Autosustenabilitate spirituala   2 comments

Acest mesaj este pentru anumiti oameni care au conexiune cu tema si inteleg dincolo de cuvinte.

Atunci cand un om sau un grup de oameni doresc sa iasa la propriu din sistem, pentru a nu mai fi „sclavii” acestuia, ei pot intreprinde anumite actiuni mai radicale in acest sens, dorind sa fie autosustenabili.

Cu toate acestea, o astfel de schimbare radicala si brusca se reveleaza in necesitatea unei munci titanice pentru ca omul sa se apropie de ceea ce numeste autosustenabilitate, realizand totusi ca la nivelul actual de tehnologie accesibila, pe timp scurt si mediu, autosustenabilitatea este prietena buna cu Fata Morgana (in conditii de clima temperata. In Mexic sau Costa Rica, de exemplu, situatia poate fi mai favorabila).

Uneori, cu maiestrie, omul (oamenii) care cultiva autosustenabilitatea, pot avea realizari si trairi deosebite, numai pentru a realiza ca tot mai au nevoie de sistem. Astfel, fara sa fi reusit sa devina in totaitate autosustenabili (in termeni de supravietuire fizica), omul (oamenii) ajung sclavii unei munci grele, repetitive, pigmentata uneori de neprevazut ce necesita si mai multa munca. Da, au si satisfactia ocazionala (mai ales vara si toamna) de a gusta din roadele muncii lor, dar toamna tarzie si iarna ii readuc cu picioarele pe Pamant.

Dupa un timp, daca sunt constienti suficient, integrand si eliberand tensiunile, oamenii ajung la concluzia ca indiferent unde si cum considera sa se exprime, fara prejudecati si ideologii, ei trebuie sa fie in aceasta lume dar sa nu apartina ei. In acest fel, ei devin autosustenabili spiritual.

Spiritul cuprinde acest trup si un numar infinit de alte trupuri si realitati simultane la care sufletul are acces. Prin spirit, sufletul decide cat timp pastreaza acest trup si/sau il transforma intr-un templu si mai sofisticat si luminos, in planuri mai inalte si mai cuprinzatoare ale Creatiei.

Supravietuirea cu orice pret intr-un anumit mod este o severa limitare auto-impusa. Supravietuirea in termeni sufletesti este o iluzie deoarece viata este eterna. Atunci cand omul realizeaza acest adevar, poate supravietui fizic mai usor indiferent de ceea ce se intampla. Poate chiar sa metamorfozeze corpul intr-un fluture cosmic capabil sa zboare unde doreste.

Repet, acest mesaj este pentru anumiti oameni si este posibil sa nu fie inteles de oricine. Dar, evoluam si anumite lucruri se schimba, inclusiv tehnologia, ceea ce deschide cai mai usoare si mai cu gratie in timp.

Sa fie de folos celor care rezoneaza si au inteles ce am dorit sa transmit.

2 responses to “Autosustenabilitate spirituala

Subscribe to comments with RSS.

  1. 🙏🤍🕊️🌟💫
    Mulțumesc frumos, sunt foarte plăcut surprins de cât de minunat lucrează Creatorul prin fiecare.

    Apreciază

  2. Mulțumesc mult. Am ințeles perfect mesajul Dvs si rezonez cu el.

    Apreciază

Lasati un comentariu !