue sa practice, sa se dezvolte si, foarte important, sa invoce periodic energiile inaltarii, navigand cu atentie prin valtorile transformarilor.

Un mare „secret” (desi este la vedere pe blog-ul meu https://albastruarcturian.wordpress.com/) este ca poti primi individualizat (personalizat) energii ale inaltarii de la Ghizii de Lumina, chiar daca fluxul colectiv este momentan ponderat dupa cum a fost mentionat mai sus (decalajul de 10 ani). Grupurile de meditatie cu energii elevate (https://albastruarcturian.wordpress.com/aeiwea-grup-pentru-meditatii-calauzite/) ajuta foarte mult, dar, orice care asista la evolutie si ascensiune este bine de imbratisat si urmat cu disciplina, fara a uita bineinteles de micile bucurii ale vietii in plan fizic.

Inchei prin a va spune in mod foarte deschis ca nu exista garantii 100% pentru nici o previziune pentru Pamant in interval dat, oricat de probabila ar fi ea. Exista insa in interiorul nostru ceea ce avem cu siguranta: Suflet etern si infinit. Haideti sa ne manifestam din acel centru si totul va fi bine.

Sa fie de folos.

Posted septembrie 8, 2023 by adrianpsc2012 in Contemplatie

Tagged with , , ,

4 responses to “Privire in viitor (cu Sal Rachele)

Subscribe to comments with RSS.

  1. De ce s-a amanat totul cu 10 ani? Ce a stat la baza acestei decizii? Sal cu siguranta stie raspunsul, nu stiu daca are voie sa-l spuna.

    Scaderea dramatica a populatiei o sa se faca prin catastrofe, razboaie, cataclisme?

    Aceasta omenire iar o sa se distruga pe ea insasi, asa cum s-a mai intamplat?

    S-a ajuns la concluzia ca nr de oameni care o sa ramana la.max 4D este enorm in comparatie cu cei care vor putea trece in 5D?

    Apreciază

  2. 1. De fapt, raspunsurile pot fi gasite pe blog-ul meu, e drept, trebuie coroborate cateva mesaje.
    Sal stie, eu stiu si multi pot intui. Am spus ca liniile temporale 3D (incheiere), 4D si 5D (evolutie si ascensiune) sunt interconectate inca. Nu poti sa ascensionezi oriunde si oricand indiferent de ceilalti. Evolutia umanitatii a fost evaluata dintr-un punct de vedere optimist cand s-au facut primele previziuni. Situatia reala a fost mai complicata. De aceea a fost amanat procesul, iar anul 2030 este o piatra de hotar din mai multe motive. Atunci nu mai poate fi amanat.

    2. Scaderea populatiei, in cea mai mare parte, se va petrece prin infectii virale si bacteriene, pe fondul unui sistem imunitar in cadere. Restul motivelor au fost enumerate in mesaj.

    3. Exista un proces de auto-distrugere pe linia temporala 3D si intr-o oarecare masura, pe linia temporala 4D. Se pare insa ca de aceasta data nu va fi lasata sa se auto-distruga precum in Atlantida, ci vor fi ajutati cei ce se califica sa ramana sa continue.

    4. Acest lucru era cunoscut de mult, nu stiu de cate ori l-am mentionat si eu, dar oamenii s-au lasat sedusi de ascensiuni in masa sau cred ca daca au ameteli si dureri (vestitele simptome) sunt pe calea 5D. Vei gasi pe blog-ul meu estimari de milioane, iar Sal considera si el ca vor fi milioane (intr-un caz optimist, cateva zeci de milioane)

    Apreciat de 1 persoană

  3. Nici nu stiti cat de mult conteaza raspunsurile dvs pt mine deoarece intrebarile mele s-au datorat unor informatii sau perceptii ale mele, despre care nu aveam cu cine sa discut. Nu stiu de unde vin exact aceste informatii dar dvs imi confirmati aproape tot.
    In afara de ultima aparitie, pe toate celelalte carti ale lui Sal le-am citit – pot spune ca acestea au fost „biblia” mea.
    Si eu am crezut ca Gesara/Nesara e o chestiune moarta din start.

    Doresc sa va mai intreb ceva si anume daca aveti informatii cum ca nu toate semintele stelare sunt aici pt a ascensiona si ca pt acestia nu e ceva ce conteaza? – poate unii sunt aici ca sa vada realitatea cruda, sunt aruncati in mlastina si rolul lor este al unor „senzori” prin care fortele luminii aduna info.

    PS: Va felicit pt ca ati avut verticalitatea/curajul sa treceti pe blogul dvs de la optimism la un optimism mai moderat. Asta mie-mi spune multe despre cine sunteti dvs si despre faptul ca nu sunteti manipulat si ca primiti info adevarate.

    Apreciază

  4. ”Exista insa in interiorul nostru ceea ce avem cu siguranta: Suflet etern si infinit. Haideti sa ne manifestam din acel centru si totul va fi bine.” ! ȘI AȘA ESTE ! Spor în toate bune !

    Apreciază

Lasati un comentariu !