Cobra, o perspectiva personala   3 comments

Probabil multi dintre cei care citesc aceste randuri stiu despre mesajele trimise de catre cel numit Cobra, din partea unei miscari de rezistenta fata de activitatile ostile (in realitatea 3D/4D) ale unor grupuri de suflete, din sfera planetara sau nu, care au pus stapanire pe anumite linii genealogice influente de pe Pamant sau care controleaza un grup relativ mic (mii) de corpuri umane desi nu au genealogie umana.

Cunosc radiestezisti buni care masurau un nivel de adevar (in sensul parametrilor radiestezici) destul de moderat, de 70 – 75 % in mesajele lui (in radiestezie, un nivel de adevar bun incepe de la 81%). In traducere, cineva trebuie sa fie foarte perspicace si sa citeasca printre randuri pentru a putea extrage o anumita doza de adevar pe care aceste mesaje o contin.

Din punctul meu de vedere, mesajele lui Cobra sunt o mixtura dinamica de energie benevolenta (umanism, yin), adevar, distorsiune (idealism, idealizare, eroare de apreciere, anumite neclaritati spirituale) si (uneori) o doza de energii dubioase intruzive. Este o perceptie personala si nu doresc in nici un fel sa diminuez meritele si riscurile asociate cu un astfel de rol.

Cateva argumente pe care le aduc:

1. Saint Germain, maestru inaltat al acestei planete, cu o constiinta 8d, nu se va implica in actiuni de comando prin subteranele unui conflict armat. Din pozitia sa, el lucreaza cu alte instrumente, inclusiv transmutatie si alchimie, pentru a asista la vindecare si elevare (4d, 5d) a domeniilor de constiinta planetare.

2. „Saint Germain” care a propus Nesara este de fapt o sursa din sistemul stelar Sirius, 4d. Siriusienii 4d sunt foarte „creativi” atunci cand intervin, chiar daca unii fac parte din domeniul ET benevolent ce asista umanitatea (nu trebuie sa uitam ca exista factiuni siriusiene si pleiadeene 4d care nu sunt tocmai benevolente si in serviciul intregului). Multi „maestri inaltati” care apar in unele mesaje (mai ales cele „urgente”) sunt de fapt siriusieni 4d care incearca sa se faca mai cunoscuti si mai influenti in acest fel.

3. Fiintele Inalte care coordoneaza Confederatia Galactica (7d – 12d) au dat o anumita libertate (cu linii rosii foarte clar stabilite) nivelurilor 4d, 5d si 6d pentru a asista umanitatea si planeta. Civilizatiile Confederatiei care actioneaza mai direct la nivel fizic au niveluri de constiinta 4d, 5d si 6d. Logistica si lantul de comanda se afla la aceste niveluri, dar in aspectele spirituale mai inalte (inclusiv clarviziune avansata), primesc indrumare de la nivelurile superioare (7d-12d).

4. Exista cooperari in scopuri precise, de exemplu arcturienii din dimensiunile mai inalte 7d si pleiadeenii benevolenti 4d pentru a lucra pe grila Pamantului in scopul de a evita cataclisme majore (cutremure, vulcani, tsunami…), activitati nucleare, pentru a facilita o tranzitie mai cu gratie pentru oamenii ce doresc sa evolueze.

Ar mai fi si altele, dar ma opresc aici. Cititorii care cred ca cele de mai sus sunt fantezii, foarte bine, ei pot sa continue ceea ce fac si acum. Daca insa cele spuse de mine va reveleaza unele directii de cercetare si intrebari, din toate punctele de vedere, investigati si cercetati pentru a va raspunde la aceste intrebari cu inima si cu mintea.

Sa fie de folos.

Posted octombrie 17, 2023 by adrianpsc2012 in Jurnal Spiritual

Tagged with , ,

3 responses to “Cobra, o perspectiva personala

Subscribe to comments with RSS.

  1. 🙏🕊️

    Apreciază

  2. Dragă Adrian, am impresia că au apărut schimbări în blogul tău și nu mă mai descurc să trimit ”comment”, dar sper că SIMȚI că îmi ești la fel de drag ca și cu mulți ani în urmă, chiar înainte de 2012, și mă bucur nespus când apari în inboxul meu sau când ”dau peste folderul” cu tine și Sal Rachele. Conștientientizările sunt Confirmări Încântătoare, îți mulțumesc pentru perseverența și promptitudinea cu care răspunzi la neclarități uneori neconștientizate cu claritate, și Spor în Toate Bune ! 

    Apreciază

  3. Multumesc si eu !

    Apreciază

Lasati un comentariu !